rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo logistik
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 321
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo logistik

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi kanggo logistik
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi kanggo logistik


Sistem kontrol akuntansi USU-Soft logisticians minangka proyek kanggo njamin transportasi barang saka macem-macem produk. Aplikasi kasebut dirancang sesuai karo kabeh standar sing dibutuhake, sing kudu njamin eksistensi karya kasebut. Fitur saiki platform ngidini nambah biaya rotasi. Piranti lunak akuntansi manajemen kargo kanggo logistik bisa mbantu perusahaan supaya ngawasi rute rute kanthi rinci. Sistem kasebut nemtokake derajat panggunaan kendharaan, uga nemokake tren sing paling penting. Versi eksperimen gratis aplikasi logistik kanggo kontrol akuntansi digawe khusus supaya sampeyan bisa sinau babagan kerja ing jurnal listrik lan ing direktori. Ing jaman saiki, penting banget golek alat informasi sing apik (kayata sistem akuntansi logistik kanggo transportasi barang). Logistik mlebu ing tataran pangembangan paling anyar amarga konfigurasi konsep super-teknologi. Kreator terus ngupayakake ngenalake perbaikan, lan amarga iki, fungsi tambahan katon nalika nindakake tumindak spesialis ing omah.

Aplikasi manajemen transportasi sing apik kanggo akuntansi logistik penting banget ing karya para logistik. Pangembangan pesenan, sesuai karo fitur khas produk, mesthine bakal akselerasi kanthi piranti lunak akuntansi kualitas logistik. Akeh produsen program akuntansi kanggo logistik nyedhiyakake dhaptar fungsi (kayata proyek transportasi kargo barang 1C). Program akuntansi USU-Soft kanggo ahli logistik ngemot dhaptar kesempatan sing komprehensif kanggo tujuan saben sektor ekonomi. Program akuntansi kanggo logistik dianggep minangka salah sawijining komponen utama kanggo kegiyatan omah. Piranti lunak kasebut ngawasi entri data biasa kanthi cara kronologis. Ing pungkasan tahap apa wae, informasi kasebut bakal nglumpukake sing pengaruhe gedhe ing pangembangan perusahaan.

Ing logistik, proses teknologi sing dipilih kanthi bener bisa ningkatake layanan personel, mula kudu ngawasi kahanan kabeh kendaraan kanthi urutan kerja. Ing perusahaan logistik, bagean pinunjul saka dhuwit utama disilih kanthi langsung dening kendaraan, mula iki penting banget. Sistem logistik adaptif kita bisa didownload kanthi gratis minangka versi demo. Ing wektu sing padha, cukup kanggo ngubungi programer lan sampeyan bakal nampa tautan sing ora mbebayani kanggo ndownload uji coba gratis. Program akuntansi optimalisasi logistik kanggo logistik transportasi bisa mbantu nggabungake pesenan lan nggawe langkah-langkah keamanan sing dibutuhake ing bisnis transportasi. Ing tahap tawaran layanan apa wae, dokumen tartamtu dibutuhake kanggo tujuan kontrol, minangka asil saka rute menyang alamat, lan ing area alamat kegiatan lan rute perusahaan logistik, utawa amarga watese. Program akuntansi logistik kanggo logistik ngidini sampeyan ngirim akeh tanggung jawab langsung personel lan normalake kelangsungan bisnis. Thanks kanggo dhukungan saka teknologi paling anyar ing logistik, bisa dioptimalake kanthi bebas biaya. Sampeyan bisa ndownload nyoba gratis piranti lunak ing kaca iki.

Program pengendali logistik kanggo kontrol lan optimalisasi transportasi kargo miturut alamat lan rute miwiti pitungan transportasi kargo kontainer kanthi pangembangan database kontraktor umum. Program logistik kontrol lan optimalisasi transportasi kontainer ngemot akeh fitur kerjasama mitra lan klien. Pengawasan ing lapangan lan konsep optimalisasi transportasi nyebabake sistematisasi panjaluk sesuai karo geolokasi lan status. Kanggo ngontrol pangiriman kurir, sistem ngatur layanan pangiriman njupuk jumlah pesenan tanpa wates. Program logistik akuntansi mbantu nambah popularitas perusahaan. Layanan telephony lan ngirim korespondensi liwat e-mail bakal kasedhiya kanthi gratis. Manajemen perusahaan ora mbutuhake investasi sarana tambahan. Kinerja finansial perusahaan logistik bakal gumantung banget karo insentif lan motivasi sing ditarget kanthi apik.

Program akuntansi logistik bakal menehi kesempatan kanggo nandur modal anggaran negara kanthi bener ing wektu ngarep. Aplikasi kasebut duwe akeh tema kanggo ngatur antarmuka. Sistem rute kendaraan ngidini sampeyan ngatur desain jendela kanggo pangguna apa wae. Program iki ngidini sampeyan nggabungake barang miturut tujuan. Pelaporan otomatis minangka cara sing apik kanggo nylametake karyawan supaya ora nindakake tugas rutin lan entuk informasi sing akurat lan bisa dipercaya babagan kahanan nyata ing perusahaan kasebut. Piranti lunak kasebut bisa ngasilake laporan berupa grafik, diagram utawa tabel - miturut pilihan sampeyan. Piranti lunak kasebut nemtokake kontrol kanggo saben pesenan sing ditampa kanggo kerja. Staff ora bakal bingung syarat, katemtuan utawa prosedur. Kanggo manajemen, kudu nggatekake tumindake personel. Akuntansi otomatis bakal nuduhake kinerja nyata saben karyawan. Sistem ngitung gaji lan nuduhake sapa sing kudu dianugerahi. Aliran dokumen barang cukup ketat; mesthine ora ana kesalahan. Proses ngisi formulir, tumindak, invoice bakal bisa mbantu nyedhiyakake dokumentasi kanthi cepet lan akurat kanggo transaksi apa wae.