Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 954
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo toko

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Program kanggo toko

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen program kanggo toko

  • order

Otomatisasi ing toko mesthi mbutuhake piranti lunak toko khusus, sing biasane kalebu sawetara program sing digunakake ing macem-macem bidang kegiatan. Piranti lunak USU-Soft kanggo toko kasebut minangka solusi lengkap ing akuntansi toko, nalika piranti lunak akuntansi toko ngganti sawetara liyane. Sampeyan ora bisa nggunakake kontrol ing toko kanthi bener yen ora duwe sistem kaya ing toko. Kanthi piranti lunak iki sampeyan bisa ndeleng gampang banget kanggo nyimpen informasi ing program kasebut. Babagan pisanan sing bakal sampeyan tingali ing program toko yaiku antarmuka sing gampang banget. Ing kana, sampeyan ora mung bisa nggawe sales, pembayaran, pesenan produk anyar, nanging uga nggawe inventaris. Lan yen duwe scanner barcode, sampeyan ora kudu nindakake kanthi manual maneh. Kanthi scanner barcode, pangguna asring ngadhepi masalah modernisasi. Piranti lunak akuntansi kanggo toko sing ditawakake ndhukung macem-macem jinis scanner uga barcode pabrik. Kita wis nemokake kabeh laporan manajemen sing bisa disiyapake ing piranti lunak kanthi individu. Lan spesialis, miturut panjaluk sampeyan, bisa nggawe laporan tambahan. Lan sing paling penting, ing laporan sistem iki ing toko, sampeyan bakal bisa ndeleng ora mung gerakan dhuwit, nanging uga kabeh gerakan barang, uga laporan babagan karya para karyawan. Gawe akuntansi lengkap ing toko liwat aplikasi akuntansi iki!

Napa ora ngandelake program gratis sing diiklanake ing Internet kanthi jumlah akeh? Ana akeh sebab, nanging kita pengin ngandhani babagan sebab sing paling penting. Kaping pisanan, ora bisa ditindakake, lan ora bisa uga, sistem kaya ngono pancen bakal bebas. Ora ana programmer sing bakal nglampahi wektu lan gaweyan kanggo nggawe sistem sing rumit supaya toko bisa diwenehake marang wong liya kanthi gratis. Sapa wae sing entuk program akuntansi rumit ing toko kasebut kudu ana hubungane permanen karo sistem dhukungan kanggo ngrampungake macem-macem masalah. Banjur ing titik iki, para pencipta program manajemen toko lan akuntansi kualitas, sing kudu gratis, nuntut dhuwit kanggo menehi sampeyan akses menyang fungsi tartamtu lan pranyata yen versi sing «bejo» diunduh durung lengkap, nanging mung demo. Sampeyan dijanjeni sistem gratis, lan pranyata sampeyan ora bakal entuk pungkasane. Sampeyan ora kudu kerja sama karo perusahaan sing ngapusi sampeyan nggunakake produke. Kita nawakake kesepakatan sing transparan lan jujur - sadurunge nggawe keputusan penting kaya milih program ing toko, coba versi demo - sampeyan bisa ndownload ing situs web resmi. Yen sampeyan ora wareg karo apa-apa, wenehi ngerti. Kita seneng ndandani lan nemokake sing cocog karo sampeyan.

Kita mbukak tawaran anyar lan seneng nyoba sing anyar. Kapindho, kita ngandhani kasunyatan sing wis kabukten - program kanggo toko saka jinis iki, diundhuh gratis, 100% ora sampurna, ora lengkap, ngemot akeh kesalahan lan ora bisa njamin keamanan data sampeyan. Program akuntansi lan manajemen toko kaya mangkene bakal nyebabake kerusakan bisnis sampeyan, nyebabake kerusakan, kegagalan, lan pungkasane nyebabake kabeh usaha, wektu lan dhuwit sing sampeyan lakoni kanggo nggawe bisnis sing sukses. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, aja dadi korban keju gratis ing mousetrap, lan langsung menyang profesional. Kita wis ngembangake sistem unik sing bakal ngoptimalake karya ing toko sampeyan, nglindhungi data lan ora ana sing nyebabake sing negatif. Elinga, penting banget kanggo milih sing tepat.

Sistem kanggo toko dirancang kanggo digunakake dening cilik lan medium, luwih-luwih saka bisnis gedhe. Alur kerja apa wae sing ana gandhengane karo perdagangan mbutuhake otomatis data sing akeh banget. Program otomasi lan manajemen kanggo toko minangka program generasi anyar. Sampeyan ora prelu gumunggung babagan inovasi kasebut ing ngarep pesaing sampeyan. Pertama ngoptimalake proses kerja, sistematis data, kontrol penjualan lan produk. Lan, aja gumunggung babagan program otomatisasi lan modernisasi anyar sing wis diinstal, nanging babagan asil sing bisa ditindakake sajrone wektu sing cukup sithik. Kita njamin. Kanthi sistem iki, sampeyan bisa nggawe struktur ing bisnis, sing bakal nampilake lan nganalisis data sing akeh, menehi laporan sing akurat lan asil sing bener.

Tugas kita yaiku nggawe sampeyan seneng. Pramila kita ora nylametake upaya, lan ora liya kanggo nggawe program unik. Kanthi nggunakake, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kita wis nandur modhal ing program iki supaya bisa digunakake gampang, gampang disinaoni, lan sugih fungsine. Program ing toko bisa digunakake kanthi optimal lan ora nyebabake kegagalan utawa kesalahan. Wis pirang-pirang taun kita ana ing pasar, kita durung nampa keluhan apa-apa. Iki minangka indikator kualitas. Kita ngerteni manawa para klien wis milih kita, mula kita kudu ngrampungake masalah lan menehi dhukungan teknis kanthi kualitas paling dhuwur. Yen sampeyan pengin dadi salah sawijining klien, bukak situs web, tulis, lan coba instal versi demo gratis. Kita mbantu ngotomatisasi bisnis sampeyan!

Aplikasi manajemen toko bisa diarani internasional. Ana macem-macem versi program. Kajaba iku, ana akeh basa sing dijarwakake program kasebut. Asile, ora bakal ana masalah nalika nggunakake sistem ing negara kasebut. Saiki, siji-sijine perkara sing isih ana kanggo organisasi dagang sampeyan yaiku nyoba aplikasi lan nginstal supaya bisa ndeleng. Kauntungan sing bakal dibukak ing ngarep sampeyan mesthi bakal kaget.