rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi lan kontrol transportasi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 50
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi lan kontrol transportasi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi lan kontrol transportasi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akuntansi lan kontrol transportasi


Akuntansi transportasi liwat program universal USU-Soft mbantu sampeyan ngontrol kabeh aspek utama perusahaan! Organisasi lan manajemen transportasi ditindakake saka siji sistem kontrol informasi. Kabeh karyawan perusahaan bakal makarya dadi bagean saka rantai teknologi siji. Program akuntansi kontrol transportasi nampilake informasi ing konteks pesenan individu saka klien, lan kepiye pesenan digabungake. Ing sistem kontrol manajemen transportasi hak akses tartamtu diwenehake kanggo saben pangguna. Prinsip operasi lan pendekatan program kontrol akuntansi sarana transportasi bisa beda-beda gumantung karo spesialisasi pelanggan: bisa dadi manajemen kendharaan angkutan barang, lan manajemen transportasi dalan, rel, lsp.

Sampeyan kudu eling yen akuntansi transportasi uga nduweni ciri khas dhewe. Manajemen transportasi bisa disinkronake karo situs web perusahaan lan macem-macem sistem liyane. Otomatisasi transportasi penumpang lan kargo minangka tugas sing paling penting ing manajer apa wae, amarga pesenan, penghasilan organisasi lan penghormatan perusahaan kerja sama gumantung karo iki!

Kontrol transportasi diwiwiti karo kerja sama karo klien. Aplikasi sing ditawakake duwe alat kanggo komunikasi karo klien. Asile, sampeyan bisa menehi layanan kanthi cara sing paling apik, lan kabeh bakal wareg. Ana kemungkinan ndhaptar klien kanthi kabeh informasi sing dibutuhake, kayata nomer kontak lan liya-liyane. Iki ngidini sampeyan kontak karo pelanggan, uga ngrencanakake rapat lan negosiasi. Manajemen transportasi logistik karo sistem kontrol USU-Soft nggawe manawa kabeh aplikasi ora ditinggalake, amarga masing-masing ditandhani kanthi status: pambuka, ing proses, penolakan, rampung. Sampeyan uga bisa nambah akeh status tambahan miturut panjaluk pelanggan. Akuntansi lalu lintas internasional kanthi otomatis kalebu tatanan macem-macem dokumen: aplikasi, kontrak, lsp. Piranti lunak transportasi penumpang nyedhiyakake akses gampang kanggo manajemen pelaporan. Instalasi sistem akuntansi manajemen nyumbang kanggo nambah prestise organisasi sampeyan.

Manajemen organisasi kanthi aplikasi USU-Soft uga nyedhiyakake kesempatan kanggo ngontrol kabeh proses kerja. Manajemen finansial mesthi bakal luwih sukses kanthi instalasi program akuntansi kontrol transportasi. Nambahake fitur umum, uga menehi sampeyan macem-macem kesempatan. Sampeyan bisa ndownload rencana tematik kanthi gratis saka situs web. Program akuntansi kontrol transportasi menehi akses gampang kanggo manajemen pelaporan, sing bakal nambah efisiensi kabeh kegiatan perusahaan. Otomatisasi papan kerja karo aplikasi kita ngoptimalake gaweyan para karyawan, sing bakal menehi pengaruh positif kanggo nambah motivasi. Proses nggawe sistem informasi canggih kasebut minangka tugas sing tanggung jawab lan mbutuhake wektu akeh. We nawakake produk kualitas dhuwur! Analisis manajemen sing ditindakake ing program kontrol akuntansi nyedhiyakake gambaran objektif babagan kegiatan saben karyawan. Pangembangan strategis perusahaan dadi luwih sukses lan imbang nalika nggunakake program kontrol akuntansi. Akuntansi barang Excel ora bisa dipercaya lan gaya kuno kanthi volume bisnis saiki. Program kontrol akuntansi ngidini sampeyan ora mung bisa nggarap informasi, nanging uga disimpen ing arsip anggere sampeyan butuh.

Nambah pangguna anyar lan menehi hak akses dudu proses sing dawa lan rumit. Program kontrol manajemen transportasi kalebu nyakup sisi finansial kanggo saben aplikasi. Yen sampeyan pengin ndhaptar transaksi finansial liyane sing ora ana gandhengane karo aplikasi tartamtu, sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake program iki. Piranti lunak akun uga duwe macem-macem fitur menarik! Sampeyan bisa ngrasakake dhewe kanthi ndownload versi demo gratis saka situs web.

Manajemen dadi ora mung bisa dipercaya, nanging uga modern, amarga piranti lunak kasebut integral karo meh kabeh saluran komunikasi modern lan sarana teknis. Integrasi piranti lunak karo kamera video nyedhiyakake kontrol video kanthi otomatis lan pangenalan kendaraan lan pelanggan. Integrasi karo peralatan ing gudang bakal mbantu nyegah nyolong, lan sesambungan karo situs web lan PBX minangka kesempatan kanggo narik pelanggan anyar. Rute angkutan barang bakal digawe luwih cepet lan luwih akurat, dene spesialis bisa njupuk jumlah faktor sing paling luar biasa lan kombinasi faktor - wektu, jinis pengiriman, syarat transportasi, kekarepane para pelanggan. Saben kiriman karo sistem kita bisa dikendhaleni wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pangirim bakal nglacak kargo ing dalan nggunakake peta elektronik lan fokus ing data geolokasi. Para sopir, ngerti yen wis katon, ora bakal nglanggar rute, wektu lan istilah. Program kontrol akuntansi ngitung biaya, biaya layanan mobil, uga barang, nggunakake formula sing bener lan akurat. Sampeyan bisa miturut dhaptar rega sing beda-beda, kanthi tarif sing beda-beda, miturut syarat-syarat individu sing diwenehake kanggo klien tartamtu.

Piranti lunak kasebut ngidini sampeyan kanthi akurat nggawe pitungan teknis, amarga direktori elektronik bakal gampang digawe ing program kontrol. Kendaraan sing digunakake ing transportasi bisa dijelasake karo data pabrik, utawa sampeyan bisa ndownload informasi referensi ing file elektronik lan nambah menyang piranti lunak.