rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. accounting ing karya remot
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 839
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

accounting ing karya remot

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


accounting ing karya remot
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi ing karya jarak jauh


Ngelingi saben karyawan nalika kerja ing jarak adoh penting banget ing wektu iki, amarga kahanan jagad, kekurangan ekonomi, lan transisi kerja adoh. Akuntansi kanggo kerja jarak jauh kudu nyathet wektu nyata sing digunakake, kualitas kegiatan, lan volume. Akuntansi manajemen kerja jarak jauh ora rumit, karo markas cilik karyawan, nanging nalika ana puluhan pekerja sing bisa melu kerja tambahan, uga angel banget. Akuntansi kerja jarak jauh ing komputer ngidini ndeleng kegiatan para karyawan saben dinane, nganalisa jumlah jam sing dienggo lan kualitas kanthi volume tugas sing ditindakake, nanging yen ora ana piranti lunak khusus, angel dianalisis negara umum urusan. Manfaat sistem program USU Software unik lan sampurna, sing ora mung mbantu bagean produksi implementasi kegiatan tartamtu. Kajaba iku, ngoptimalake jam kerja kanthi mbatalake, ngawasi gaweyan karyawan kabeh wektu, nampilake laporan lan diagram, nampilake panel kerja saka komputer bawahan, ing bentuk jendela saka monitor kamera pengawasan video. Manajer bisa ngawasi aktivitas karyawan sing adoh, kaya-kaya kabeh ana ing kantor, nganalisa kemajuan lan kualitas operasi sing ditindakake, nggulung garis wektu kegiatan sing ditindakake, ndeleng pendhudhukan lan santai, nganalisa jinis kesalahan amarga sawijining kuli bisa mlebu ing sistem kasebut tanpa mateni komputer, mula ngerti yen dheweke lagi makarya, nanging nyatane nuli urusan pribadi. Program manajemen akuntansi nyedhiyakake siji karya remot kanggo kabeh karyawan, ing mode multi-pangguna, nyedhiyakake entri lan pelaksanaan tugas sing ditugasake, tanpa gagal utilitas, nggunakake akun pribadi, mlebu, lan sandhi. Ing akuntansi manajemen, dibahas mbedakake hak pangguna adhedhasar pendhudhukan tenaga kerja para pangguna, nglindhungi informasi sing disimpen ing sistem informasi gabungan. Entuk bahan ing karya jarak jauh sing dipengini, sing kasedhiya kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual, nyuda wektu telusuran nganti sawetara menit. Ngetikake informasi kasedhiya kanthi otomatis utawa manual, miturut kabijakan para pekerja, nggunakake macem-macem sumber lan dhukungan, meh kabeh format dokumen Microsoft Office Word utawa Excel. Manajemen nyathet wektu kerja remot karyawan ditindakake kanthi otomatis, ngitung jumlah jam lan kerja sing ditindakake, nganalisa kemajuan, mbandhingake karo grafik, lan ngitung upah adhedhasar wacan kasebut. Kabeh data saka komputer karyawan dikirim menyang sistem akuntansi manajemen, kanggo analisis lan kontrol wacan babagan karya sing ditindakake kanthi mbatalake, ngrekam pangguna aktif lan sing ora aktif, menehi tandha kanthi warna sing beda, ngenali jinis kesalahan, sambungan Internet sing ora apik utawa ora ana pangguna dhewe. Kanthi ngitung upah adhedhasar bukti, karyawan ora mbuwang-mbuwang kanthi nambah kualitas lan volume kegiatan jarak jauh, sing langsung mengaruhi status organisasi.

Transisi menyang karya jarak jauh minangka titik balik, nanging kanthi program kita ora ana bedane sing katon, amarga kabeh operasi ditindakake kanthi cara sing padha lan luwih apik, kanthi njupuk kontrol akuntansi, analisis, lan manajemen akuntansi. Ngerteni akuntansi lan kontrol manajemen kanthi nginstal versi demo gratis. Spesialis kami bakal mbantu sampeyan menehi saran babagan kabeh masalah, sing bakal ngenalake sampeyan babagan manajemen babagan karya jarak jauh lan mbantu sampeyan ngatur sistem ing kabeh komputer.

Piranti lunak otomatis bisa cocog kanggo kegiyatan manajemen lan ngetrapake karya jarak jauh kanggo organisasi apa wae.

Nomer komputer sing disambungake ora winates, amarga anane macem-macem kegiyatan jarak jauh lan terkoordinasi. Saben kuli diwenehake karo login lan sandhi pribadi. Delegasi hak panggunaan adhedhasar karya para spesialis, njamin linuwih lan kualitas informasi sing kasedhiya. Yen digawe serep, bahan kasebut bakal dilindhungi lan ora diganti suwe. Nalika mlebu, data mlebu ing log kanggo saben kuli, uga metu, absen, lan istirahat makan siang. Rencana macem-macem acara lan pambangunan jadwal kerja ditindakake kanthi otomatis. Nomer komputer sing ora winates kasedhiya kanggo nggabungake.

Karyawan bisa ndeleng kegiatan sing direncanakake, duwe akses menyang panjadwal tugas, ngrekam status operasi remot sing wis rampung. Dhukungan kanggo meh kabeh format dokumen Microsoft Office ing komputer. Kabeh operasi komputasi otomatis. Nyiyapake sarana lan area kerja diwenehake kanggo saben buruh kanthi individu. Ngirim bahan kasedhiya kanthi manual utawa otomatis. Data impor kasedhiya saka macem-macem sumber. Entuk data sing kasedhiya, kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual. Pangguna bisa digunakake saka komputer utawa piranti seluler. Toko kasedhiya kanthi volume tanpa wates. Pilih basa lan modul asing sing dikarepake. Integrasi karo macem-macem instrumen lan aplikasi, lan kontrol kabeh gerakan finansial, integrasi karo sistem USU Software uga ndhukung. Kemampuan kanggo ngatur lan ngembangake desain logo. Gumantung saka jumlah pangguna, panel kontrol manajer bakal ganti. Ngramut basis informasi gabungan karo informasi lengkap lan dokumen. Liwat nglaporake analitis lan statistik, manajer bisa nganalisis kegiyatan perusahaan, ndeleng tuwuh lan penurunan.