rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 576
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

iklan ing distribusi email

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


iklan ing distribusi email
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen pariwara ing distribusi email


Iklan ing kampanye email saiki digunakake dening macem-macem jinis perusahaan, perusahaan lan organisasi, amarga efektif banget kanggo promosi barang lan layanan apa wae, lan uga bisa narik pelanggan anyar, narik kawigaten karo macem-macem gampang-to- ndeleng bahan. Minangka aturan, ana panggonan sing rada penting ing aktivitas marketing, lan mulane ora nggumunake yen saiki dheweke tansah nyoba menehi perhatian, pasukan lan sumber daya. Sampeyan uga kudu dicathet yen panggunaan aktif lan aplikasi sing kompeten ing praktik bisa nduwe pengaruh sing apik kanggo kualitas layanan, kinerja finansial lan kesadaran merek, sing uga dadi faktor penting kanggo nggayuh sukses bisnis.

Biasane, iklan email ditindakake kanthi nggunakake lampiran tambahan: gambar, gambar, foto, presentasi, video, lan liya-liyane. barang utawa barang sing saiki sawetara pemain ing pasar komersial nawakake tuku. Ing kasus sing terakhir, bisa uga dadi toko peralatan elektronik, dealer mobil, toko kelontong, distributor aditif panganan, lan pusat blanja lan hiburan. Ing wektu sing padha, surat kaya iki paling kerep dikirim sadurunge acara utawa acara populer: kaya dodolan massal, acara promosi, sore liburan.

Sampeyan uga perlu kanggo nyorot kasunyatan sing dianjurake kanggo melu iklan ing kampanye Email amarga efektifitas lan efisiensi: dina iki mesthine minangka salah sawijining alat marketing sing paling populer, lan konversi kadhangkala tekan meh 50% !!! Kajaba iku, miturut studi saka majalah kondhang, miturut skema pitungan ROI, kanggo saben $ 1 investasi ana sekitar $ 28.

Titik positif liyane ing kene yaiku kanthi bantuan bisa tekan akeh pangguna Internet, sing, mesthi, bisa nambah kesempatan kanggo narik pelanggan anyar, lan uga bisa nyimpen dhuwit sing akeh. amarga cara kuwi biasane ora mbutuhake investasi serius. lan investasi: dibandhingake opsi liyane. Kajaba iku, sawetara fitur positif yaiku kanthi pendekatan sing bener, manajemen bakal bisa aktif komunikasi karo target pamirsa, sing kasengsem ing barang, layanan, barang, tawaran, lan liya-liyane.

Sistem akuntansi universal duwe alat sing apik kanggo ngatur macem-macem jinis surat: individu lan akeh. Kajaba iku, nggunakake piranti lunak kasebut, sampeyan bisa nindakake tumindak sing dibutuhake kanthi cepet lan tanpa masalah, amarga manajer bakal langsung nylametake ing kene: solusi fungsional intuisi, prentah sing jelas, tombol panas, jendela layanan sing trep, lan otomatis maju. mode ... Sing terakhir, ing tartamtu, kalebu mung fungsi pitungan numerik matématika, kang bakal utamané efektif nalika sampeyan kudu cepet ngetung biaya babakan dhuwit ngirim layang akeh liwat layanan mbayar.

Akeh dividen lan keuntungan saka program saka merek USU uga bakal nggawa kasunyatan sing dibangun ing akeh laporan informatif, ringkesan statistik, tabel perbandingan, denah rinci lan diagram demo. Amarga kabeh mau, kabeh kegiatan perusahaan bakal difasilitasi sacara signifikan lan nyata, amarga saiki manajer lan karyawan bakal duwe informasi sing paling relevan: babagan kabutuhan ngirim surat massal utawa individu, sukses marketing sing wis ana. kampanye, efektifitas karyawan individu lan Managers, item income financial , dinamika revenue iklan, bali ing investasi ing layanan e-mail mbayar, operator seluler utawa utusan cepet.

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Format virtual ngatur turnover dokumentasi ora mung bakal nggampangake nggawe bahan teks anyar, nanging uga ngilangi kebingungan ing sistematisasi utawa ngurutake kabeh informasi layanan sing kasedhiya.

Ngundhuh piranti lunak komputer akuntansi mung butuh wektu sing sithik, lan operasi luwih lanjut mbutuhake sumber daya cilik saka RAM komputer pribadi.

Sampeyan bisa kanthi aman ndhaptar server mail sing sampeyan butuhake saiki, banjur miwiti ngirim pariwara menyang akeh panampa.

Pitungan otomatis bakal ngidini sampeyan ngetung biaya awis kanggo kabar mbayar utawa tandha sing ditindakake liwat akun bisnis kanggo para pengusaha: ing Email, Viber, Telpon Swara, SMS lan liya-liyane.

Nganggep sifat marketing bakal nuduhake efektifitas macem-macem kampanye iklan, acara promosi, acara gedhe. Iki bakal mbantu sampeyan ngerteni, umpamane, jinis Tandha Bulk sing paling migunani lan kabar apa sing kudu digunakake ing mangsa ngarep.

Nalika nyetel kampanye Email sing digandhengake karo iklan apa wae, pangguna bisa ngatur macem-macem parameter: jeneng pangirim, server, port, login, enkoding.

Thanks kanggo serep, manajemen bakal bisa nyimpen basis informasi kanthi periodik lan kanthi mangkono njamin keamanan data.

Saliyane ngatur ngirim pesen email kanggo iklan, sampeyan bisa nggunakake cara liya: contone, Viber messenger. Ing kasus iki, sing apik, sampeyan kudu mbayar biasane mung kanggo pesen sing dikirim lan diwaca (yen sampeyan duwe akun bisnis).

Versi tes gratis sistem akuntansi universal kasedhiya kanggo diundhuh ing situs web USU. Ing kana, pangguna bisa akrab karo macem-macem artikel, materi lan entri sing menarik.

Audit finansial, kalebu biaya pariwara, marketing, mailing, Server email lan layanan mbayar, bakal difasilitasi kanthi alat sing cocog. Kanthi bantuan kasebut, analisis informasi sing ditemtokake bakal dadi kualitas lan gampang sabisa.

Sajrone pambentukan basis pelanggan sing manunggal, sampeyan uga bakal bisa nglacak lan ngrekam idin saka wong kanggo ngumpulake, nganalisa lan ngolah data, yaiku, njupuk idin kanggo nampa email, pesen telpon lan file liyane kanggo pariwara.

Sampeyan bakal bisa nggawe lan nyipta opsi dhewe kanggo template kanggo surat Email. Ing kasus iki, proses interaksi karo pamirsa target bakal luwih gampang, amarga yen perlu, bisa kanthi cepet ngirim proposal sing wis siap.

Basis data siji bakal menehi kesempatan kanggo ndhaptar akeh pelanggan, supplier lan kontraktor. Ing kene pangguna program bakal bisa ngrekam informasi kontak, nulis rincian pribadhi, ngowahi file sing wis ana, dibagi bahan sing wis dilebokake sadurunge menyang macem-macem kategori lan klompok, nggawe dhaptar lan dhaptar dhewe.

Visualisasi status ngirim pesen lan layang nyebabake pemahaman sing luwih apik babagan informasi, amarga manajer bakal langsung bisa nemokake: file elektronik sing kasil dikirim utawa sing isih ditundha.

Program sing dirancang kanggo ngatur kampanye email kanggo iklan bisa nyimpen arsip unsur teks sing dikirim lan file liyane. Thanks kanggo iki, mengko sampeyan bakal bisa ndeleng layang perlu, pesen lan cathetan.