Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 630
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi ing logistik

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi ing logistik
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

Dhuwit:
JavaScript dipateni
Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union


Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Pesen akuntansi ing logistik


Ora ana perusahaan sing bisa dienggo kanthi sukses tanpa sistem akuntansi sing wis diadegake kanthi efisien kanggo kabeh kontrol proses, kerja sing ditindakake, gerakan lan biaya gudang. Kaya organisasi liyane, perusahaan logistik duwe spesifik kegiyatan dhewe, sing program kasebut adaptasi karo USU-Soft tanpa ana masalah. Kanthi bantuan piranti lunak iki, akuntansi ing logistik bakal malih saka prosedur sing angel lan rumit dadi alat analisis komprehensif, optimalisasi lan perbaikan proses organisasi sing ana.

Logistik, yaiku akuntansi sing kudu nyiyapake pangowahan data kanthi nyata, kudu nganyari informasi lan pelacakan terus-terusan ing saben tahap pelaksanaan pesanan. Aplikasi USU-Soft nyedhiyakake nganyari data saiki amarga bagean Direktori program. Blokir iki ngemot informasi sing diurutake menyang folder: Dhuwit nyimpen setelan finansial; nggunakake folder Klien, sampeyan bisa nglacak ngasilake pariwara lan nganakake analisis pemasaran; Organisasi ngemot kabeh cabang lan dhaptar karyawan perusahaan; uga ana informasi rinci babagan proses bisnis lan area kegiatan, standar konsumsi bahan bakar, biaya layanan operator pihak katelu. Bagean Direktori ngidini sampeyan entuk otomatisasi analisis data lan kabeh jinis pitungan ing akuntansi logistik, nyumbang kanggo bener data lan ngilangi kesalahan sing ana ing operasi akuntansi manual. Akuntansi gudang nduweni peran penting ing logistik, lan program kontrol logistik sing diusulake mbantu nyiyapake operasi gudang cepet lan replenishment gudang sing tepat waktu kanthi suku cadang kanggo armada kendaraan. Akuntansi transparan uga difasilitasi dening manajemen dokumen elektronik lan sistem persetujuan, ing ngendi kabeh wong sing duwe tanggung jawab diwenehi kabar babagan tekane cathetan layanan anyar lan ngawasi wektu tugas kasebut. Mangkono, pengaturan prosedur internal perusahaan dadi luwih apik.

Program akuntansi layanan logistik ngidini sampeyan nggawe karya sing efektif karo pelanggan kanthi njaga basis data pelanggan, nggawe panjaluk transportasi, kinerja pelacakan, uga ngontrol kuitansi dana. Pakaryan manajer kanthi pengawasan manajemen sing ketat ndadekake layanan transportasi luwih apik lan menehi perusahaan kompetitif. Akuntansi pelanggan ing logistik kanthi pitulung saka sistem kontrol logistik USU-Soft luwih gampang lan luwih cepet, nalika sampeyan entuk akeh alat kanggo nggarap database CRM. Bagean Laporan ngidini sampeyan ndownload laporan finansial lan manajemen babagan layanan sing diwenehake, biaya sing ditanggung, pamulihan biaya, kontrol inventaris lan untung. Laporan bisa ngemot grafik visual lan diagram lan bisa digawe kanggo periode apa wae. Akuntansi ing logistik nyedhiyakake macem-macem kesempatan kanggo analisis bisnis sing komprehensif, kalebu ing konteks saben unit transportasi. Keuntungan khusus piranti lunak yaiku kemampuan kanggo ngawasi terus-terusan proses pangopènan: saben kendaraan ing armada duwe status lan tanggal pangopènan sing dijadwalake, sing perlu dielingake dening program manajemen logistik. Mangkono, program akuntansi logistik njamin pangopènan sing tepat lan mriksa kahanan kendharaan, uga kasedhiyan peralatan sing efisien kanggo pelaksanaan pesanan sing lancar.

Sistem akuntansi ing logistik minangka alat sing efektif banget kanggo ngetrapake rencana perusahaan lan kanggo nambah proses lan ngatur kualitas layanan. Piranti lunak akuntansi logistik ngatasi kabeh operasi, lan para pelanggan mesthi bakal seneng karo layanan sampeyan! Skema karya visual menehi gambaran lengkap babagan proses sing lagi ditindakake: rute rinci kanggo saben transportasi, kesiapan kendharaan, poin pengiriman lan bongkar muat, pemain sing ditugasake, pitungan rute lan kabeh biaya, uga kasedhiyan kuitansi awis saka klien. Program kontrol logistik njamin pangembangan kabijakan finansial sing kompeten amarga analisis arus kas kanthi terus-terusan lan penilaian efektivitas keputusan manajemen. Piranti lunak kerja siji saka kabeh departemen lan divisi ngidini sampeyan njaga tanggung jawab sing dhuwur lan nggabungake data operasional ing kabeh perusahaan.

Amarga fleksibilitas setelan sistem, piranti lunak kasebut cocog kanggo kabeh jinis organisasi lan adaptasi karo spesifik kegiatan kasebut. Akuntansi gudang USU-Soft mbantu nambah inventaris lan nyimpen barang kanthi cukup volume. Sampeyan entuk dhaptar informasi lengkap babagan saben unit transportasi: nomer, merek, pamilik, kapasitas nggawa; sampeyan uga bisa ngunggah dokumen, kalebu paspor teknis. Piranti lunak kasebut ngelingake wektu ngganti dokumen kanggo transportasi supaya netepi aturan sing wis ditemtokake. Panyimpenan versi elektronik saka macem-macem dokumen uga bisa digunakake ing sistem (kontrak, formulir pesanan, invoice, kartu bahan bakar), uga mbukak kanthi cepet. Sampeyan bisa nyusun prosedur pangopènan sing direncanakake lan ngawasi implementasine. Analisis rinci babagan akuntansi lan penilaian gudang organisasi gaweyan ing gudang mesthine bakal mbantu banget.

Werna lan status unit transportasi sing beda nggambarake gambaran babagan rasio kendharaan sing lagi ndandani lan siap digunakake. Integrasi informasi sistem akuntansi karo situs web perusahaan sampeyan kasedhiya, yen perlu. Sampeyan nglacak saben mobil: nomer titik, panggonan lan wektu parkir, jarak tempuh saben dina saben dina, lan menehi informasi cepet marang pelanggan. Sampeyan bakal bisa ngasilake laporan babagan pakaryan saben karyawan lan ngevaluasi kinerja lan kemampuane kanthi efektif nggunakake jam kerja.