Рејтинг: 4.9. Број на организации: 84
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за работилница за шиење

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Сметководство за работилница за шиење

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство за работилница за шиење

  • order

Нашиот софтвер за сметководство за работилница за шиење ви помага да го автоматизирате управувањето со сите процеси во вашата компанија. Со помош на тоа, можете да ја следите стоката од моментот на купување на материјалот до моментот на продажба на клиентот и добивање средства, да ги контролирате плаќањата во сите области и да ја следите работата на персоналот во секоја гранка, во секоја точка.

Овој систем на сметководство се користи од страна на работилници за шиење за да се зголеми профитот со целосно пресметување на трошоците и минимизирање на доцните рокови за нарачки, набавки и банкарски плаќања.

Со овој систем на сметководство на работилница за шиење, можете да ја анализирате работата на вашата работилница за шиење и да идентификувате слабости во неа за последователна елиминација. Овие можат да бидат бескрупулозни плаќачи, доверители и добавувачи, како и вработени на кои им е потребна обука итн.

Благодарение на таквата апликација, можете да го идентификувате присуството или отсуството на кражба во компанијата и брзо да ја пресметате ефикасноста на секој оддел. Сметководствената програма на работилницата за шиење ви овозможува да ги пресметате приходите и на целата компанија и на секоја одделна гранка, оддел и вработен, да ги идентификувате профитите и да ги пресметате трошоците, трошоците и даноците.

Ова е полноправен асистент кој ги вклучува сите бази на податоци за стоки, клиенти и финансии одеднаш, со кои може да управувате со сè одеднаш. Нашата апликација може да функционира беспрекорно со други работни програми.

Користејќи го софтверот, трошите многу помалку време за управување со постојните средства и имате повеќе време за одмор, како и за креирање и развој на нови проекти.

Избор на сметководствен систем во работилница за шиење од компанијата УСУ, добивате полноправен софтвер на вашата деловна активност со едноставен и интуитивен интерфејс и помага значително да се поедностави процесот на управување со работите на компанијата.

Ние разбираме колку е тешко на еден претприемач да одржува целосна контрола врз претпријатието, да го следи секој оддел и сите купувања и продажби, и затоа ви нудиме модерна апликација за управување со вашата компанија. Не мора да седите и да сфаќате сè со денови, во програмата за сметководство за работилница за шиење можете да дознаете за неколку часа. Нашите вработени ќе ви помогнат во ова, како и специјални материјали за демонстрација и обука - презентација и видео. Сè е опишано во нив на детален и достапен начин.

Сите работни текови во програмата се организирани во делови, што во голема мера го поедноставува пристапот до потребните информации, наместо ако ги баравте преку заедничка архива.

Ние постојано го подобруваме софтверот, ги прошируваме неговите можности и го подобруваме интерфејсот за да ви олесниме да управувате со вашата компанија. Откако ќе купите софтвер од нас, секогаш можете да контактирате со нас за техничко одржување.

Управувајќи со сметководството во работилница за шиење користејќи ја програмата, сигурни сте во исправноста на купените материјали и доделените работни часови за производство на стоки и, соодветно, не се плашите да изгубите профит поради грешка во пресметките.

Не треба веднаш да ја купите програмата за да бидете сигурни дека е практична, можете да го користите пробното демо за да се запознаете со неговата функционалност и интерфејс.