rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Program adol barang
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 749
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program adol barang

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Program adol barang
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen program kanggo adol barang


Adol ing toko - jinis kegiatan khusus sing ana gandhengane karo adol barang sing cukup spesifik - potongan aset (umume sandhangan, kurang asring - sepatu, aksesoris, lsp), isih disimpen. Akuntansi biasane kalebu nyimpen kabeh jinis rekor kanthi akeh saham lan penjualan. Cara paling dipercaya lan paling gampang kanggo nggawe program toko kanthi operasional yaiku program kanggo adol barang. Saben program kanggo adol barang dirancang kanggo ngatur gaweyan perusahaan dagang, nyepetake proses pangolahan data lan sistematisasi, lan normalake alur kerja (khususe kerja departemen penjualan). Sawetara manajer, ngelingi yen wis nemokake cara sing luwih murah kanggo tuku program adol barang, mutusake download program kanggo adol barang kanthi online kanthi njaluk program pitakon situs telusuran supaya bisa adol barang utawa program sing bisa didownload kanthi gratis. Sampeyan kudu nerangake manawa pendekatan masalah iki pancen salah lan ora mung bisa ngrusak kapercayan sampeyan ing program akuntansi otomatis, nanging uga bakal ilang informasi. Kasunyatane yaiku ora kabeh programmer bakal ngurus pemeliharaan program gratis kanggo adol kanggo ngontrol adol barang (lan yen mangkono, ora tanpa stimulus kaya dhuwit), lan kebutuhan dhukungan teknis kasebut bakal cepet utawa mengko katon Kanthi tembung liyane, kabeh ahli nyaranake mung program kanggo adol sing dituku saka pangembang sing bisa dipercaya.

Program adol barang lan kontrol panyimpenan paling dipercaya - USU-Soft. Program kanggo adol barang iki duwe akeh kaluwihan tinimbang analoge lan bisa nuduhake asil paling apik kanthi cepet. Ditondoi kanthi kualitas eksekusi, kemudahan panggunaan, biaya anggaran sing nyenengake lan program perawatan sing cukup. Pangembang USU-Soft duwe tandha kapercayan internasional D-U-N-S, sing negesake pengakuan program penjualan barang manajemen ing saindenging jagad minangka salah sawijining produk paling laris kanggo adol barang. Program manajemen barang sing adol sing mbantu sampeyan nggampangake adol barang ngidini sampeyan nggunakake ora mung peralatan standar ing toko (alat toko lan gudang - scanner barcode, printer kuitansi, label, lsp), nanging piranti sing anyar banget sing durung dikuasai kabeh toko - terminal pengumpulan data modern (DCT). Iki minangka piranti kompak cilik, sing karyawan mung nggawa kanthong lan nggunakake sing dibutuhake. Contone: kanggo nindakake inventaris, sampeyan nggunakake lan ngirit wektu akeh. Data kasebut diwaca banjur ditransfer menyang basis data utama. Piranti kasebut bisa nyimpen jumlah data tartamtu, yaiku plus sing signifikan. Dadi, sanajan ana akeh banget barang ing gudang, sampeyan bisa nambah kabeh ing database lan kapasitas panyimpenan sistem penjualan akuntansi tanpa wates.

Makarya karo klien uga kudu diwenehi perhatian khusus. Informasi babagan klien bisa dilebokake langsung ing meja kas. Contone, sampeyan ngetik ing sistem akuntansi sade lan ngatur manajemen jeneng, jeneng kulawarga, jeneng patronik klien, uga umur pira, yen dikarepake, preferensi lan liya-liyane. Saben klien dianugerahi bonus kanggo saben tuku. Kita mikir ora ana gunané nerangake apa sing diarani sistem bonus, amarga kabeh toko wis suwe nggunakake strategi iki kanggo narik lan nahan pelanggan. Sawetara wong bisa nolak kesempatan kanggo nggunakake bonus akumulasi kasebut tinimbang dhuwit lan tuku luwih akeh barang ing toko sampeyan. Sampeyan bakal weruh sing tuku sing dituku lan nampa bonus. Mangkono, sampeyan bakal ngerti apa sing disenengi lan mula ngirim pariwara lan nawakake kanggo tuku barang liya, nyengkuyung supaya dheweke luwih akeh nggunakake. Pelanggan uga bisa dipérang dadi kategori supaya luwih gampang navigasi liwat basis data gedhe sing nduweni informasi babagan akeh pelanggan. Manajemen klien minangka prekara sing dibutuhake ing organisasi bisnis.

Divisi iki bisa didhasarake macem-macem kritéria: adhedhasar jumlah kunjungan (kanggo pelanggan biasa lan langka); adhedhasar anane utawa ora ana keluhan (kanggo wong sing ora nate sambat lan sing nindakake kabeh wektu); adhedhasar tuku tartamtu, umur, dalan omah, lsp. Sawetara klien malah pantes diwenehi status VIP lan kabeh hak istimewa sing kudu diwenehake. Lan supaya sampeyan bisa terus berhubungan karo para pelanggan, sampeyan bisa nggunakake 4 cara komunikasi - Viber, SMS, e-mail lan malah telpon swara. Sampeyan bisa ngirim pariwara, katalog, penawaran khusus, diskon, utawa ngajak acara, sugeng preinan, matur nuwun amarga wis tuku, menehi informasi babagan barang sing teka anyar lan liya-liyane.

Apa sampeyan pengin ngindhari kesalahan nalika nggarap produk lan penjualan? Apa sampeyan pengin ngowahi sawetara karya monoton menyang mesin sing bisa ngatasi luwih apik lan luwih cepet? Apa sampeyan pengin ngoptimalake bisnis nganti pesaing sampeyan bakal ketinggalan? Banjur bebas milih program kontrol lan otomatis sing adol. Kita njamin kabeh iki, lan liya-liyane. Kita digunakake kanggo kaget para pelanggan. Ing situs web resmi sampeyan, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi sing dibutuhake, uga bisa ndownload versi demo gratis kanggo nginstal ing perusahaan lan priksa manawa kabeh sing dicritakake bener utawa ora. Kita bisa njamin manawa sistem otomatisasi lan modernisasi bisnis sing unik ora bakal nguciwani sampeyan lan sampeyan mesthi pengin terus nggunakake! Hubungi kita kanthi cara sing sampeyan karepake. Kita tansah kontak lan seneng njawab pitakon sampeyan.