rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo kurir
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 214
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo kurir

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi kanggo kurir
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi kanggo kurir


Ing kegiatan manajemen layanan kurir, proses kontrol lan akuntansi penting banget, amarga ditindakake gegayutan karo buruh lapangan - kurir. Asil lan kualitas layanan sing diwenehake gumantung karo efisiensi kurir. Kurang kontrol sing tepat nyebabake level efisiensi lan kacepetan pangiriman, sing dibayangke ing umpan balik negatif saka pelanggan. Saliyane ngontrol, kudu ora lali babagan ngetrapake pakaryan lapangan. Akuntansi kanggo kurir ditondoi kanthi njaga data akuntansi babagan jadwal kerja, jam kerja, jumlah pesenan, lan liya-liyane. Tumindake kanthi tepat kanggo registrasi kurir ngidini sampeyan ngindhari kahanan masalah nalika mbayar utawa ngirim, supaya sampeyan bisa ngawasi kinerja saben kurir. Tumindak pungkasan saka tugas kurir yaiku pengiriman, yaiku transfer barang utawa bahan menyang klien, sing tanggapane mengaruhi reputasi layanan kurir kasebut. Ing kasus kaya ngono, disaranake supaya cathetan pelanggan, lan menehi kurir sarana kanggo nampa umpan balik.

Umpan balik positif lan statistik pelanggan bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang tambah akeh pelanggan, sing bakal mengaruhi level bathi lan untung perusahaan kanthi positif. Cathet kurir dadi rumit amarga kegiatane ana ing situs. Akuntansi pelanggan bisa nyebabake akeh masalah amarga akeh pesenan. Saiki, pasar teknologi anyar lan program akuntansi nawakake kabeh solusi sing bisa dioptimalake kanggo aktivitas perusahaan. Sistem otomatisasi sing ngarahake ngoptimalake proses kerja bisa nyuda panggunaan tenaga kerja manungsa. Akuntansi otomatis duwe akeh kaluwihan, kalebu kontrol terus operasi akuntansi, sing tegese akurasi dijamin lan kemungkinan minimal nggawe kesalahan. Akuntansi kurir otomatis bakal ngidini sampeyan nganakake kabeh proses, nggawe pamukiman, ngitung upah, lan liya-liyane. Hubungan karo akunting pelanggan, sistem kanthi otomatis bisa ngirim data pesenan menyang basis data, ngiringi kabeh data sing dibutuhake. Data iki banjur bisa digunakake ing layanan pemasaran kanggo ngontrol lan ningkatake kualitas layanan sing diwenehake.

Macem-macem program akuntansi ngidini sampeyan milih sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan, kanthi ngetrapake kabeh kabutuhan lan kekarepan. Perlu dielingake manawa program otomatisasi kudu nyukupi kabeh kabutuhan lan duwe kabeh fungsi sing dibutuhake kanggo ngoptimalake kegiatan perusahaan. Aplikasi USU-Soft minangka piranti lunak otomatis sing ngoptimalake proses kerja perusahaan apa wae, tanpa preduli saka jinis lan industri kegiatan. USU-Soft akeh digunakake ing antarane perusahaan transportasi lan layanan kurir. Keanehan program akuntansi kasebut ana ing kasunyatan manawa pangembangane ditindakake kanthi njupuk struktur perusahaan, kabutuhan lan pilihan. Pangembangan lan implementasi Piranti Lunak USU dileksanakake ing wektu sing cendhak lan ora mbutuhake sampeyan mungkasi gaweyan lan ora mbutuhake biaya lan investasi tambahan.

USU-Soft ngoptimalake tugas kayata akuntansi lan manajemen, lan uga bisa njaga kontrol sing ora terganggu ing kegiatan sanajan jarak adoh. Minangka babagan akuntansi kurir, program USU-Soft ngidini sampeyan kanthi otomatis nindakake tugas kayata njaga kegiatan akuntansi miturut jadwal kerja lan wektu kurir, ngatur kurir, nyathet wektu lan kacepetan pangiriman sing ditindakake dening saben kurir, lsp. Minangka babagan akuntansi pelanggan, saben pesenan bisa ditransfer kanthi otomatis menyang basis data ing endi informasi saben pelanggan bakal disimpen. Dadi, sampeyan duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo riset pemasaran lan entuk umpan balik saka klien.

USU-Soft minangka investasi paling apik ing masa depan perusahaan sampeyan! Nduwe antarmuka sing dirancang kanthi pilihan kanthi macem-macem pilihan. Sampeyan bisa nemtokake kontrol kegiatan perusahaan lan karyawan, kalebu buruh lapangan. Nduwe timer internal, mula sampeyan mesthi ngerti jumlah wektu sing digunakake ing pangiriman. Kanthi sistem kasebut sampeyan bisa ngenalake modernisasi gaweyan para pangirim lan nindakake akuntansi pesenan, pelanggan lan peralatan sing luwih apik. Data ing klien bisa mbantu sampeyan nggawe riset pemasaran.

Perhitungan otomatis, ngawasi lan nglacak kendaraan, pilihan rute otomatis kanggo kurir mung sawetara fitur aplikasi kasebut.

Disaranake sampeyan supaya ngerti babagan kemampuan versi demo gratis sadurunge mbayar program kasebut. Bisa didownload saka situs web kita. Yen sampeyan isih duwe pitakon, sampeyan bisa uga takon karo perwakilan perusahaan supaya nuduhake presentasi kanggo ndeleng kanthi jelas fungsi sing ana ing sistem kasebut lan kepiye gampang nggawe pangembangan organisasi sampeyan. Aplikasi USU-Soft misuwur kanthi antarmuka sing gampang lan intuisi, amarga kompleks informasi otomatis dadi gampang banget lan gampang dipelajari. Manajemen bakal dadi luwih dipercaya, lan bakal mengaruhi layanan lan departemen masing-masing, uga cabang, terminal, gudang, sing adoh saka kantor pusat. Kasunyatane yaiku piranti lunak nggabungake kabeh peserta ing kegiatan perusahaan dadi siji jaringan informasi. Kanthi bantuan fungsi nggawe jadwal, direktur bisa saka anggaran lan kanthi visual mbiji pangembangan mbesuk. Logisticians bakal bisa ngrancang shift lan jadwal kerja. Apa wae spesialis perusahaan bisa mbukak sistem kasebut supaya bisa nyebarke wektu kerja kanthi rasional.