Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 839
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

accounting ing karya remot

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara utawa kutha sampeyan!

Sampeyan bisa ndeleng gambaran babagan franchise ing katalog franchise: waralaba
accounting ing karya remot

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen akuntansi ing karya jarak jauh


Ngelingi saben karyawan nalika kerja ing jarak adoh penting banget ing wektu iki, amarga kahanan jagad, kekurangan ekonomi, lan transisi kerja adoh. Akuntansi kanggo kerja jarak jauh kudu nyathet wektu nyata sing digunakake, kualitas kegiatan, lan volume. Akuntansi manajemen kerja jarak jauh ora rumit, karo markas cilik karyawan, nanging nalika ana puluhan pekerja sing bisa melu kerja tambahan, uga angel banget. Akuntansi kerja jarak jauh ing komputer ngidini ndeleng kegiatan para karyawan saben dinane, nganalisa jumlah jam sing dienggo lan kualitas kanthi volume tugas sing ditindakake, nanging yen ora ana piranti lunak khusus, angel dianalisis negara umum urusan. Manfaat sistem program USU Software unik lan sampurna, sing ora mung mbantu bagean produksi implementasi kegiatan tartamtu. Kajaba iku, ngoptimalake jam kerja kanthi mbatalake, ngawasi gaweyan karyawan kabeh wektu, nampilake laporan lan diagram, nampilake panel kerja saka komputer bawahan, ing bentuk jendela saka monitor kamera pengawasan video. Manajer bisa ngawasi aktivitas karyawan sing adoh, kaya-kaya kabeh ana ing kantor, nganalisa kemajuan lan kualitas operasi sing ditindakake, nggulung garis wektu kegiatan sing ditindakake, ndeleng pendhudhukan lan santai, nganalisa jinis kesalahan amarga sawijining kuli bisa mlebu ing sistem kasebut tanpa mateni komputer, mula ngerti yen dheweke lagi makarya, nanging nyatane nuli urusan pribadi. Program manajemen akuntansi nyedhiyakake siji karya remot kanggo kabeh karyawan, ing mode multi-pangguna, nyedhiyakake entri lan pelaksanaan tugas sing ditugasake, tanpa gagal utilitas, nggunakake akun pribadi, mlebu, lan sandhi. Ing akuntansi manajemen, dibahas mbedakake hak pangguna adhedhasar pendhudhukan tenaga kerja para pangguna, nglindhungi informasi sing disimpen ing sistem informasi gabungan. Entuk bahan ing karya jarak jauh sing dipengini, sing kasedhiya kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual, nyuda wektu telusuran nganti sawetara menit. Ngetikake informasi kasedhiya kanthi otomatis utawa manual, miturut kabijakan para pekerja, nggunakake macem-macem sumber lan dhukungan, meh kabeh format dokumen Microsoft Office Word utawa Excel. Manajemen nyathet wektu kerja remot karyawan ditindakake kanthi otomatis, ngitung jumlah jam lan kerja sing ditindakake, nganalisa kemajuan, mbandhingake karo grafik, lan ngitung upah adhedhasar wacan kasebut. Kabeh data saka komputer karyawan dikirim menyang sistem akuntansi manajemen, kanggo analisis lan kontrol wacan babagan karya sing ditindakake kanthi mbatalake, ngrekam pangguna aktif lan sing ora aktif, menehi tandha kanthi warna sing beda, ngenali jinis kesalahan, sambungan Internet sing ora apik utawa ora ana pangguna dhewe. Kanthi ngitung upah adhedhasar bukti, karyawan ora mbuwang-mbuwang kanthi nambah kualitas lan volume kegiatan jarak jauh, sing langsung mengaruhi status organisasi.

Transisi menyang karya jarak jauh minangka titik balik, nanging kanthi program kita ora ana bedane sing katon, amarga kabeh operasi ditindakake kanthi cara sing padha lan luwih apik, kanthi njupuk kontrol akuntansi, analisis, lan manajemen akuntansi. Ngerteni akuntansi lan kontrol manajemen kanthi nginstal versi demo gratis. Spesialis kami bakal mbantu sampeyan menehi saran babagan kabeh masalah, sing bakal ngenalake sampeyan babagan manajemen babagan karya jarak jauh lan mbantu sampeyan ngatur sistem ing kabeh komputer.

Piranti lunak otomatis bisa cocog kanggo kegiyatan manajemen lan ngetrapake karya jarak jauh kanggo organisasi apa wae.

Nomer komputer sing disambungake ora winates, amarga anane macem-macem kegiyatan jarak jauh lan terkoordinasi. Saben kuli diwenehake karo login lan sandhi pribadi. Delegasi hak panggunaan adhedhasar karya para spesialis, njamin linuwih lan kualitas informasi sing kasedhiya. Yen digawe serep, bahan kasebut bakal dilindhungi lan ora diganti suwe. Nalika mlebu, data mlebu ing log kanggo saben kuli, uga metu, absen, lan istirahat makan siang. Rencana macem-macem acara lan pambangunan jadwal kerja ditindakake kanthi otomatis. Nomer komputer sing ora winates kasedhiya kanggo nggabungake.

Karyawan bisa ndeleng kegiatan sing direncanakake, duwe akses menyang panjadwal tugas, ngrekam status operasi remot sing wis rampung. Dhukungan kanggo meh kabeh format dokumen Microsoft Office ing komputer. Kabeh operasi komputasi otomatis. Nyiyapake sarana lan area kerja diwenehake kanggo saben buruh kanthi individu. Ngirim bahan kasedhiya kanthi manual utawa otomatis. Data impor kasedhiya saka macem-macem sumber. Entuk data sing kasedhiya, kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual. Pangguna bisa digunakake saka komputer utawa piranti seluler. Toko kasedhiya kanthi volume tanpa wates. Pilih basa lan modul asing sing dikarepake. Integrasi karo macem-macem instrumen lan aplikasi, lan kontrol kabeh gerakan finansial, integrasi karo sistem USU Software uga ndhukung. Kemampuan kanggo ngatur lan ngembangake desain logo. Gumantung saka jumlah pangguna, panel kontrol manajer bakal ganti. Ngramut basis informasi gabungan karo informasi lengkap lan dokumen. Liwat nglaporake analitis lan statistik, manajer bisa nganalisis kegiyatan perusahaan, ndeleng tuwuh lan penurunan.