rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 650
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Alamat layang

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Alamat layang
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen alamat layang


Kiriman langsung minangka alat progresif kanggo bisnis modern. Kanggo apa lan program apa sing paling apik digunakake kanggo ngirim surat langsung? Liyane babagan iki. Kiriman langsung minangka salah sawijining komponen pemasaran langsung. Kiriman langsung ditindakake menyang alamat email tartamtu, tiket, katalog, bonus, cakram, presentasi, video, kartu pos, buletin, informasi pariwara, presentasi lan produk pemasaran liyane bisa dikirim. Entitas legal lan individu bisa langganan mailing list. Nggunakake mailing sing ditargetake, entitas bisnis lan peserta liyane ngandhani pamirsa target miturut lokasi, iki minangka komponen penting, amarga sing dituju nampa informasi sing dibutuhake kanthi cepet lan individu, tanpa perantara. Penting kanggo milih piranti lunak sing pas kanggo kiriman langsung. Distribusi sing diangkah bisa dadi massive lan diangkah. Ing kasus distribusi massa pesen apa wae, distribusi alamat pendidikan umum ditindakake; ing kasus distribusi diangkah, informasi mung kanggo pamirsa target. Distribusi massa, minangka aturan, dipilih kanthi basis geografis; pendekatan iki ditrapake, contone, nalika mbukak toko anyar, yen pemilik pengin ngirim menyang konsumen potensial tanggal bukaan, macem-macem, lan ing. Kiriman alamat bisa uga cocog kanggo perusahaan perdagangan, perusahaan manufaktur, pusat olahraga, pembersih garing, perusahaan logistik, institusi medis, perusahaan finansial lan lelungan, toko ndandani, pusat pelatihan lan organisasi liyane. Kiriman langsung minangka cara kanggo njaga kontak karo pelanggan, uga calon pembeli lan pelanggan layanan. Penting banget kanggo mikir babagan milis supaya kanthi mbukak e-mail, sing dituju bisa ngerti inti saka pesen utawa layang sing dikirim, sing dheweke keganggu. Kanggo nindakake distribusi e-mail kanthi bener, penting kanggo milih piranti lunak sing bener, salah sawijining produk kasebut minangka sumber daya saka perusahaan Sistem Akuntansi Universal. Ing program kasebut, sampeyan bisa nglacak pelanggan, kanthi introduksi informasi kontak sing dibutuhake. Ing USU sampeyan bisa nyetel otomatis ngirim SMS-pesen, alamat distribusi pesen elektronik. Gegayutan karo kiriman langsung liwat e-mail, bisa dilampirake karo file, formulir, dokumen, lan liya-liyane. Sistem kasebut bisa dikonfigurasi kanggo kiriman massal. Program kasebut uga menehi kamungkinan ngirim surat langsung liwat Viber, nalika digabungake karo telephony, telpon swara bisa digawe liwat program kasebut, bisa digawe kanthi otomatis lan individu, kanthi pointwise. Aplikasi kasebut ndadekake bisa ngasilake macem-macem jinis template kabar lan liya-liyane. Program kasebut gampang banget digarap, ora dibebani fungsi sing ora perlu. Kita milih fungsi tambahan kanggo pesenan. Sampeyan bisa miwiti kanthi cepet kanthi ngimpor informasi saka media elektronik, utawa sampeyan bisa ngetik kanthi manual. Ekspor data cepet uga kasedhiya. Ing situs web kita, sampeyan bisa nemokake versi nyoba produk, sing bakal diwenehake kanthi gratis kanggo wektu tartamtu. Sistem akuntansi universal - mailing sing ditargetake lan akeh kesempatan liyane kanggo bisnis sampeyan ing siji piranti lunak.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program Sistem akuntansi Universal bisa diadaptasi kanthi lengkap kanggo surat langsung.

Piranti lunak ndadekake iku bisa kanggo mbentuk basis informasi kanggo klien lan subyek liyane sing perlu kanggo njaga interaksi.

Ing sistem, sampeyan bisa nyiyapake ngirim pesen SMS, bisa ditindakake kanthi individu lan akeh.

Aplikasi kasebut bisa diprogram kanggo ngirim surat massal ing tanggal utawa wektu tartamtu, kanthi template utawa lampiran sing wis dipilih.

Liwat piranti lunak, sampeyan bisa nindakake distribusi e-mail alamat massal.

Sembarang file bisa dilampirake menyang alamat pesen.

Liwat USU, sampeyan bisa nindakake kiriman langsung modern ing Viber.

Yen perusahaan sampeyan nyedhiyakake integrasi karo telephony, sampeyan bakal bisa nelpon swara. Aplikasi kasebut bakal nelpon organisasi utawa individu kanggo sampeyan lan menehi informasi penting.

Ing program kasebut, sampeyan bisa nggawe macem-macem template kanggo kabar utawa pesen teks.

Cithakan bisa disimpen lan digunakake ing aktivitas mangsa.

Kabeh informasi ing program kasebut digabungake lan disimpen ing sejarah.

USU dibedakake kanthi desain sing apik, ruang kerja sing prasaja lan bisa dingerteni, kapasitas fungsional, pendekatan modern kanggo akuntansi lan manajemen bisnis.

Program sing entheng ora bakal meksa sampeyan nggunakake akeh wektu kanggo nguwasani prinsip piranti lunak.

Sampeyan bisa miwiti aktivitas ing piranti lunak kanthi cepet kanthi ngimpor data saka media elektronik, utawa sampeyan bisa ngetik data kanthi manual.

Ing program, sampeyan bisa mbedakake akses kanggo karyawan beda.

Sistem kasebut nduweni fitur liyane, sing bisa sampeyan sinau luwih lengkap ing situs web kita.

Sampeyan bisa nggarap program ing basa apa wae sing trep kanggo sampeyan.

USU minangka produk sing dilisensi kanthi lengkap.

Sistem akuntansi universal - karya sing trep karo mailing sing ditargetake lan alat liyane kanggo manajemen bisnis.