Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 274
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo sing nerusake

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi kanggo sing nerusake
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

Dhuwit:
JavaScript dipateni
Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union


Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Pesen akuntansi kanggo sing nerusake


Logistik minangka proses rumit lan akeh wektu, sing kalebu akeh perusahaan lan mitra sing gegandhengan: pelanggan, agen jalur laut lan segara, pengiriman barang, operator, agen logistik, uga pamilik kendaraan. Nalika nyedhiyakake layanan logistik, kudu ngawasi karya saben wong sing duwe tanggung jawab kanggo njamin transportasi sing berkualitas. Akuntansi pengiriman barang ngidini sampeyan nyusun informasi babagan panyedhiya layanan lan ngatur kerja bareng, saengga menehi transparansi kabeh proses logistik, identifikasi kekurangan wektu sing tepat lan pangembangan langkah perbaikan. Program akuntansi forwarder USU-Soft nyedhiyakake macem-macem alat kanggo nambah organisasi lan nggawe bisnis sukses, uga koordinasi kabeh proses transportasi lan efektif nggawe hubungan karo operator lan nambah daya saing.

Keuntungan lan bedane utama antarane piranti lunak lan program 1C sing biasa yaiku otomatisasi operasi kerja lan implementasine sing cepet. Akuntansi karo program forwarder barang USU-Soft ngidini pangguna ngetik, nyimpen lan nganyari informasi lengkap babagan panyedhiya layanan transportasi, kalebu informasi kontak, dokumen, uga kanggo njaga jadwal pembayaran lan ngawasi pembayaran. Sampeyan bakal ngerti prabédan antara program akuntansi forwarder lan kabeh sistem liyane, amarga piranti lunak kita nduweni keluwesan lan kenyamanan. Sampeyan uga duwe antarmuka sing apik, lan sampeyan bisa ngrasakake gampang operasi; adaptasi karo spesifik bisnis lan duwe struktur sing gampang lan dingerteni sing kasusun saka telung blok. Bagean Direktori minangka basis data sing informasi dimuat nalika nindakake operasi ing mode otomatis. Bagéan modul minangka ruang kerja ing ngendi spesialis bisa nggawe panjaluk transportasi lan tuku komponen sing dibutuhake, nggawe rute lan ngetung penerbangan, uga nglacak dalane saben bagean rute kasebut. Blok Lapuran ngidini sampeyan ngasilake lan ndownload macem-macem laporan finansial lan manajemen kanggo periode tartamtu. Hierarki kaya ngono luwih jelas lan luwih gampang dibandhingake karo akuntansi pengiriman barang ing program 1C.

Kajaba iku, karya kabeh departemen diselarasake ing siji sumber. Manajer layanan pelanggan bakal bisa njaga basis data pelanggan, digunakake kanggo ngirim email lan ngawasi efektifitas pariwara. Departemen logistik nggawe panjaluk kanggo miwiti proses transportasi lan nggawe petungan sing dibutuhake. Departemen transportasi bisa ngawasi kahanan peralatan lan ngatur rampunging pangopènan kanggo kabeh armada kendaraan. Koordinator bisa nglacak lan menehi tandha kepiye saben tahap transportasi ditindakake dening para forwarder. Manajemen paling dhuwur nampa alat kanggo ngontrol karya kabeh departemen lan nganalisis data sing dipikolehi kanggo ngembangake langkah-langkah ing optimalisasi bisnis. Akuntansi kanggo perusahaan pengirim barang kasebut ngidini sampeyan ngilangi downtime, parkir lan biaya sing ora direncanakake, uga gampang ngganti rute lan nerbitake instruksi anyar yen prelu. Layanan kanggo komunikasi cepet karo operator liwat telpon, SMS lan pesen e-mail uga kasedhiya, sing maneh mbedakake piranti lunak kita. Akuntansi layanan pengiriman barang ngidini sampeyan nyathet biaya nyata sing ditindakake dening saben driver lan saéngga mbantu ngetung jumlah sing kudu dibayar kanthi bener dening saben klien, kanthi ngetrapake kabeh biaya.

Pambiji babagan keterlibatan saben departemen sing tanggung jawab bisa ditindakake kanthi aplikasi akuntansi, uga analisis wektu sing ditindakake kanggo nyetujoni lan perbaikan organisasi kerja. Informasi gabungan ing kabeh cabang lan divisi perusahaan dikumpulake kanthi tepat wektu, uga data ing kabeh panyedhiya layanan logistik lan gudang. We nawakake sistem akuntansi sing cocog kanggo pitulung para maju ing perusahaan gedhe lan perusahaan cilik amarga fleksibilitas setelan. Nalika karyawan sampeyan kudu nindakake tugas, dheweke bakal menehi tandha supaya bisa nindakake. Kabeh dokumen digawe kanthi otomatis, kayata persetujuan transportasi, sheet data kendharaan, lan kertas pangopènan. Sistem akuntansi kanggo para forwarder nggawe kabeh proses gampang lan cepet, kanthi mempertimbangkan kertu bahan bakar sing ditanggepi kanggo driver, standar konsumsi bahan bakar, jarak tempuh sing direncanakake, ganti cairan lan suku cadang sing tepat wektu. Fitur khas program akuntansi kanggo para forwarder yaiku kemampuan nggawe jadwal muatan lan bongkar muat minggon ing konteks pelanggan, panerus, rute, titik keberangkatan lan tujuan. Diagram kerja sing rinci lan visual kanggo saben pesawat ditampilake kanggo saben pangguna: sing pesen transportasi, kesiapan kendaraan, papan pengiriman lan pengiriman, sing nampa kargo, apa wis dibayar lan liya-liyane.

Thanks kanggo aplikasi, sampeyan ngontrol kuitansi pembayaran, arus kas, lan manajemen utang. Nggawe analitik finansial sing komprehensif gampang banget amarga laporan kerumitan sing beda-beda, presentasi data kanthi wujud grafik lan diagram ing konteks area bisnis, kendaraan, biaya, lan liya-liyane. Kanthi sistem akuntansi sampeyan nindakake akuntansi manajemen operasional kanggo nggawe langkah-langkah kanggo ngoptimalake kegiatan perusahaan. Minangka fitur integrasi, piranti lunak bisa dilebokake karo situs web organisasi sampeyan. Yen sampeyan pengin ngevaluasi kinerja saben karyawan, banjur audit personel nganggo piranti lunak kasebut, uga temokake spesialis paling apik ing organisasi sampeyan. Ngembangake hubungan karo pelanggan lan njaga database CRM lengkap, uga analisis kinerja manajer klien. Kemampuan kanggo nyimpen template kanggo kontrak lan dokumen liyane nyederhanakake lan nyepetake proses nggawe lan mlebu kontrak.