Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 299
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo akuntansi medis

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Program kanggo akuntansi medis

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya program kanggo akuntansi medis

  • order

Kanthi pangembangan teknologi komputer anyar, asring banget, obat mbutuhake program akuntansi medis sing bakal nggabungake kabeh kebutuhan akuntansi ing pusat medis dadi siji platform. Program akuntansi rekam medis kaya ngono bisa mbantu ngilangi kerumitan fasilitas kesehatan lan nggawe karya kanthi kualitas kanggo kabeh karyawan. Nanging, ana sawetara program akuntansi medis ing pasar teknologi modern, sing nggawe program akuntansi medis kasebut arang banget, amarga duwe spesialisasi. Perusahaan kita pengin nawakake program akuntansi medis kaya ngono, amarga kita spesialis ing program akuntansi medis lan bisa ngetrapake ide medis. Program akuntansi medis kita diarani program USU-Soft. Iki minangka program akuntansi medis sing nggabungake kabeh fungsi institusi medis sing kasedhiya lan ngidini sampeyan nindakake akuntansi ing level anyar! Fungsi program akuntansi medis USU-Soft iku jembar banget, mula cocog karo kabeh perusahaan, kalebu rumah sakit, klinik, ruang pijet utawa kantor dokter mata. Ing program akuntansi medis USU-Soft, sampeyan bisa njaga basis data pasien, sing uga cocog ing poliklinik utawa rumah sakit; saben pangguna ngetik program akuntansi kanthi gampang lan cepet. Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng riwayat medis, kemajuan perawatan, rekomendasi dokter, lsp.

Sampeyan uga bisa masang sinar-X menyang kertu pasien lan asil analisis, sing sabanjure, ngoptimalake wektu kerja lan ngirit ruangan kosong ing desktop. Ing program akuntansi USU-Soft, sampeyan bisa njlentrehake kanthi rinci babagan karya karo pasien, karyawan sing interaksi karo dheweke, lan liya-liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa ngatur shift kanggo staf lan milih pasien kanggo wektu tartamtu. Kajaba iku, sampeyan bisa ngetung biaya pangobatan ing program akuntansi, uga kalebu biaya kanggo biaya layanan, lsp. Program akuntansi USU-Soft duwe kemampuan kanggo sesambungan karo gudang lan sampeyan bisa nambah jumlah barang, obat-obatan, bahan habis, peralatan medis, lan kabeh iki kalebu inventaris! USU-Soft minangka program akuntansi unik kanggo pusat medis lan rumah sakit; ngotomatisasi proses kerja, nambah efisiensi staf lan nggawe kerja saben dinane luwih trep!

Survei pelanggan penting yen sampeyan pengin nggawe layanan luwih apik, amarga sampeyan, pisanan, kudu ngerti apa sing dipikirake pasien babagan sampeyan. Gunakake skor kepuasan pelanggan kanggo motivasi kanggo staf sampeyan. Iki minangka praktik sing apik banget. Nanging ana alangan ing ngisor iki: karyawan bisa uga nganggep indikator iki ora bias ditindakake yen kepuasan pelanggan kena pengaruh kahanan sing ora bisa dikendhaleni (umpamane, AC wis mudhun, panas banget ing ruangane lan pelanggan ora puas). Ing kasus iki, sistem motivasi duwe efek sing beda. Kanggo ngindhari iki, temtokake sadurunge tumindak sing jelas yen ana kahanan sing ora normal (kayata ana sing pecah) lan algoritma kerja umum yen ana kahanan sing ora standar (kayata pasien kudu ngobrol kanthi jarak adoh Skype nalika layanan kasedhiya). Pandhuan kaya ngono mbantu staf sampeyan supaya pelanggan ora wareg sanajan ana masalah sing ora dikarepake. Ya, kita urip ing jaman saiki mung prabédan antarane tawaran saka macem-macem perusahaan sing bisa dideleng pelanggan yaiku bedane kualitas layanan. Bentenipun sing sampeyan pilih mesthi nggawe kecenderungan klien supaya bisa teka.

Napa pasien ora bali menyang organisasi medis sampeyan? Ing wektu krisis, sampeyan ora duwe pilihan kajaba 'olahraga' karo pasien 100% lan memenuhi kabeh pangarepane, amarga yen ora, pasien mung bisa golek alternatif kanggo sampeyan. Salah sawijining sebab klien ora katon yaiku nalika klien lali utawa nemokake alternatif. Supaya ora kedadeyan, kudu minimalake kemungkinan klien supaya ora lali karo sampeyan. Kanggo nindakake iki, nalika tagihan klien, administrator kudu takon marang klien apa dheweke bisa ngelingake supaya mbaleni layanan kasebut sajrone wektu tartamtu (contone, sajrone setengah taun utawa rong wulan).

Kanthi nggawe dhaptar pelanggan kaya ngono, sampeyan nyilikake kerugian, ngelingake janjian marang pelanggan lan banjur menehi kontribusi kanggo indikator retensi sing luwih apik. Fungsi program akuntansi USU-Soft ngidini sampeyan nyelehake klien kaya ing dhaptar tunggu, supaya nalika jadwal wulan kasebut digawe. Klien dilebokake ing dhaptar tunggu lan bakal ana kabar yen kudu ngelingake klien supaya mlebu. Pelanggan seneng perhatian lan perhatian. Iki tegese yen sampeyan ngerti sabisa-bisa babagan klien, luwih gampang ngomong karo wong-wong mau lan nuduhake perhatian sampeyan. Kepiye cara ngetrapake iki ing praktik? Iku gampang! Yen sampeyan tetep nyathet babagan pelanggan, sampeyan bakal duwe kabeh 'trompet truf'! Yen sampeyan ngerti manawa pelanggan luwih seneng kopi nganggo krim, sampeyan lebokake cathetan lan mbesuk nalika pelanggan teka, sampeyan nggawe kopi nganggo krim, lan dheweke bakal ngurmati perawatan iki lan bakal kepincut karo sampeyan. Program USU-Soft nduweni fitur cathetan sing nggawe urip sampeyan luwih gampang lan mbantu sampeyan ngetik kabeh informasi klien kanthi rinci lan sistematis. Yen sampeyan pengin kualitas, banjur coba aplikasi akuntansi sing dirancang khusus kanggo nggawe institusi sampeyan luwih apik!