rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi ing omah percetakan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 434
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi ing omah percetakan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi ing omah percetakan
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi ing omah percetakan


Salah sawijining elemen penting sing paling penting yaiku pengembangan sukses lan bathi kanthi sukses ing bisnis pariwara efektif ing akuntansi ing omah percetakan. Keanehan akuntansi kasebut yaiku multitasking lan kudu menehi kontrol kanggo saben proses ing kegiatan percetakan kasebut. Tugase kalebu kontrol liwat konsumsi material ing produksi lan analisis, koordinasi kabeh pesenan mlebu kanggo nyetak, uga wektu implementasi. Kita uga bisa ngomong babagan akuntansi personel lan imbalane adhedhasar jumlah pakaryan sing ditindakake, kanthi jelas ngrancang lan tuku bahan sing nyata, ngoptimalake kegiatan kerja para karyawan, kanggo ngirit wektu kerja. Uga kalebu staf kanggo nyuda, uga nambah produktivitas kerja kanthi sakabehe, nglacak kabeh transaksi finansial sing ditindakake ing perusahaan. Kaya sing sampeyan ngerteni, akuntansi apa wae duwe sawetara cara implementasine, sing bakal dipilih saben perusahaan kanthi individu. Iki bisa dadi akuntansi manual, utawa pendekatan otomatis bisa ditrapake. Sanajan saiki cara manual manajemen omah perusahaan isih ana lan digunakake dening sawetara pamilik, kita bisa negesake kanthi jelas manawa panggunaan ing perusahaan kanthi turnover pesanan lan klien cukup akeh banget sing ora dikarepake. Kaping pisanan, amarga kasunyatan manawa ngisi dokumentasi akuntansi kanthi tangan durung nate efektif, mesthi rumit kanthi terus-terusan muncul kesalahan ing cathetan lan petungan, sing diterangake dening pengaruh faktor manungsa, lan iki ora bisa diendhani. Cara iki wis kuna lan durung nggawa asil jangka sing dikarepake. Kesel karyawan saka dokumen, akeh tugas rutin ngisi dokumen, ngolah lan ngitung data kanthi manual, risiko kelangan informasi yaiku nyoba kanggo kabeh wirausaha.

Mangkono, kanthi mlebu ing arena teknologi modern, instalasi program khusus sing ngotomatisasi kegiyatan omah percetakan lan segmen bisnis liyane, pendekatan manual kanggo akuntansi wis suwe saya lali. Panganggone tetep relevan mung kanggo pamula kanthi turnover organisasi sing sithik. Otomatisasi, minangka cara ngatur kegiatan omah pencetakan, njamin optimalisasi kanthi sistematisake proses kerja lan nggunakake peralatan modern kanggo ngganti personel nindakake tugas rutin saben dina. Pilihan instalasi piranti lunak sing kaya ngono, variasi sing ditampilake kanthi jumlah sing cukup, ana ing kepala omah lan kudu optimal karo nuansa karya ing omah pencetakan.

Kanthi remen, sampeyan menehi sampeyan salah sawijining aplikasi akuntansi omah sing paling populer lan dituntut, sing disenengi banget dening para pangguna lan cocog karo bidang kegiatan apa wae. Ditampilake dening perusahaan USU Software. Pangembang nggunakake metode otomatisasi unik ing program. Diarani sistem USU Software. Sajrone pirang-pirang taun, ditampilake ing pasar teknologi modern, entuk akeh kesempatan kanggo nyedhiyakake akuntansi kanggo finansial, omah, pajak, personel, lan area kegiatan teknis saben perusahaan. Yaiku, beda karo akeh program saingan, aplikasi kasebut nyedhiyakake kontrol kanggo kabeh aspek alur kerja, ora mung kategori tartamtu. Program komputer pancen gampang ing konfigurasi, saengga gampang dikuasai dhewe sajrone pirang-pirang jam tanpa nggunakake latihan khusus. Miturut gampang panggunaan, malah menu utama dipérang dadi telung bagean. Iki nduweni kesederhanaan sing padha ing tahap implementasi amarga ana rong sebab. Sepisanan, kedadeyan adoh. Kapindho, kanggo miwiti, ana pitakonan.

Apa sampeyan ora kudu tuku peralatan khusus? Cukup kanggo nyiyapake komputer pribadi sing wis diinstal ing OS Windows. Akuntansi omah percetakan, sing ditindakake ing sistem Software USU, nyedhiyakake kepala perusahaan kanthi kemampuan kanggo ngatur kabeh akuntansi omah cabang lan departemen kanthi pusat, uga ngetrapake kerja efektif divisi kasebut, sanajan ing konteks karyawan. Iki ngidini supaya bisa seluler lan mesthi ngerti apa sing kedadeyan. Iki wis setengah sukses. Kanggo ngoptimalake karya personel, integrasi sistem sing gampang lan produktif karo peralatan, perdagangan, utawa, ing gudang modern, utawa piranti pencetakan. Aplikasi kasebut ngidini menehi tugas menyang piranti sing dibutuhake, sing ditindakake kanthi jadwal tartamtu.

