rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi lan organisasi transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 376
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi lan organisasi transportasi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi lan organisasi transportasi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi lan organisasi transportasi


Sistem manajemen transportasi kargo otomatisasi USU-Soft minangka program sing bisa ngrampungake sawetara tugas penting sekaligus. Iki mbantu ngoptimalake karya organisasi kanthi otomatis babagan aspek bisnis. Piranti lunak kasebut nggawe akuntansi keuangan lan pergudangan kanthi otomatis, lan karya kanthi dokumen dadi luwih gampang lan cepet. Saben tumindak saben spesialis perusahaan dicathet ing sistem akuntansi organisasi, lan banjur diklumpukake lan dianalisis gegayutan karo tumindak liyane. Iki minangka dhasar analisis mendalam sing sistematis, data sing penting banget kanggo njupuk keputusan manajemen sing bener. Program akuntansi organisasi saka perusahaan kami mesthi bakal mbantu manajemen organisasi sampeyan. Nyatane, sampeyan nyedhiyakake arus informasi babagan kabeh kedadeyan ing perusahaan sampeyan. Pengangkutan barang minangka jinis layanan transportasi khusus. Supaya luwih efektif lan bisa nguntungake, sampeyan kudu nggatekake saben tren. Yen organisasi duwe peta rute sing kurang apik, mula sarana transportasi barang bakal digunakake kanthi ora rasional, lan biaya bakal munggah. Tanpa kontrol, truk umume bisa nganggur utawa digunakake kanggo ngasilake penghasilan ilegal kanggo karyawan. Transportasi kudu direncanakake kanthi jelas, lan sistem kontrol akuntansi bisa mbantu.

Sistem manajemen transportasi kargo otomatisasi akuntansi organisasi minangka kesempatan kanggo njaga hubungan sing apik karo para pelanggan, nyinaoni panjaluk lan kekarepane. Program akuntansi organisasi bisa nganalisa barang, kontrak, lan ora bakal ngidini sampeyan nglanggar syarat-syarat kontrak, kanthi kualitas layanan, utawa ing syarat-syarat wektu. Saben pangiriman kargo duwe karyawan sing tanggung jawab sing nggawe manawa saben kargo bakal dikirim lan ditampa ing wektu sing tepat. Nggawe sistem kendharaan transportasi angkutan barang diwiwiti ing pungkasan abad kepungkur. Wiwitane kalebu program sing primitif. Kanthi pangembangan komunikasi mobil, saturasi pasar kanthi transportasi, persyaratan kanggo program akuntansi kontrol organisasi uga diganti. Saiki, ing bisnis kargo, kita ora bisa nindakake tanpa program akuntansi organisasi sing produktif lan kuat sing bisa ngrampungake kabeh perkara.

Apa sistem manajemen sing bisa menehi kabeh organisasi angkutan saliyane ngontrol kendharaan lan transportasi kargo kanthi otomatis? Kaping pisanan, kualitas layanan mundhak, lan klien bisa ndeleng kanthi cepet. Biaya optimisasi transportasi wis tekan 25% sajrone nem wulan pisanan nggunakake sistem otomatis. Wektu sing dibutuhake kanggo navigasi liwat rantai logistik dikurangi kanthi jumlah sing padha. Program akuntansi organisasi kanthi otomatis ngidini sampeyan nyuda jarak tempuh transportasi udakara meh 15%, lan proses perencanaan pangiriman dikurangi 95%. Piranti lunak kasebut mbantu manajemen dadi efektif, amarga nyatane bakal mangsuli akeh pitakon sing asring ditakoni para spesialis ing bidang manajemen transportasi - suwene wektu kanggo ngrancang rute lan ngatur pangiriman barang? Kepiye cara nyuda biaya transportasi ing dalan, lan nambah untung saka layanan kasebut? Apa sing luwih nguntungake - nggunakake sumber kendaraan dhewe utawa nggunakake layanan transportasi mitra? Apa kabeh jaringan efektif, lan apa game kasebut lilin?

Karya otomatis dudu babagan panggunaan spreadsheet Excel kaya sing dipikirake sawetara wong. Otomatisasi nyata ditindakake kanthi nggunakake sistem canggih. Lan kudu cepet, akurat, ora ngganggu, efisien, andal, njamin pitungan sing cepet. Proses nggunakake ora kudu rumit; kita milih antarmuka sing gampang lan ora ngemot gangguan sing ora perlu. Salah sawijining program akuntansi logistik barang sing paling apik yaiku USU-Soft. Iki digawe dening pangembang berpengalaman sing nyoba njupuk jumlah syarat lan fitur maksimal saka jinis transportasi kasebut, mula program akuntansi organisasi apik banget kanggo ngawasi lan ngoptimalake proses transportasi nalika nggarap kargo lan transportasi dalan. Sistem USU-Soft otomatis memfasilitasi perencanaan rute, kanthi mempertimbangkan kabeh faktor - wiwit wektu sing diwenehake nganti tumata nganti jinis kargo. Bakal mbantu sampeyan nampa laporan kapan wae. Akuntansi otomatis lan kontrol keuangan, gudang otomatis, lan aliran dokumen - iki minangka bagean saka fungsi sing akeh lan akeh saka program akuntansi organisasi USU-Soft. Proses nindakake transportasi dadi luwih cepet, amarga gerak saben kendaraan gampang dilacak.

Sistem kontrol otomatis nyuda beban kerja ing karyawan kanthi nyuda jumlah tumindak rutin sing wajib ditindakake. Apa wae gaweyan wiwit ngrancang layanan nganti implementasine mesthi bakal luwih cepet. Sistem kasebut mbantu nambah manajemen proses transportasi. Sampeyan ora bakal mbutuhake wektu suwe kanggo perusahaan kanggo dadi pimpinan ing segmen kasebut, lan babagan kualitas pangiriman barang, sampeyan mesthi bakal ora ana tandhingane. Sanalika, sistem kontrol ora bakal ngrusak anggaran perusahaan. Ora prelu mbayar biaya langganan, amarga biaya lisensi cukup nyukupi.

Piranti lunak kasebut ngasilake database pelanggan sing rinci banget lan akurat kanthi katrangan saben kontrak lan saben kargo sing dikirim sadurunge. Iki nggampangake interaksi pribadi karo saben pelanggan. Program akuntansi organisasi mbantu ngoptimalake pasokan sing dituku perusahaan kanggo kabutuhan dhewe. Bakal nampilake biaya, kabutuhan, kondisi sing paling apik kanggo para pemasok supaya perusahaan mobil bisa nyuda biaya. Kontrol ing gudang bakal mbantu nggawe kiriman lan mbongkar wektu lan njupuk gerakan saben suku cadang, bahan bakar. Aplikasi seluler piranti elektronik, kanthi opsional bisa nambah sistem komputer, bakal mbantu masalah remot kontrol, uga nggawe komunikasi antarane karyawan perusahaan lan pelanggan layanan kargo dadi luwih gampang. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan nuansa bisnis otomotif, cara ngoptimalake transportasi barang saka Injil pimpinan modern. Edhisi sing dianyari bakal mbantu direktur supaya sukses ing perusahaan.