rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo pemenuhan pesenan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 288
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo pemenuhan pesenan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo pemenuhan pesenan
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Saben manajer sing ngurus perusahaan ngontrol kabeh proses produksi, nglacak kepenuhan pesenan, nyederhanakake lan ningkatake karya organisasi lan karyawan, nyuda biaya. Mung kanthi kontrol, manajemen, lan kepenuhan kabeh akuntansi pesenan sing tetep lan tetep, sampeyan bisa entuk target sing ditemtokake lan nambah produktivitas lan kanthi untung ing wektu sing padha. Ing tahap kemajuan teknologi iki, kanthi njupuk kompetisi sing terus saya tambah, kudu ngenalake program otomatis kanggo ngrampungake pesenan, nyuda wektu lan sumber daya finansial. Nanging, ati-ati banget nalika milih sistem akuntansi, amarga ora mung kudu cepet, nanging uga kualitas, otomatis, multitasking lan multi-pangguna kanthi kualitas dhuwur, sanajan ora larang regane lan luwih becik yen ora dikenani biaya saben wulan. Apa sampeyan mikir ora bisa nemokake sistem akuntansi kaya ngono? Salah. Program unik USU Software cocog karo persyaratane sanajan pangguna paling cerdas kanthi dhasar dhasar piranti lunak, kanthi investasi minimal. Sistem akuntansi kanthi cepet nyetel kanggo saben karyawan, kanthi mempertimbangkan kepinginan pribadi lan posisi kerja. Mode multipemain uga ora nunggu sampeyan lan ngidini ngirit dhuwit kanggo aplikasi tambahan. Biaya murah, yen ora ana ragad saben wulan, uga mbedakake program kita saka program akuntansi pemenuhan pesenan sing padha.

Tugas utama ing karya saben perusahaan yaiku akuntansi lan kontrol liwat pesenan. Iki minangka eksekusi lan kontrol mbayar sing tepat wektu sing dadi dhasar lan paningkatan hubungan sing dipercaya karo pelanggan, lan iki minangka kunci sukses. Program otomatis kita ngidini ngotomatisasi kabeh proses produksi, nganalisa lan kanthi efektif nindakake tugas-tugas sing rampung tepat wektu, njupuk kabar sing ditampa sadurunge, amarga akunting ing perencana tugas. Mula, amarga sistem akuntansi komputerisasi, pangujan tugas kanthi panjaluk dening karyawan minimalake, kanthi nggatekake faktor manungsa (kelalaian, lemes, lsp). Kanthi akuntansi jam kerja, sampeyan ora mung ngontrol kegiatan karyawan, adhedhasar upah sing dietung, nanging uga disiplin para karyawan.

Ngramut macem-macem tabel ngidini ngetik informasi kanthi kualitas dhuwur lan disimpen sajrone pirang-pirang taun. Ngimpor data ditindakake saka macem-macem media, sing ora mung kanthi cepet ngenalake informasi nanging uga kualitatif. Iki pancen bener banget nalika nggarap pesenan elektronik, sing disebar kanthi otomatis menyang tabel lan jurnal sing dibutuhake, menehi akses menyang karyawan adhedhasar posisi kerja. Saiki ora butuh wektu lan usaha kanggo nemokake bahan sing sampeyan butuhake, kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual.

Nyatane, Piranti Lunak USU mbukak akeh tugas lan bisa ditambah karo macem-macem modul miturut panjaluk sampeyan, sing bisa ditemokake ing situs web kita. Uga, ana dhaptar rega lan katrangan sistem, kanthi ulasan pelanggan. Kanggo pitakon tambahan, para konsultan seneng menehi saran babagan nomer telpon sing wis dituduhake.

Akuntansi pemenuhan program pesenan njamin keamanan lan kontrol operasi sing bisa dipercaya kanthi linuwih. Eksekusi kerja otomatis kanthi sistem aplikasi nyedhiyakake multitasking. Pemenuhan macem-macem pesenan akuntansi, kanthi njaga pangopènan tabel ing macem-macem format. Sistem akuntansi duwe macem-macem fitur tartamtu minangka notifikasi lan pangeling, pemenuhan pesenan, kanthi biaya saka rencana tugas, entri lan impor data otomatis, akuntansi gudang lan finansial, karya jarak jauh nggunakake aplikasi seluler, diferensiasi hak pangguna, panyimpenan, lan ngolah data ing server remot, trep lan kampus ing kabeh antarmuka, dingerteni kanggo saben pangguna, nggarap pesanan elektronik lan pemenuhan operasional, ngawasi status proses, saluran akses multi pangguna nalika nyedhiyakake login lan sandhi. Nambah disiplin kanthi ngawasi lan akuntansi kegiatan karyawan kanthi terus-terusan, nggunakake pelacakan wektu lan integrasi karo kamera video.

Utilitas kasebut nduweni akuntansi lan navigasi sing trep. Analisis lan statistik digawe kanthi otomatis. Pembayaran bisa ditampa kanthi bentuk awis lan non-awis. Miturut asil pegaweane, upah dietung. Sampeyan bisa kanthi cepet nemokake informasi, kanthi nggunakake mesin telusuran kontekstual.

Saiki, manajemen hubungan pelanggan sing efektif mboko sithik dadi strategi kesuksesan sukses lan pangembangan perusahaan modern. Fokus perusahaan kanggo ningkatake hubungan pelanggan amarga sawetara tren, utamane, nambah persaingan, nambah syarat pelanggan kanggo kualitas produk sing ditawakake lan level layanan, nyuda efektifitas alat pemasaran tradisional, uga kedadeyan teknologi anyar kanggo interaksi karo pelanggan lan fungsi divisi perusahaan. Pramila masalah ngatur lan mesthekake kerja efektif karo klien iku penting banget. Iki menehi katrangan marang kualitas layanan, lan pisanan kanggo aspek kayata kacepetan layanan pelanggan, ora ana kesalahan, lan kasedhiyan informasi babagan kontak sadurunge pelanggan. Syarat kasebut mung bisa dipenuhi kanthi nggunakake sistem pangolahan data otomatis. Ing pasar piranti lunak modern, ana pirang-pirang sistem kanggo ngrekam pemenuhan pesenan, ngitung jumlah diskon lan mupangate, nanging umume fokus ing area subyek sing jembar banget lan ora nganggep spesifik spesifik perusahaan Sawetara ora duwe fungsi sing dibutuhake, sawetara duwe fungsi 'ekstra' sing ora ana gunané mbayar, kabeh iki mbutuhake pangembangan piranti lunak individu kanggo kabutuhan organisasi. Nanging, ing kompleks sing dirancang khusus saka Software USU, sampeyan bakal nemokake sing paling penting lan migunani kanggo sampeyan lan klien.