rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi karyawan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 662
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi karyawan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi karyawan
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi karyawan


Akuntansi kanggo karyawan kudu dilakoni kanthi ora gampang nggunakake pitulung saka karyawan sing wis nggawe program sistem USU Software. Kanggo akuntansi dening karyawan, sampeyan kudu nyinaoni kanthi tliti babagan fungsi akuntansi Piranti Lunak USU sing ana, ing pangembangan akuntansi sing mbantu versi demo nyoba, yaiku sistem sing gratis lan gampang miturut kapabilitas. Ing akuntansi saben karyawan, fungsi tambahan program sistem akuntansi Piranti Lunak USU migunani banget, sing bakal mbantu karyawan utama kanggo ditambahake miturut panjaluk klien. Macem-macem kemungkinan ing format sing bisa diakses nyumbang kanggo pangembangan akuntansi aktif proses kerja kanthi ngenalake dokumen sing dibutuhake menyang piranti lunak. Akuntansi karyawan jarak jauh kudu ditindakake kanthi kontrol akuntansi sing lengkap babagan kualitas kerja lan kacepetan nggawe alur kerja. Kanggo akun karyawan remot, cara sing paling gampang yaiku aplikasi saka macem-macem fungsi, macem-macem kemampuan sing kudu digunakake kaya sing dienggo. Telecommuters ora nggatekake deskripsi kerja lan nggunakake macem-macem program sing ora cocog sajrone jam kerja. Nanging amarga kahanan kasebut ngalami pandemi, akeh perusahaan ora duwe pilihan liyane, nanging pindhah menyang karya jarak jauh kanthi akuntansi lengkap babagan dhaptar karyawan sing ana. Miturut format akuntansi jarak jauh, sajrone makarya, bisa uga ana macem-macem pitakon, sampeyan kudu ngubungi perusahaan kanggo njaluk pitulung, ing endi spesialis bisa menehi saran sing tepat wektu. Asisten penting ing proses nggawe dokumen lan sistem akuntansi ngawasi kanthi pengawasan bisa dibantu dening versi seluler piranti lunak sing ana, sing kanthi cepet nindakake kabeh tumindak sing dibutuhake. Akuntansi karyawan sing adoh dibutuhake dening meh kabeh perusahaan sing ganti dadi akuntansi jarak jauh amarga ana penurunan kapasitas kerja sing disebabake amarga sikap staf sing ora adil kanggo tanggung jawab kerja langsung. Acara ing taun kepungkur ora nggawe perusahaan ing posisi stabil nanging ngrusak kahanan ekonomi akeh perusahaan sing ngalami kerugian, lan utamane bangkrut. Kepala aliran macem-macem strata bisnis dadi perusahaan kita kanggo nyempurnakake kapabilitas fungsine, gegayutan karo program akuntansi sistem Perangkat Lunak USU ngalami perbaikan, lan tuwuhing permintaan ing pasar sales uga saya mundhak. Aman yen sampeyan wis ngenalake kanca sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo perusahaan sampeyan babagan pitakon lan proses akuntansi kerja kanthi efisiensi maksimal ing babagan fungsionalitas ing bentuk program sistem akuntansi Software USU. Kanthi bantuan teknologi digital modern, sampeyan bisa ngontrol bawahan lan karyawan sing nindakake akuntansi jarak jauh kanthi cepet lan efisien. Sistem kasebut kanthi otomatis ngawasi kinerja tugas tenaga kerja wiwit wiwitan dina kerja kanthi nginstal sensor pengawasan sementara. Informasi sing ditampa kanthi cepet ditransfer kanggo diproses lan verifikasi menyang manajemen perusahaan, uga kanggo personel lan departemen akuntansi kanggo panggunaan sabanjure nalika mbayar lan mbayar