Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 185
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo pangirim

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Akuntansi kanggo pangirim

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen akuntansi kanggo pangirim

  • order

Sukses ngatur transportasi kargo langsung gumantung karo efisiensi ngirim karya, nganyari informasi sing digunakake kanthi tepat wektu lan cepet lan organisasi koordinasi transportasi sing jelas. Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan kudu nggunakake teknologi piranti lunak sing cocog. Program akuntansi kanggo para pengirim barang, sing dikembangake dening para spesialis USU-Soft, nyedhiyakake alat lengkap kanggo ngawasi pasokan lan kondisi transportasi teknis, lan uga ngidini sampeyan sistematis kabeh proses operasional lan produksi perusahaan logistik. Program akuntansi USU-Soft kanggo para pangirim duwe kabeh kemampuan supaya karya sampeyan dadi efisien lan trep sabisa amarga duwe akeh fungsi sing migunani: otomatisasi alur kerja, pamukiman lan operasi, layanan komunikasi internal lan eksternal gratis, antarmuka sing intuisi lan struktur sing sederhana. Sanalika, sistem akuntansi komputer sing digawe dening kita pancen dibedakake kanthi fleksibilitas. Ing kono sampeyan bisa ngatur persediaan lan stok gudang, ngrencanakake transportasi lan nggawe jadwal produksi kendharaan, ngatur konsumsi bahan bakar lan sumber energi, ngupayakake promosi layanan ing pasar lan kanthi aktif narik pelanggan, nindakake audit personel lan liya-liyane. Perangkat lunak akuntansi pengiriman kargo sing dikirim duwe setelan sing fleksibel, saengga konfigurasi piranti lunak akuntansi bakal njupuk macem-macem lan syarat saben perusahaan.

Nggarap program akuntansi pangirim USU-Soft, para pengirim ngawasi kemajuan saben tahap transportasi kargo, tandhani tahapan sing dilewati, bandhingake jarak tempuh sing nyata lan sing direncanakake kanggo dina iki, ngitung jarak tempuh sing isih ana lan prakirake kira-kira wektu tekane ing tujuan. Kanggo mesthekake yen saben kiriman dikirim tepat waktu, karyawan bisa ngganti rute transportasi kanthi wektu nyata, nggabungake pengiriman, lan ngupayakake ngoptimalake rute. Lan iki mung minangka bagean saka kemungkinan sing ditawakake program kontrol akuntansi sing dikirim. Pangirim transportasi bakal ngetik data babagan biaya sing ditindakake sajrone pangiriman kanggo ngontrol panrimo dokumen saka driver sing ngonfirmasi biaya kasebut. Thanks kanggo iki, sampeyan bisa mriksa sabdho biaya kapan wae. Kajaba iku, para pangirim duwe akses kanggo ngontrol kondisi teknis kendharaan sing digunakake lan njaga database rinci babagan kabeh armada kendharaan.

Struktur lonik saka program kontrol akuntansi para pangirim duwe telung bagean utama, sing masing-masing nindakake fungsi tartamtu. Bagean Direktori minangka basis data universal sing digawe dening pangguna. Katalog, sing bisa dianyari yen perlu, ngemot macem-macem katrangan informasi: jinis layanan logistik, rute lan penerbangan sing dirancang, nomenklatur barang lan bahan, cabang lan gudang, barang-barang kanggo nggawe akuntansi biaya lan penghasilan, meja kas lan bank akun Bagian Modul perlu kanggo ngatur macem-macem bidang kerja. Ing njero, karyawan ndhaptar pesenan transportasi, ngetung biaya sing dibutuhake kanggo implementasine lan nemtokake rega layanan transportasi, nggawe rute sing paling cocog lan milih penerbangan sing cocog. Kontrol transportasi pangirim, pelacakan gerakan dana, njaga cathetan gudang, lan ngembangake strategi pemasaran uga ditindakake ing kene. Karyawan sampeyan nggunakake alat kayata corong penjualan lan analisis efektivitas sarana promosi sing dikirimake para pengirim kita; program akuntansi kualitas nyedhiyakake pangirim kargo. Layanan telephony lan e-mail uga kasedhiya gratis. Bagean Laporan ngidini sampeyan ndownload laporan finansial lan manajemen supaya bisa nganakake analisis komprehensif babagan indikator laba, untung, bathi lan biaya.

Perubahan dinamika lan struktural asil finansial bakal ditampilake ing tabel visual, grafik lan diagram, nalika ngasilake laporan ing program kontrol akuntansi para operator bakal mbutuhake wektu sing sithik. Dadi, piranti lunak kasebut nduweni kabeh ciri lan kemungkinan optimal kanggo ngoptimalake proses sing kudu diduweni program akuntansi pangirim sing efektif. Sampeyan bisa ndownload versi demo gratis piranti lunak ing kaca iki sawise katrangan produk. Manajemen transportasi bakal dadi luwih efisien amarga ana jadwal pangiriman paling cedhak ing konteks pelanggan lan persiyapan transportasi sadurunge kanggo ngrampungake pesenan. Spesialis perusahaan sampeyan bakal nulis informasi babagan plaka, merek lan karakteristik kendaraan liyane, pamilik lan dokumen sing gegandhengan. Sistem kontrol pangiriman transportasi ngandhani karyawan sing tanggung jawab babagan kebutuhan ngopeni kendharaan tartamtu. Sawise ngirim barang lan kargo, kabeh pembayaran majeng sing ditampa saka pelanggan dicathet ing basis data pesenan supaya bisa diatur kanthi tepat wektu babagan pitakon. Kajaba iku, amarga transparansi informasi sistem akuntansi, sampeyan bakal duwe akses kanggo ngawasi arus kas lan kinerja finansial, dene data finansial kabeh cabang bakal digabungake ing siji sumber.

Aturan volume konsumsi bahan bakar lan pelumas dileksanakake liwat registrasi lan penerbitan kertu bahan bakar kanggo driver, sing bakal ditemtokake watesan konsumsi bahan bakar. Kajaba iku, para pengirim nggawe waybills, sing nerangake rute lan dhaptar biaya. Sistem persetujuan pesanan elektronik ngabari pangguna babagan tugas anyar lan ngidini sampeyan menehi komentar lan mriksa suwene wektu kanggo ngrampungake. Ing modul CRM (Manajemen Hubungan Pelanggan), manajer klien bisa nggunakake alat gratis kasebut kayata corong penjualan, konversi lan registrasi alasan supaya ora gelem nolak pesenan. Ing basis data pesanan visual, saben pangiriman duwe status lan warna tartamtu, sing nyederhanakake kerja ngirim, nglacak tahap pangiriman lan menehi informasi marang pelanggan. Evaluasi efektivitas kampanye pariwara sing digunakake ngidini sampeyan nemtokake cara promosi sing paling cocog kanggo narik kawigaten pelanggan anyar. Thanks kanggo analisis daya beli, sampeyan bisa nggawe penawaran rega sing kompetitif, nggawe dhaptar rega lan katalog layanan lan ngirim liwat email.

Fungsi analitik saka program akuntansi mbantu ngawasi kahanan finansial perusahaan saiki lan nemtokake area sing paling nguntungake kanggo pangembangan bisnis luwih lanjut. Evaluasi kelayakan biaya nuduhake biaya sing ora wajar, ngoptimalake biaya lan nambah untung kegiatan. Dokumentasi pengiriman sing dibutuhake bakal digawe kanthi cepet lan dicithak ing formulir standar.