Fungsi sing sugih ing saben bagean menu antarmuka nganggep anane akeh pilihan miturut ngatur akuntansi efektif ing omah percetakan. Salah sawijining aspek utamane, yaiku dhasar kanggo kegiyatan, kontrol, uga analisis data luwih lanjut, yaiku nggawe cathetan item unik, sing perlu kanggo nglacak bahan baku miturut kategori minangka pesenan sing ndaftar lan akuntansi. Ing akuntansi materi, saben gerakan bisa direkam, nganti wayahe digunakake ing produksi, lan uga ing cathetan, karakteristik ringkes kanggo saben posisi ditampilake. Cathetan pesenan sing ditampa uga nyedhiyakake informasi babagan pelanggan, pilihan, rincian desain, kontraktor, lan perkiraan biaya layanan. Program iki nganakake kabeh pitungan layanan sing dibutuhake kanggo mandhiri yen ana dhaptar rega sing ditemtokake ing bagean 'Referensi'. Sanalika, bisa uga ana sawetara, lan pambayaran kanggo karya sing padha kanggo macem-macem klien beda, amarga kabijakan kasetyan. Karyawan sing nggarap proyek, sanajan saka departemen sing beda-beda, bisa kerja bareng ing piranti lunak kasebut yen disambungake liwat jaringan lokal. Mangkono, kabeh pelaksana aplikasi bisa menehi tandha koreksi, ngowahi status eksekusi, nyorot kanthi warna sing beda, lan manajer bakal bisa ngetrapake efektifitas eksekusi lan tundhuk karo tenggat wektu.

Piranti lunak kontrol omah percetakan saka Software USU nyedhiyakake akeh alat kanggo ngatur akuntansi sing jelas, tanpa kesalahan, lan bisa dipercaya. Sampeyan ora bakal nemokake aplikasi otomatis sing luwih apik tinimbang iki ing babagan kapabilitas lan rega rega demokratis. Kita mbantu sampeyan milih sing tepat kanthi nyumbang versi dhasar piranti lunak kanthi gratis sajrone telung minggu.

Omah cetak bisa kanthi gampang nindakake analisis miturut kriteria kegiatane, amarga fungsionalitas bagean 'Laporan'. Ngrekam tipografi ing piranti lunak otomatis gampang lan gampang, lan sing paling penting efektif.

Instalasi piranti lunak ngidini nggawe jumlah gudang panyimpenan virtual tanpa wates lan produksi cetak. Ngelingi spesifikasi bisnis pariwara. Penting banget yen sistem Piranti Lunak USU bisa nyimpen lan ngolah informasi apa wae sing mlebu. Akuntansi otomatis omah percetakan bisa nyedhiyakake nggawe otomatis macem-macem jinis dokumentasi. Ing alur kerja generasi otomatis, sampeyan bisa nggunakake template sing disetujoni miturut ukum utawa digawe miturut peraturan perusahaan sampeyan. Teknologi barcoding sing digunakake kanthi otomatis ditrapake ing label lencana supaya karyawan bisa ndaftar ing sistem saben dina.

Sampeyan duwe kesempatan ora mung kanggo ngira jumlah gaweyan sing ditindakake, nanging uga jumlah jam kerja karyawan, sing ndaftar ing basis data liwat lencana. Nggarap antarmuka sistem sing cocog karo departemen pengadaan, sing bisa ngrancang tuku lan menehi tandha pangiriman anyar. Pesenan pelanggan bisa dipisahake karo aplikasi otomatis dadi cetakan wektu sing tepat sing diwiwiti kanthi otomatis. Ing perancang internal, rencana kerja bisa dikembangake, sing bisa dituduhake manajer liwat mail karo klien lan staf. Pembentukan basis pelanggan elektronik kanthi otomatis mbantu kerja luwih kanggo ningkatake kualitas layanan lan panggunaan mail. Kanggo jinis pencetakan sing paling umum, kayata kertu bisnis, kertu larang bisa dikembangake, miturut barang-barang sing bisa digunakake ing posisi kasebut, kanthi otomatis dipateni saka toko.

Kanggo nggawe pesanan, foto lan tata letak desain bisa dilampirake ing rekaman, kabeh dokumen sing digunakake, uga kabeh riwayat kerja sama korespondensi lan telpon, bakal disimpen ing arsip .

Spesialis Perangkat Lunak USU nggawe antarmuka piranti lunak akuntansi ora mung intuisi nanging uga dirancang kanthi laconically, sing ora diragakake minangka permen.