rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi lan kontrol personel
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 391
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi lan kontrol personel

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi lan kontrol personel
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi lan kontrol personel


Kontrol akuntansi personel bakal ditindakake kanthi efisien lan gampang ing program program USU Software sing dikembangake dening spesialis terkemuka. Miturut akuntansi lan kontrol personel, kudu nggunakake multifungsi sing kasedhiya ing database Software USU, nggawe dokumen otomatis nggawe format lan konten apa wae. Ing babagan akuntansi personel kanthi kontrol, sampeyan bakal mbantu ngenalake kesempatan tambahan kanggo proses pemantauan ing program sistem Software USU. Personel sing ana saiki substansial ngganti karyawane sawise transfer menyang format kegiatan sing adoh sing ana gandhengane karo kahanan krisis ing negara lan jagad. Kahanan saiki banget ngrusak kabeh lapisan bisnis, ora menehi kesempatan miturut sawetara jinis bisnis cilik lan menengah supaya bisa urip. Kahanan kanthi pandemi kasebut dadi kritis nalika ana penurunan ekonomi perusahaan sing ora bisa nyiyapake dana cadangan supaya bisa urip ing wektu sing angel miturut kabeh wong. Perusahaan sing entuk paling akeh yaiku pendatang anyar sing nembe miwiti pangembangan lan ora duwe cadangan finansial yen ana kahanan darurat ing negara lan jagad. Topik politik wirausahawan pendhukung, sing panjaluk mudhun lan level kebutuhan masyarakat saya mudhun sithik, dibahas sacara global, dudu kabutuhan utama ing bidang kegiatan. Ing sambungan iki, penekanan kanggo nemokake cara metu yaiku nyuda biaya minimal lan perusahaan bakal pindhah menyang mode operasi remot. Kanggo pirang-pirang perusahaan, kedadeyan iki minangka kawilujengan nyata, amarga ternyata bisa nguntungake untung, nyuda biaya sewa lan sarana utilitas, uga ngirit rekan kerja miturut tuntutan permintaan miturut produksi bahan baku dhasar. Transisi menyang kerja jarak adoh jebule ora gampang kaya sing ditrapake, amarga akeh buruh, sing wis pindhah menyang mode remot, wiwit ora ragu-ragu nglirwakake tanggung jawab kerja langsung, luwih mudhun nyuda organisasi. Kepala perusahaan ora bisa nglirwakake kedadeyan gedhe iki lan wiwit golek perusahaan kanggo njaluk tulung supaya bisa nambah fungsi tambahan sing bisa mbantu ngrampungake. Karyawan perusahaan kanthi ati-ati marang kabeh klien sing nyedhaki lan uga ngrungokake panjaluk, mula bisa dikatutake lan ngembangake fungsi tambahan sistem program USU Software kanggo ngawasi lan ngawasi personel. Ternyata nglumpukake dhaptar fitur tartamtu sing dadi komponen utama proses pemantauan, lan uga kudu nimbang perusahaan kanthi jinis kegiatan sing ora standar sing mbutuhake pendekatan khusus lan pilihan fungsional rinci. Sadurunge miwiti akuntansi lan kontrol personel, kudu ngabari karyawan manawa bakal diawasi kanthi nggawe disiplin lan supaya bisa ngati-ati dina kerja. Basis Piranti Lunak USU, kanthi macem-macem kapabilitas tambahan, bisa aktif ngontrol pengawasan tumindake saben dina kanthi prospek nindakake jumlah jam sing dibutuhake ing babagan kerja. Pengusaha bisa ndeleng kanthi jelas layar saben karyawan lan ndeleng sapa lan apa sing ditindakake sajrone kerja ing program sistem Software USU. Akuntansi lan kontrol personel ditindakake kanthi mbuwang informasi sing ditampa kanthi periodik menyang papan sing aman sing dipilih khusus dening manajemen organisasi. Sampeyan bisa nggawe grafik kanthi efisien lan efisien ing database Software USU dibandhingake karo karya sing ditindakake sawetara wong. Mula, kanthi definisi warna, bisa ngetung sapa sing luwih ngati-ati babagan tugase, lan sing wis dadi buruh santai, nyawisake wektu kerja kanggo urusan pribadi. Diagram nuduhake frekuensi ijo, sing nuduhake pakaryan aktif para personel sampeyan. Anane warna kuning nuduhake relaksasi tartamtu lan pembentukan alur kerja sing alon lan macem-macem proses kerja. Babagan warna abang, kita bisa ujar kanthi yakin manawa video pribadi, macem-macem game, lan program liyane sing ora bisa ditampa digunakake nalika nonton. Siji-sijine warna sing ora kudu sampeyan perhatian yaiku warna ungu, anane ing grafik nuduhake wayah awan. Sawise mriksa jadwal iki saben dina, sampeyan bisa ngerti bedane kabeh karyawan karo kinerja tugas langsung. Ing hubungan iki, sampeyan bakal duwe alesan sing cukup kanggo ngerti apa sing kedadeyan, sawise nindakake obrolan karo personel nganti pemecatan massal wong sing entuk dhuwit kanthi murah, nyuda kahanan ekonomi organisasi kasebut. Dadi, sampeyan bakal bisa nggawe kontrol lan katertiban ing organisasi nggunakake kapabilitas modern sistem USU Software, sing bakal dadi mitra lan asisten jangka panjang. Yen sampeyan duwe pitakon babagan akuntansi lan kontrol personel, sampeyan bisa ngubungi spesialis terkemuka kanggo njaluk pitulung, sing bisa ngatasi masalah sing ditrapake liwat telpon. Nggunakake macem-macem cara akuntansi lan kontrol personel pengamatan, sampeyan bisa mbangun tim sampeyan dhewe, kalebu karyawan sing nduweni kualifikasi lan tanggung jawab. Transfer finansial apa wae bakal ana ing sangisoré akun lan kontrol direktur perusahaan, sing bisa ndeleng laporan lan buku awis, kanthi ngatasi saldo saben dinane. Sampeyan bisa nyedhiyakake manajemen perusahaan kanthi aliran aliran dokumen apa wae, kanthi ngirim email liwat e-mail. Database USU-Soft ngolah informasi sing ditampa lan ngasilake data sing ngirim laporan pajak lan statistik dening pihak kanthi ngunggah menyang situs web institusi legislatif. Cathetan personel lan kontrol akuntansi mbantu akeh perusahaan supaya bisa urip ing wektu sing angel, sing mbutuhake regulasi lan dhukungan finansial. Pangembang program sistem Software USU nggawe kesempatan ing personel akuntansi lan ngawasi format lan skala perusahaan apa wae sing njaluk tulung. Keunikan perangkat lunak freeware ana ing konfigurasi sing gampang, sing dingerteni babagan fungsi tanpa pitulung saka spesialis, lan basis perangkat lunak USU kaget karo kapabilitas macem-macem kanggo nindakake proses sing paling rumit. Ana setelan ing sistem program USU Software, sing bisa dibenerake yen dibutuhake kanthi cepet kanthi nambahake kothak centhang kanggo ngaktifake lan mateni macem-macem opsi miturut kabijakan sampeyan. Akeh perusahaan, preduli saka level usahane, pengin nggawe basis IMS kanthi kemampuan kontrol lan pengawasan tambahan kanggo aliran dokumen sing berkualitas lan efisien sing sabanjure. Kanthi transisi menyang karya jarak jauh, kabeh dhasar karya tim sampeyan beda-beda ing program sistem USU Software, sing mbantu personalia saling komunikasi. Kanthi tuku sistem USU Software sing nyathet perusahaan sampeyan, sampeyan bisa nyimpen cathetan personel lan ngontrol kualitas karya sing ditindakake lan rutinitas saben dina.