tambahan. Pelaporan akuntansi sing digawe ing pilihan klien diwenehake ing sembarang bentuk grafis, bisa uga grafik, grafik, tabel, histogram. Ngelingi kahanan paling anyar, kita bisa langsung ujar manawa panjaluk piranti lunak kasebut saya akeh, mula dadi pelanggan reguler, basis Software USU wis nampa akeh ulasan positif lan jeneng sing wis ditemtokake. Registrasi karyawan remot minangka komponen penting ing direktur, sing bisa ngenali karyawan kanthi tumindak sing ora peduli karo tugas kerjane lan pamitan amarga wong kasebut ora bisa diowahi. Basis Piranti Lunak USU, wiwit didegake, wis nglampahi cek manawa kita bisa mbuktekake keunggulane tinimbang piranti lunak liyane kanthi entuk, kanthi derajat utawa liyane, minangka bukti kasunyatan cacat. Yen mbandhingake program akuntansi USU Software software karo database liyane, sampeyan bisa ngurmati antarmuka kerja sing gampang lan intuisi sing diduweni piranti lunak kasebut, kanthi kemampuan sinau babagan cara kerja dhewe. Proses pelacakan sing paling trep kanthi prospek ndeleng layar karyawan, kanthi kemampuan nyambung menyang komputer kerjane lan nampa data kanthi gambar asli seko kanggo sembarang wektu kerja. Sadurunge miwiti ndeleng karyawan, direktur perusahaan kudu ngabari karyawan babagan wayahe iki kanggo nambah produktivitas lan nyuda istirahat. Ing macem-macem alur kerja, sampeyan bisa nggunakake dokumen utama kanggo sinau dhaptar jurnal basis akuntansi Software USU. Kanthi akuisisi macem-macem kontrol lan kemampuan akuntansi tambahan, sampeyan ora bakal ngidini karyawan nampa upah kanthi cepet, lan kabeh wong kudu, kaya sadurunge, duwe wektu kanggo ngrampungake tugas kerja. Amarga, sajrone krisis, bisnis cilik lan menengah nandhang sangsara banget, mula ora prelu diajak relaksasi karyawan, sing bisa ngrusak kahanan ekonomi perusahaan sing angel. Mung karyawan kantor sing ganti menyang format remot kanggo nindakake kegiatan kerja, lan karyawan sing asile produksi nerusake kerja ing toko, kaya sadurunge. Kanthi kendel ujar manawa cara iki mbantu kahanan sing angel, sing kudu ditindakake kanthi sawetara kerugian sing bisa ditindakake kanggo ekonomi lan perusahaan. Mlayu mbatalake mbantu nyelarasake daya saing lan untung perusahaan nalika nyuda macem-macem biaya lan biaya. Pangguna bisa ngetung jarak adoh karo dhaptar karyawan kanthi nulis informasi babagan pitungan upah, miturut kertu laporan khusus kanthi tandha jam kerja saben dina. Yen ana jaringan perusahaan, mula uga bakal diawasi kanthi bener, nyedhiyakake tenaga kerja tanpa wates kanthi kemampuan kerja ing jarak adoh. Karyawan bisa luwih bisa interaksi karo saben liyane nggunakake macem-macem format kesempatan kanggo ndeleng informasi sing wis rampung ing mode ndeleng. Sampeyan bisa kanthi mandhiri ngganti setelan karakter individu kanggo sawetara tugas sampeyan ing database akuntansi Software USU. Perusahaan kanthi ukuran apa wae bisa tuku program sistem Piranti Lunak USU, sing ditujokake kanggo kabeh pelanggan, tanpa preduli babagan skala produksi. Konfigurasi database akuntansi Piranti Lunak USU sing jelas lan gampang minangka kauntungan penting saka perusahaan, amarga sampeyan bisa kanthi efisien lan efisien nindakake tugas kerja manajemen perusahaan lan ngirim menyang verifikasi liwat email. Kanthi akuisisi program sistem Piranti Lunak USU sajrone periode krisis, bisa kanthi efisien lan efisien nyimpen cathetan karyawan ing jarak adoh sajrone kegiyatan kerja.

