rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 670
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

layang iklan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


layang iklan
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen surat iklan


Mailing iklan populer karo toko online modern, mall, institusi ing sektor layanan, panganan, layanan kosmetik lan institusi liyane sing melu nyedhiyakake barang lan layanan. Minangka aturan, kanggo mailing iklan, SMS, MMS, pesen informasi Email digunakake, kanthi lampiran gambar lan dokumen liyane. Iklan email digunakake ing saindenging jagad nggunakake sambungan Internet. Nalika ngirim iklan, pesen pariwara pribadi utawa massal bisa digunakake. Nalika ngirim iklan, organisasi nggunakake basis klien sing dikumpulake dhewe, nggolongake data miturut kategori. Pelanggan bisa langganan mailing iklan utawa bisa dadi pelanggan anyar kanggo nggedhekake basis klien. Kanggo ngotomatisasi proses nyedhiyakake data pariwara, ngoptimalake biaya, organisasi asring nggunakake program khusus sing khusus ing wilayah iki, ngleksanakake menyang komputer, nggabungake karo macem-macem sistem lan piranti. Pangembangan unik kanggo mailing Sistem Akuntansi Universal nyedhiyakake pangguna konfigurasi, alat lan modul sing dibutuhake kanggo karya sing bisa nambah karya lan nambah produktivitas kanthi bathi.

Mode multichannel nyedhiyakake pangguna program kanthi sambungan siji-wektu, kanthi macem-macem kapabilitas, ngetik login lan sandhi pribadhi, ngaktifake hak pangguna sing diwaca dening sistem kanthi cara sing diwatesi. Pangguna bisa ngetik informasi kanthi manual lan otomatis, nampa kanthi cepet nggunakake panelusuran kontekstual, transfer, nggunakake impor, mbayar manungsa waé kanggo dhukungan saka Word lan Excel format. Mailing iklan, bisa maca informasi pangguna kanthi otomatis lan ngetung biaya layanan, miturut tarif sing ditemtokake ing daftar rega. sampeyan bisa nyetel surat iklan otomatis nggunakake fungsi jadwal, nuduhake tenggat wektu sing tepat kanggo ngrampungake tugas, nampa laporan kemajuan, kanthi informasi rinci babagan panrimo, status sing ditundha, bahan sing dideleng lan ora dikirim, kanggo kiriman iklan bola-bali. Ing tabel dening pelanggan, bisa uga nuduhake data, pelanggan, promosi, status, menehi tandha kanthi warna sing beda-beda sing dikirim data lan sing ana ing status tunggu.

Sampeyan bisa ndownload versi nyoba dhaptar mailing pariwara ing situs web kita kanthi gratis. Sampeyan bisa entuk informasi, nganalisa fitur tambahan, ngetung biaya lan entuk manfaat, kenal karo modul tambahan ing situs web utawa hubungi konsultan kita. Sistem Chet Universal bakal dadi asisten sing ora bisa diganti lan bakal nyenengake sampeyan nganti pirang-pirang taun, kanthi investasi minimal lan asil maksimal.

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Desain unik kanggo pangiriman surat promosi, kanthi otomatisasi proses produksi, nyuda biaya, nambah peringkat lan permintaan, nambah produktivitas lan bathi, kanthi biaya minimal.

Kiriman iklan bisa ditindakake kanthi otomatis dening aplikasi, miturut nomer pelanggan sing dipilih utawa kanthi akeh ing basis data, bebarengan.

Piranti lunak bisa digunakake nalika digabungake karo sistem ing jarak sing adoh.

Likuiditas lan status perusahaan bakal tuwuh saben dina, kanthi instalasi sarana otomatis kanggo olahpesen pariwara, liwat SMS, MMS, e-mail utawa kabar swara.

Sampeyan bisa ngowahi dokumen teks dadi audio.

Kanthi kontrol otomatis proses teknologi, tugas dibuwang kanthi cepet lan efisien, nggunakake sumber daya sing disimpen ing arah sing bener.

Nggawe perencanaan acara tematik ngidini sampeyan nyiyapake kegiatan kerja kanthi gampang lan efisien.

Analisis adhedhasar wektu nuduhake produktivitas kerja saben karyawan, dibandhingake karo jadwal kerja, nggawe pitungan lan pitungan upah.

Kanthi entri data otomatis, sampeyan entuk bahan sing luwih bener tinimbang ngisi manual.

Transfer bahan kanthi efektif mengaruhi panrimo data informasi, kanthi nganggep efisiensi lan kualitas karya.

Akuntansi ditindakake nalika sesambungan karo sistem 1C.

Manajemen bisa ngawasi produktivitas lan kinerja karya, kasetyan pelanggan, narik kawigaten pelanggan anyar, income lan expenses sing ana ing database siji.

Akses cepet bisa ditindakake nalika nggunakake mesin telusur kontekstual, ngoptimalake sumber daya tenaga kerja.

Kapasitas produksi kanggo kerja tambah amarga kontrol kualitas, kacepetan lan wektu kerja sing ditindakake.

Gampang lan mbukak akeh tugas saka program otomatis ngidini pangguna ora mbuwang wektu kanggo latihan tambahan, mbuwang wektu lan dhuwit, cukup kanggo kenal karo instalasi liwat review video.

Sistem multi-saluran ngidini sampeyan nggabungake aktivitas kerja kabeh karyawan ing program siji kanggo nambah produktivitas perusahaan.

Modernisasi sarana bisa uga kanthi tambahan modul, template, conto, nyetel hak istimewa lan kapabilitas, ing bakal.

Instalasi otomatis paramèter sing dibutuhake sing cocog kanggo saben pangguna kanthi pribadi.

Nalika nggarap klien lan ngirim informasi pariwara, penting kanggo ngerti basa manca, sing diwenehake dening sistem universal kita.

Kanthi mailings iklan saka SMS, pesen liwat e-mail, karyawan bisa nglacak status panrimo saka layang (diwaca, undelivered), nggawe iku bisa kanggo nemtokake perlu kanggo ngirim maneh.

Kiriman iklan bisa ditindakake kanthi akeh utawa kanthi selektif, kanthi ngawasi lan nyaring data.

Kabijakan rega murah perusahaan ndadekake ora bisa mbayar ragad saben wulan, sing mbedakake program kita saka aplikasi sing padha.

Kamungkinan ngatur modul pribadi.

Manajemen basis umum kanggo kontraktor tartamtu.

Anane asisten elektronik nyuda kedadeyan kahanan kontroversial.

Kanthi aplikasi tambahan, modul, konfigurasi lan biaya layanan, bisa uga ing situs web kita.