rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 17
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

app kanggo distribusi email

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


app kanggo distribusi email
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen app kanggo distribusi email


Aplikasi surat elektronik nduweni kaluwihan sing beda-beda sing bisa digunakake ing macem-macem kahanan. Dheweke bisa kerja liwat Internet lan liwat jaringan lokal, saengga bisa nggampangake pangopènan akuntansi lan kontrol. Sampeyan bakal langsung weruh prabédan ing kualitas layanan nalika nggunakake asisten elektronik lan pembayaran manual. Aplikasi distribusi email saka perusahaan Sistem Akuntansi Universal bisa dioperasikake liwat jaringan lokal utawa Internet, sing nambah produktivitase. Ing wektu sing padha, jumlah pangguna ora duwe peran penting, amarga aplikasi kita kanggo ngirim surat menyang email bisa sukses ngolah informasi sing akeh banget ing wektu sing paling cendhak. Saben pangguna wis kadhaptar, iki minangka prasyarat kanggo karya luwih lanjut. Ing kasus iki, dheweke diwenehi jeneng pangguna lan sandhi pribadi. Sawise iku, pangguna bisa ngetik jaringan perusahaan, uga ngatur fungsi kanthi cara sing trep. Contone, ana luwih saka sèket template warni kanggo desain desktop. Sampeyan bisa ngganti paling sethithik saben dina, uga nyetel logo institusi sampeyan kanggo njaga gaya seragam. Kajaba iku, aplikasi kanggo newsletter email nyedhiyakake piranti lunak internasional sing ndhukung kabeh basa ing donya. Iki trep banget yen sampeyan duwe mitra utawa cabang manca. Hak akses pangguna uga beda-beda sacara signifikan. Saben wong mung nduweni akses menyang modul sing ana hubungane langsung karo wilayah wewenange. Bab liya yaiku kepala perusahaan, amarga kanggo kegiatan efektif sampeyan kudu ndeleng gambaran lengkap babagan kedadeyan kasebut. Dheweke bisa ngatur saben rinci, saéngga njamin sukses bisnise. Setelan utama sistem uga tiba ing pundak. Sadurunge miwiti karya utama, sampeyan kudu ngisi direktori aplikasi sapisan, supaya distribusi bakal ditindakake kanthi otomatis ing mangsa ngarep. Iki bakal nggampangake karya sampeyan, lan surat sing dibutuhake mesthi bakal tekan sing dituju. Kauntungan saka proyek USU uga ndhukung meh kabeh format kantor sing ana. Iki tegese sampeyan bisa kanthi gampang ngiringi entri teks kanthi foto utawa grafis panjelasan, uga nampilake informasi deskriptif ing huruf. Kajaba iku, perlu kanggo ngekspor utawa nyalin file sing terus-terusan ilang dhewe, sing mesthi dadi kauntungan sing signifikan. Basis data ing panginstalan jinis iki kawangun kanthi otomatis, sanalika sawise entri pisanan dilebokake. Swara wektu, iku saya ngembangaken, replenished karo informasi anyar lan cathetan. Nanging, urutan teladan tetep ora owah. Mulane, senadyan volume akeh informasi, sampeyan bisa kanthi gampang navigasi panyimpenan virtual, lan sampeyan uga bisa nemokake document dikarepake ing sawetara detik. Panelusuran kontekstual sing cepet, sing nampa parameter apa wae saka file sing dikarepake, bakal mbantu sampeyan. Kanthi bantuan, gampang nemokake lan ngurutake cathetan kanggo wektu apa wae sing ana gandhengane karo wong utawa perusahaan, lsp. Aplikasi email otomatis minangka alat sing migunani kanggo kabeh jinis institusi. Malah pamula sing ora duwe pengalaman sing lagi wae sinau carane nguripake komputer bisa nguwasani. Ing kasus iki, sampeyan ora perlu nglampahi efforts titanic utawa nglampahi akèh wektu.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Ngirit sumber daya sing signifikan bakal nyuda biaya kanggo bisnis lan nambah produktivitas.

Nglacak organisasi kampanye email luwih gampang liwat sistem kontrol elektronik.

Sampeyan bisa nggayuh pamirsa sing akeh kanthi menehi motivasi supaya nggunakake layanan sampeyan.

Panginstalan kasebut bakal cocog karo praktik perusahaan saka arah sing paling beda.

Antarmuka sing entheng wis narik kawigaten para pelanggan USU nganti pirang-pirang taun. Kajaba iku, kita terus nambah tanpa overloading konfigurasi kasebut kanthi rincian sing ora perlu.

Malah ewonan wong bisa kerja ing aplikasi email ing wektu sing padha - iki ora bakal mengaruhi kinerja kanthi cara apa wae.

Sistem setelan sing fleksibel bakal mbantu sampeyan ngoptimalake piranti lunak kasebut. Bisa diatur miturut panjaluk saben pangguna.

Basis data bakal digawe ing kene tanpa partisipasi sampeyan - kanthi cepet lan efisien.

Panelusuran kontekstual kanthi cepet minangka solusi sing paling apik kanggo ngirit wektu lan saraf ing wektu sing padha. Cukup sawetara aksara utawa angka kanggo bisa.

Pemantauan tetep saka nuansa sing paling sithik mbantu nganggep kabeh faktor sing mengaruhi pangembangan bisnis ing pasar modern.

Aplikasi kanggo ngirim layang menyang email duwe database serep. Iki tegese ora bakal angel mbalekake file sing rusak.

Kanggo miwiti pasokan iki, sampeyan mung kudu ngisi buku referensi. Diidini nggunakake input manual utawa ngimpor saka sumber sing cocog sanalika bisa.

Menu persiyapan utama kalebu mung telung bagean - iki minangka buku referensi, modul lan laporan.

Akeh pilihan kustomisasi unik.

Aplikasi seluler, integrasi platform, toko online eksklusif, pandhuan manajemen, lan liya-liyane kasedhiya.

Yen sampeyan pengin nyetel jadwal piranti lunak luwih dhisik, gunakake layanan panjadwal tugas.

Dhaptar lengkap fitur aplikasi kanggo ngirim email menyang email kasedhiya ing mode demo.