rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akunting panjaluk pangguna
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 927
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akunting panjaluk pangguna

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



akunting panjaluk pangguna
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Akuntansi panjaluk pangguna minangka indikator kegiatan pelanggan sing ngidini nganalisa efektifitas departemen penjualan. Otomasi mbantu akuntansi panjaluk pangguna. Akeh wong sing wis biasa nggunakake email utawa Excel lan kanca-kancane minangka sistem akuntansi. Sejatine, tabulasi data sing bisa disaring lan diurutake kanthi tepat minangka alat ngrampungake masalah masalah akuntansi dhasar. Nanging, nalika ndhukung, ngajokake, lan nangani panjaluk, email lan Excel dudu alat sing paling cocog. Nanging, umpamane, dheweke ora ngidini ngirim kabar, kalebu liwat SMS. Panjaluk akuntansi saka program pangguna, beda karo alat tabular sing paling gampang, ngidini ngetrapake macem-macem opsi. Ora mung nyimpen cathetan panjaluk pangguna nanging uga njaga proses nyiyapake tawaran komersial, nyathet kasunyatan transaksi, menehi dhukungan informasi marang klien, lan mbantu kegiatan pasca layanan. Program aplikasi pangguna akuntansi saka perusahaan sistem USU Software minangka produk sing gampang dingerteni kanggo pangguna. Ing pangembangan, sampeyan bisa kanthi gampang ndhaptar aplikasi tanpa kudu ngentekake wektu, amarga panjaluk didaftar kanthi otomatis. Dheweke bisa uga dikirim kanggo registrasi kanthi otomatis liwat e-mail, messenger cepet, toko online, tundhuk karo integrasi karo Internet. Babagan ngisi dokumen, bisa ditindakake kanthi mode otomatis, contone, isi rincian kanthi otomatis. Ing program Piranti Lunak USU, sampeyan bakal nemokake log panjaluk saka pangguna, macem-macem saringan kasedhiya supaya bisa kapan wae, sampeyan bisa nemokake data sing dibutuhake, nalika, kayata, pangguna ngenteni wangsulan marang panjaluk. Pelanggan bakal seneng karo layanan kasebut. Log ngemot kertu panjaluk, sing ngemot informasi babagan pangguna lan panjaluk. Kertu panjaluk uga katon gampang lan langsung. Akuntansi kontrol penting banget kanggo manajemen tiket. Otomatis USU-Soft uga siyap ngrewangi sampeyan, mbantu sampeyan ora ketinggalan tenggat wektu, ing wektu sing tepat bakal menehi katrangan babagan ngrampungake tugas supaya ora kliwat. Kanthi cara iki sampeyan bisa njaga gambar sing positif lan klien bakal ditambahake. Program Piranti Lunak USU bisa nggawe gaweyan karyawan dadi gampang lan gampang, aplikasi terus diapikake, nggabungake teknologi paling anyar, lan dikembangake kanthi beda kanggo saben perusahaan. Liwat platform, sampeyan bisa ngolah dokumen internal lan eksternal saka klien, iki difasilitasi kanthi integrasi karo situs kasebut. Aliran data kanthi cepet, lan bisa digunakake kanthi cepet, statistik sing disimpen, bisa dadi gampang kanggo ngawasi efektifitas karyawan lan organisasi kanthi sakabehe. USU-Soft duwe kaluwihan nyata amarga program iki, bisa uga nggawe akuntansi lengkap babagan operasi finansial, komersial, personel, manajemen, uga nganakake analisis mendalam liwat laporan informasi. Liwat sumber, sampeyan bisa nggarap macem-macem peralatan, program, utusan, lan ilmu liyane. Saben pelanggan penting kanggo kita, sampeyan bisa uga nyoba nyoba program kanthi ndownload versi nyoba Piranti Lunak USU. Apa wae tahap kerjane kanthi dokumen sing sederhana, efektif, lan bermutu. Ngatur organisasi kanthi efisien nganggo platform cerdas saka USU Software.

Sistem akuntansi Software USU ndadekake proses akuntansi kanggo panjaluk pangguna dadi gampang lan efisien. Kanthi pitulung saka USU-Soft, sampeyan bisa kanthi bener ngladeni klien lan menehi dhukungan informasi. Nggunakake Piranti Lunak USU, sampeyan bisa kanthi efisien ngatur tahapan transaksi lan menehi dhukungan pangguna.

Kabeh rencana akuntansi, langkah-langkah akuntansi kanggo saben pesenan bisa dilebokake ing sistem akuntansi. Program akuntansi gampang digunakake lan digabung karo teknologi paling anyar. Program kanthi gampang lan cepet ngetik data dhisikan babagan pelanggan utawa panjaluk, babagan organisasi, iki bisa ditindakake kanthi ngimpor data utawa kanthi ngetik data kanthi manual. Kanggo saben pangguna, sampeyan bisa ngetik jumlah karya sing wis direncanakake, ing pungkasan, ndhaptar tumindak akuntansi sing ditindakake.

Program iki digunakake karo kabeh klompok produk lan layanan. Thanks kanggo sistem akuntansi, sampeyan bisa nyimpen inventaris saham umum lan rinci. Produk otomatis bisa dikonfigurasi supaya kontrak, formulir, lan dokumen liyane diisi kanthi otomatis.

Kontrol penghasilan lan biaya perusahaan kasedhiya. Piranti lunak kasebut nuduhake statistik panjaluk lan panjaluk sing wis rampung, kapan wae sampeyan bisa nglacak riwayat interaksi karo saben pangguna. Ngawasi kerja sama karo pemasok kasedhiya. Ing piranti lunak, sampeyan bisa njaga akuntansi lan kontrol finansial kanthi rinci. Platform kasebut digabung karo telephony. Thanks kanggo piranti lunak, sampeyan bisa ngatur cabang lan divisi struktural. Nggunakake piranti lunak, sampeyan bisa nyiyapake penilaian babagan kualitas layanan sing diwenehake. Program kasebut bisa diatur kanggo nggabungake karo terminal pembayaran. Saben pangguna seneng desain apik lan fungsi piranti lunak sing gampang. Integrasi karo bot telegram bisa ditindakake. USU-Soft terus berkembang dadi integrasi karo teknologi paling anyar. USU-Soft minangka alat modern kanthi macem-macem fungsi piranti lunak. Ing pasar aplikasi saiki, ana akeh program kanggo panjaluk pangguna akuntansi, ngitung jumlah diskon lan tiket gratis, nanging umume akeh sing mandheg ing wilayah subyek sing jembar banget lan ora nggatekake konkrit organisasi tartamtu. Sawetara wong ora duwe fungsi sing dibutuhake, sawetara duwe fungsi 'tambahan' sing luwih becik ora mbayar, kabeh iki mbutuhake desain sistem kanggo kebutuhan perusahaan. Mangkene - USU Software system.