rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. nyathet yen ora kerja
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 926
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

nyathet yen ora kerja

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


nyathet yen ora kerja
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi yen ora kerja


Salah nyathet amarga ora ana tumindak sing ditindakake lan ora ana gunane, dalane ora kanggo kamakmuran, nanging nyuda status lan efisiensi perusahaan. Kanggo nyimpen cathetan kanthi bener, yen ora ana kesalahan lan asil sing kurang, dibutuhake pendekatan individu lan program khusus sing bisa ngatasi masalah lan ngoptimalake jam kerja tanpa ana kesalahan lan kesulitan. Ana macem-macem pilihan aplikasi ing pasar, nanging sistem USU Software minangka asisten sing paling penting kanthi rega sing terjangkau lan biaya langganan gratis, kanthi diferensiasi hak pangguna sing beda karo fungsi fungsional lan posisi liyane. Modul lan basa dipilih kanthi individu kanggo saben organisasi, miturut panjaluk lan kenyamanan kabeh wong. Karyawan kanthi mandhiri milih alat, njupuk gaweyan ing perusahaan kasebut. Ing mode akuntansi manajemen multi-saluran, karyawan bisa ngakses aplikasi kanthi mlebu menyang akun kanthi login pribadi, ngetik data menyang log menyang akuntansi lan kegiatan saben karyawan, nyathet entri lan metu saka maca, ora ana, lan istirahat nedha awan. Kabeh tumindak ditampilake ing aplikasi, njupuk saben tumindak pangguna, menehi pandhuan kanthi data sing akurat. Ing mode multi-pangguna, spesialis bisa ngganti data, sesambungan karo siji liyane, ngirim data lan pesen, liwat jaringan lokal lan liwat Internet. Manajemen bisa nganalisa lan nyimpen cathetan kanggo saben bawahan, ndeleng data kanthi real-time saka piranti, sing nuduhake tumindak dening karyawan, kerja lan ora ana, nggawe tabel lan log kanthi bacaan sing akurat. Tanpa informasi babagan operasi sing ditindakake suwe, sistem akuntansi kanthi otomatis ngasilake laporan, ngandhani wong sing tanggung jawab kanggo ngrampungake masalah iki, kanthi njupuk tindakan paling anyar lan jumlah karya sing ditindakake, tanpa kesalahan lan pelanggaran.

Karyawan bisa nindakake tugas kanthi bebarengan, kanthi nganggep ana cathetan individu, sing sistem kasebut maca informasi lan ngetung wektu sing digunakake kanthi nyata, njupuk jadwal kerja, kanggo ngetung gaji saben wulan. Sampeyan bisa ndeleng kabeh operasi kanggo saben karyawan ing mode remot, duwe komputer utama sing ditampilake kabeh informasi ing bentuk windows sing kapisah, sing ditandhani nganggo warna lan data sing beda sing didelegasikan gumantung saka kegiyatan kerja. Tanpa data babagan karyawan, sistem kasebut ngetokake informasi, nyedhiyakake informasi rinci lan paling anyar, sing uga ngidini mlebu jendela sing kapisah saka karyawan sing dipilih, ndeleng kabeh informasi babagan kegiatan, sajrone tugas, kerja, ora ana lsp.

Analisis operasi piranti lunak lan uji kabeh kemungkinan, kasedhiya liwat versi demo, sing kasedhiya gratis. Sampeyan bisa takon kabeh masalah karo spesialis, sing seneng menehi saran babagan nomer sing dituduhake.

Akuntansi amarga ora ana kerja lan ngontrol kegiatan kerja lan wektu ditindakake kanthi otomatis, mbantu implementasi operasi sing disetel, kanthi otomatis kabeh proses, tanggung jawab kanggo saben tugas, kanthi nyuda kerja lan upaya para spesialis.

Transfer data dileksanakake kanthi ora ana aplikasi tambahan utawa piranti internal karo komputer utama, nggambarake materi sing akurat kanggo nganalisa efektivitas karya sing ditindakake, kanthi ora ana macem-macem kesalahan lan kunjungan menyang macem-macem situs lan platform game .

Otomatisasi kegiatan produksi bakal dikurangi dening operasi tenaga kerja lan sumber daya perusahaan.

Manajer, ora beda karo bawahane, duwe kesempatan tanpa wates, sing bisa dipisahake kanggo masing-masing miturut tingkat akuntansi resmi, menehi proteksi maca informasi kanthi kualitas dhuwur. Akuntansi jarak jauh sistem informasi gabungan kanthi ora ana karya tambahan nyedhiyakake dokumen lan informasi sing dibutuhake sing disimpen ing versi elektronik ing server remot. Tanpa mesin telusuran kontekstual, asisten sing ora bisa diganti, sampeyan ngoptimalake wektu kerja para spesialis. Data bisa dilebokake kanthi manual utawa otomatis kanthi ngimpor bahan saka macem-macem sumber. Nalika nyathet wektu kerja, informasi rinci babagan makarya, status lan ora ana pangguna ing papan makarya, direkam, mbandhingake lan ngitung sawetara jam sing digunakake kanggo remunerasi sabanjure.

Ing mode remot, data bakal ditularake liwat jaringan, nyinkronake piranti sing digunakake pangguna ing aplikasi kasebut, tanpa ana masalah karo Internet, nampilake ing layar utama sing maca kabeh windows saka panel kerja karyawan.

Klasifikasi kabeh bahan dadi siji kategori utawa liyane ngidini kanthi efektif lan kompeten nyimpen data, tanpa matesi indikator lan format kuantitatif, tabel, lan dokumen.

Informasi lan pesen dikirim kanthi real-time liwat lokal utawa liwat Internet, tanpa ana masalah. Saluran akuntansi lan manajemen multi-pangguna nyedhiyakake kabeh karyawan akses siji-siji menyang sistem akuntansi kanthi hak lan kapabilitas individu, kode akses. Karyawan bisa nindakake tugas sing diwenehake, sing dikatutake kanggo visi umum ing rencana lan tugas sing ditindakake. Yen ora ana sing suwe lan non-manifestasi tumindak lan tugas aktif, program otomatis bisa digunakake kanthi nglaporake kanthi pesen pop-up, ngganti warna indikator. Kanthi nglacak karya paling anyar, sampeyan bisa nganalisa kinerja lan potensi saben karyawan.

Antarmuka aplikasi akuntansi disesuaikan karo saben pangguna kanthi mandiri, milih modul sing dibutuhake, layar cipratan, lan conto kanggo nggawe dokumen. Modul dipilih kanthi individu kanggo saben organisasi, kanthi kemungkinan nggawe logo individu. Akuntansi lan ngawasi anané karya nalika nggunakake sarana kita bisa ningkatake kualitas lan kinerja. Salinan serep kabeh informasi kanthi otomatis disimpen ing server, njamin panyimpenan jangka panjang ora bakal diganti. Desain dokumen lan laporan ditindakake kanthi format otomatis, tanpa watesan. Karya kasebut ditindakake kanthi meh kabeh format Microsoft Office.

Kurang sambungan saka macem-macem piranti teknologi tinggi ora ana pengaruhe sing produktif ing pangembangan bisnis, mula program kita nyedhiyakake sinkronisasi lan akuntansi piranti lan aplikasi.