rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi lan durasi wektu kerja
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 805
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi lan durasi wektu kerja

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi lan durasi wektu kerja
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi lan durasi wektu kerja


Ana bisnis kaya ngono sing dadi akuntansi lan durasi wektu kerja dadi kriteria utama kanggo ngitung upah, ngetrapake efisiensi, produktivitas. Mula, manajer nggawe mekanisme kanggo mbenerake wiwitan lan pungkasan shift, ngisi formulir khusus, nanging nalika nerangake babagan telekomunikasi, kasusahan ngawasi muncul. Ana kalorone standar tartamtu kanggo durasi tugas wektu kerja lan wektu kerja lembur, sing kudu dibayar miturut kontrak kerja kanthi tarif sing tambah. Nalika spesialis nindakake tugas ing kadohan, saka omah utawa obyek liya, ora bisa mriksa apa sing ditindakake sedina muput lan apa tugas kasebut bisa ditindakake kanthi apik amarga teknologi modern kasedhiya. Kanthi akuntansi freeware, kabeh proses ditindakake kanthi format elektronik, lan sawetara sing nggunakake Internet, sing ngembangake prospek nggunakake freeware, nggunakake ing kabeh bidang kegiatan. Disaranake sampeyan supaya manungsa waé ngupayakake pangembangan sing bisa nyedhiyakake pendekatan integrasi kanggo otomatisasi supaya investasi bakal lunas kanthi luwih cepet lan pangasilane luwih dhuwur.

Spesialis Perangkat Lunak USU wis nggawe piranti lunak ing macem-macem bidang bisnis miturut pirang-pirang taun, sing menehi pangerten babagan kabutuhan saiki. Platform sistem USU Software sing dikembangake dadi dhasar nggawe proyek, amarga ngidini nyetel konten antarmuka, nggawe fungsi unik sing cocog karo perusahaan sampeyan. Sampeyan ora entuk solusi kothak sing meksa sampeyan ngowahi struktur lan irama wektu kerja sing biasane, tegese sampeyan ora bakal mbutuhake wektu adaptasi karo instrumen anyar. Program kasebut nyedhiyakake wektu latihan sing cekak kanggo pangguna, sanajan padha pisanan nemokake solusi kasebut. Para ahli nerangake prinsip, kaluwihan, lan pilihan dhasar sajrone sawetara jam. Algoritma disiyapake langsung sawise tahap implementasi, kanthi ngetrapake nuansa kegiatan, kabutuhan para pengusaha lan karyawan, sing bakal ngidini sampeyan nindakake tugas tanpa nyimpang saka peraturan sing wis ditemtokake, kanggo minimalake kesalahan. Akuntansi wektu kerja ditindakake kanthi otomatis, miturut jadwal internal utawa parameter liyane.

Kemampuan konfigurasi freeware saka Software USU ora winates kanggo ngawasi suwene tugas, pangowahan karyawan. Dadi link kanggo kabeh pangguna, nyedhiyakake database, kontak, dokumen sing paling anyar. Saben spesialis nampa ruang individu sing nindakake tugas wektu kerja, supaya bisa ngatur urutan tab lan desain visual sing nyaman. Kanggo akuntansi sing tepat lan wektu kerja, kantor lan pekerja jarak jauh, lan modul pelacak tambahan sing diinstal digunakake ing komputer. Ing wektu sing padha, kepala utawa kepala departemen nampa statistik utawa laporan siap pakai, sing nuduhake kabeh informasi babagan kegiatan para personel, kalebu tugas sing wis rampung, jam kerja sing ditindakake. Sistem akuntansi nglacak durasi kegiyatan lan ora aktif, mbentuk grafik kanthi kode warna. Kanggo melu pangembangan ing bidang akuntansi tegese entuk asisten sing bisa dipercaya ing kabeh prekara.

Kemampuan kanggo ngatur aplikasi kanggo panjaluk pelanggan nggawe pilihan sing paling apik miturut otomatis macem-macem proses.

Kita nyedhiyakake kesempatan kanggo milih konten fungsional kanggo para pelanggan, sing diimplementasikake kanthi ngganti set pilihan ing antarmuka. Struktur laconic menu ngidini nguasai program kanthi luwih cepet lan ora nemoni kangelan ing operasi saben dinane. Pengarahan personel ditindakake kanthi format sing adoh lan mbutuhake sawetara jam kanthi sejatine, banjur diwiwiti tahap akrab karo prakteke.

Biaya piranti lunak kasebut diatur dening konten fungsional sing dipilih lan bisa ditambah kaya sing dibutuhake.

Kanggo saben alur kerja, algoritma tumindak tartamtu dikonfigurasi, sing bakal ngidini bisa rampung tepat wektu lan tanpa keluhan. Durasi pergeseran spesialis direkam lan ditampilake ing jurnal elektronik kanthi otomatis, luwih gampang tumindak departemen akuntansi. Pitungan upah, pajak, biaya layanan lan barang bakal luwih cepet amarga nggunakake formula elektronik kanthi kompleksitas. Akuntansi program kegiatan para pekerja jarak jauh ditindakake kanthi dhasar registrasi tumindak, aplikasi sing diterapake, dokumen. Sampeyan ora perlu terus ngawasi monitor staf, sampeyan mung bisa mbukak gambar layar kanggo periode sing dibutuhake, digawe saben menit. Analisis lan statistik sing ditampilake ing laporan sing wis digawe mbantu mbiji kemajuan saiki ing implementasine rencana kasebut, lan nggawe perubahan yen prelu.

Pemimpin, menehi kapercayan kanggo program Piranti Lunak USU, bisa nyedhiyakake luwih akeh upaya kanggo bidang kasebut kayata nggedhekake kerja sama, nemokake mitra, klien.

Mung sing ndaftar ing basis data sing bisa nggunakake aplikasi kasebut, ngetik sandhi lan mlebu identifikasi saben mlebu. Ora ana cara kanggo ngilangi masalah hardware, nanging serep asring mbantu sampeyan mbalekake data.

Kanggo ngetrapake aplikasi kasebut, sampeyan butuh komputer sing gampang lan gampang dienggo, tanpa paramèter sistem khusus. Ya, sampeyan wis ngerti, ora perlu nginstal utawa tuku apa-apa kajaba komputer. Akuntansi lan durasi wektu kerja minangka proses sing dibutuhake lan dibutuhake. Nggunakake program akuntansi Piranti Lunak USU, sampeyan bakal mesthi yakin manawa karyawan lan tugas wektu kerja.