rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akunting panjaluk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 621
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akunting panjaluk

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



akunting panjaluk
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Nalika pesen, kudu nyimpen cathetan panjaluk pelanggan, amarga kualitas kerja lan wektu implementasine, uga sukses perusahaan, gumantung saka iki. Ora mesthi trep, cepet, lan efisien yen nampa aplikasi lan ngrekam aplikasi ing kertas. Sawise kabeh, iki wis dadi pilihan akuntansi sing kadaluwarsa, amarga saiki kabeh otomatis kanthi elektronik. Nalika nggunakake program elektronik otomatis, sampeyan ora mung ngotomatisasi proses produksi, nyuda biaya finansial lan wektu, nanging uga nggedhekake basis pelanggan, nambah untung lan produktivitas. Aja wektu tundha implementasi aplikasi otomatis, lan uga kudu ati-ati nalika milih, diwenehi pilihan lan macem-macem, kalebu ing setelan lan rega. Elinga manawa akuntansi kanthi panjaluk kudu ora mung gampang nanging uga fleksibel, ngoptimalake proses produksi, uga trep lan cepet. Ana akeh pilihan ing pasar, nanging salah sawijining sing paling apik yaiku sistem Software USU utilitas otomatis, kanthi antarmuka lan biaya sing gampang dingerteni. Kebijakan rega murah perusahaan kita ora kabeh tabungan, amarga ora ana biaya langganan, sing ora bisa diwenehake dening kabeh pangembang utilitas teknologi tinggi. Kajaba iku, pangembangan kita kalebu multi-pangguna, saéngga para karyawan duwe akses siji-wektu saka macem-macem departemen lan cabang, duwe akses menyang bahan sing dibutuhake, adhedhasar hak sing dibedakake, kanggo nglindhungi data informasi sing bisa dipercaya sing disimpen ing sistem akuntansi tunggal. Sampeyan uga perlu dingerteni manawa sampeyan ora perlu ngenteni akeh wektu kanggo nggoleki file lan informasi sing dibutuhake, amarga kabeh disimpen kanthi otomatis ing server jarak jauh, lan sampeyan bisa nemokake liwat mesin telusuran kontekstual. Data kasebut diupdate kanthi rutin kanggo ngindhari kesalahan lan kesalahan. Miturut cara, babagan kesalahan. Sampeyan ora perlu kuwatir maneh babagan kualitas informasi sing dilebokake, amarga ana impor data saka macem-macem sumber. Kajaba iku, ngimpor minimalake wektu lan gaweyan karyawan, sing maneh migunani kanggo organisasi. Manajer bisa nambah efisiensi, ngawasi karya para karyawan lan sukses perusahaan, nalika nampa laporan babagan nglacak jam kerja lan data panjaluk statistik babagan pesenan lan untung perusahaan, nganalisa panjaluk pelanggan lan tuwuhane. Ditampa pembayaran, kanggo penak lan efisiensi, bisa ditindakake kanthi cara tunai lan non-tunai. Sampeyan tanpa wates bisa ndhaptarake kaluwihan saka pesenan panjaluk Software ASU, nanging kenapa mbuwang wektu, amarga sampeyan bisa nyoba sarana kanthi mandhiri lan ngerteni modul lan kapabilitas kanthi luwih cedhak, lan kanthi gratis, kanthi nginstal versi demo. Kanggo pitakon tambahan, spesialis seneng menehi saran utawa tindakake link menyang situs web lan nampa informasi rinci babagan pitakon sing dikarepake.

Otomatis nggarap akuntansi telpon, kanthi pitulung saka sistem universal, dadi luwih gampang lan cepet, jelas lan luwih apik. Pemrosesan data panjaluk informasi otomatis lan jam kerja dioptimalake. Sistem akuntansi panjaluk rekaman elektronik ngidini ngetik lan nyimpen data informasi kanthi gampang lan permanen. Bahan bisa disimpen kanthi otomatis menyang tabel sing dipengini. Panganggone macem-macem format dokumen uga ngidini ndownload data saka macem-macem sumber. Cepet njaluk telusuran utawa informasi liyane nggunakake mesin telusuran kontekstual. Entri data otomatis ngoptimalake wektu kerja para karyawan. Sistem kabar ngidini ngelingake kedadeyan penting ing wektu. Pelacakan wektu bisa nggawe koordinasi lan disiplin siswa, nganalisa kualitas lan wektu kerja, lan ngetung upah. Pesen SMS digunakake ora mung kanggo nyedhiyakake informasi nanging uga kanggo menehi tanggapan, tanggapan babagan kualitas karya, nalika ngubungi, nyimpen cathetan akuntansi ing jurnal sing beda. Distribusi tugas kanthi otomatis ing antarane karyawan, njupuk panjaluk sing ditampa. Pangowahan bisa digawe ing panjaluk, kanthi njaga perawatan jurnal elektronik, nglacak status eksekusi.

Ing program akuntansi, sampeyan bisa nyimpen informasi kanthi volume tanpa wates. Aplikasi kasebut nyedhiyakake diferensiasi hak pangguna. Personalisasi lan privasi diwenehake kanggo saben pangguna. Setelan konfigurasi sing trep. Panganggone sistem pambayaran sing trep, awis lan dudu awis. Versi demo gratis kasedhiya. Antarmuka sing apik lan ramah pangguna, gampang disesuaikan lan bisa adaptasi kanggo saben pangguna.

Saiki, akuntansi hubungan pelanggan sing efektif mboko sithik dadi sukses lan nambah strategi perusahaan modern. Fokus saka usaha kanggo ningkatake komunikasi klien amarga akeh kecenderungan, khususe nambah persaingan, nambah kebutuhan pelanggan kanggo bahan bahan sing ditawakake lan tingkat layanan, pangurang efektivitas opsi pemasaran tradisional, uga tampilan teknologi anyar kanggo interaksi karo pelanggan lan fungsi divisi perusahaan. Makane, masalah kanggo ngatur lan njamin kerja sing efisien karo klien iku cepet banget. Iki menehi katrampilan marang kapasitas layanan, lan pisanan kanggo aspek kayata kacepetan layanan pelanggan, ora ana kesalahan, lan kasedhiyan data babagan kontak sadurunge saka pelanggan. Tuntutan kasebut mung bisa ditindakake kanthi nggunakake aplikasi akuntansi pemrosesan informasi otomatis. Ing pasar sistem akuntansi modern, ana pirang-pirang program kanggo ngrekam panjaluk pangguna, ngitung jumlah pengurangan lan mupangat, nanging umume fokus ing papan sing subyek sing akeh banget lan ora nganggep spesifikasi perusahaan tartamtu. Sawetara wong ora duwe fungsi sing dibutuhake, sawetara duwe opsi 'ganjil' sing ora ana gunané mbayar, kabeh iki prelu tuwuhing sistem kanggo kabutuhan perusahaan. Nanging, ing produk sing dirancang khusus saka Software USU, sampeyan mung bakal nggunakake fungsi akuntansi sing paling penting lan migunani kanggo sampeyan lan klien.