Ing program kasebut, sampeyan bisa nggawe basis klien pribadi kanthi rincian bank kanggo entitas hukum. Kanggo wong sing duwe utang ing kreditor lan utang, sampeyan miwiti nggawe dokumentasi kanggo ngonfirmasi jumlah utang. Kesepakatan kanthi format lan tujuan sing beda-beda bisa digawe ing piranti lunak freeware kanthi tambahan istilah panggunaan sing dibutuhake. Dana non-tunai lan awis digunakake kanthi kontrol sing cedhak saka manajemen.

Ing program kasebut, sampeyan nyimpen cathetan personel kanggo ngontrol lan nyathet implementasi proyek langsung. Ana proses inventarisasi sing mbantu ngenali jeneng posisi barang kanthi jumlah ing gudang lan papan. Nggunakake proses impor, sampeyan bisa kanthi cepet miwiti nggawe dokumentasi ing basis data anyar sawise transfer sisa. Sadurunge miwiti nggawe dokumentasi ing basis data, sampeyan kudu entuk akses pribadi kanthi login lan sandhi kanggo personel sing ana. Duwe konfigurasi sing gampang lan dingerteni, sampeyan bisa nyinaoni fungsionalitas dhewe tanpa pitulung saka spesialis. Pangguna bisa mbentuk alur kerja sing dibutuhake kanthi wujud laporan babagan bathi pelanggan sing biasa.

Versi demo uji coba basis data nggampangake panelitian fungsi kanthi cepet sadurunge tuku perangkat lunak utama. Aplikasi seluler sing dikembangake kanthi jarak mbiyantu mbantu nyathet personel lan ngontrol kepatuhan tugas langsung.

Pesen saka macem-macem format ngandhani klien babagan akuntansi personel minangka kontrol.

Ana panggilan otomatis, kanthi pitulung sing bisa, atas jenenge perusahaan, kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan akuntansi lan kontrol personel.

Terminal khusus bisa nampa macem-macem transfer dana sing ana ing lokasi sing gampang ing kutha kasebut. Desain pangkalan dikembangake kanthi gaya modern sing mbantu narik akeh wong sing pengin tuku freeware. Kanggo nambah kacepetan ngetik pitulung pitulung kursor ing mesin telusuran kanthi ngetik jeneng posisi kasebut. Sampeyan bisa ndeleng monitor saben karyawan kanthi identifikasi polah tingkah tugas langsung. Perbandingan kinerja akademik lan level kinerja antarane karyawan bakal ngidini fungsi khusus ing basis data. Rencana grafis, diagram, lan tabel sing beda bisa digawe kanggo personel kanggo nemtokake tingkat katrampilan.

Ana fungsi khusus kanggo ngenali penampilan, sing bakal ngidini sampeyan ngerti inisial pengunjung ing lawang bangunan.

Ing proses nindakake kegiatan kerja, sampeyan wiwit ngunggah informasi sing ditampa menyang disk sing bisa dicopot yen ana kebocoran utawa darurat. Program kasebut mbantu sampeyan ngerteni pitakon babagan akuntansi lan kontrol personel, duwe kemampuan ngawasi modern. Kanggo mbayar gaji, pangguna bisa nggawe pitungan khusus kanthi tambahan bonus tambahan miturut pratelan kasebut. Direktur nampa pesen saka pelanggan kanthi menehi saran babagan kinerja staf lan kualitas layanan pelanggan.