Program akuntansi mboko sithik nggawe basis kontraktor kanthi proses sing penting kanggo ngisi buku referensi. Kanggo kewajiban utang sing ana, sampeyan wiwit nggawe dokumentasi ing pangkalan kanggo mlebu dening kaloro pihak. Dina kerja saben karyawan kanthi jelas bisa dilacak kanthi pirang-pirang jam kerja ing piranti lunak kasebut. Dokumen utama sing dibutuhake bisa ditampa kanthi langsung dening direktur perusahaan, uga pelanggan lan panyedhiya.

Akeh dana kanggo pajak sing digawe ing basis data lan dipindhah menyang situs khusus.

Sampeyan bisa kanthi cepet ngasilake pitungan kanggo nggawe upah ing piranti lunak kanthi data babagan biaya tambahan. Sampeyan miwiti proses ngimpor informasi menyang database anyar kanthi cepet bisa nggarap informasi sing ditampa. Sampeyan kudu ngabari karyawan babagan jumlah karya sing ditindakake, kanthi ndeleng monitor kabeh karyawan sing kasedhiya. Pangguna bisa ngasilake data babagan proses perbankan babagan tujuan non-awis kanthi cepet lan efisien ing piranti lunak.

Turnover awis jarak jauh wis digawe ing basis data kanthi ngetik data menyang buku awis kanggo biaya lan kuitansi. Ing program kasebut, pangguna bisa nggawe inventarisasi nggunakake peralatan kodhe bar modern. Ternyata ing piranti lunak kasebut nggawe macem-macem jadwal kanggo makarya sing bisa menehi gambaran lengkap babagan kedadeyan. Diagram kasebut nganyari kinerja karyawan kanthi cara mbandhingake lan babagan kinerja akademik nalika nindakake karya ing piranti lunak.

Versi demo uji coba sing kasedhiya kanggo program iki mengaruhi kekarepane klien kanggo tuku basis utama. Sampeyan bisa nginstal program seluler ing sawetara menit ing ponsel, sing mbantu ngontrol karyawan nalika metu saka kantor. Ternyata ing lawang mlebu kamar kanggo nginstal peralatan kanggo pangenalan tampilan, sing mbantu ngetung data pribadi liwat piranti lunak.

Kanggo dokumentasi cepet, cukup nggunakake miring ing mesin telusuran lan ngetik data jeneng lengkap. Sadurunge miwiti piranti ing piranti lunak, sampeyan kudu ndhaptar cepet, sing menehi informasi babagan login lan sandhi kanggo karyawan.

Kontrak apa wae kanthi sisi finansial kanthi otomatis ditampilake ing piranti lunak kanthi proses nganyari maneh.

Pangguna bisa nggunakake macem-macem tabel pandhuan kanggo ngontrol lan nuntun proses pengamatan. Kanthi nggunakake fitur olahpesen, sampeyan bisa nggunakake informasi pelanggan lan nyimpen cathetan karyawan saka jarak adoh. Panggilan otomatis sing dibutuhake disusun kanthi cara supaya menehi informasi babagan perusahaan pemasok lan nindakake mode remot. Ing proses manajemen dokumen, sampeyan duwe informasi sing dibutuhake, sing sampeyan transfer kanthi cara ngimpor menyang papan sing luwih aman. Program ing proses kegiatan jarak jauh nuduhake statistik babagan pakaryan sing ditindakake karyawan. Duwe antarmuka sing gampang lan gampang ing basis data, sampeyan bisa ngerti dhewe lan ora melu spesialis njaba. Kanthi nggawe laporan khusus ing program kasebut, sampeyan bisa ngontrol klien sing durung ngrampungake transfer jarak jauh. Sampeyan duwe informasi sing ora bisa dikontrol babagan kahanan gudang, jumlah gerakan barang, barang, lan bahan.