Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 454
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo otomatisasi kedokteran gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Program kanggo otomatisasi kedokteran gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya program kanggo otomatisasi kedokteran gigi

  • order

Otomatisasi kedokteran gigi berkembang kanthi cepet amarga kasedhiya teknologi otomatisasi. Program otomatisasi kedokteran gigi, sing minangka salah sawijining metode teknis kanggo otomatisasi dokter gigi minangka jinis bidang kegiatan bisnis, uga digunakake, nanging arang banget. Sampeyan bisa nemokake salinan program otomotif kedokteran gigi langka ing Internet, nanging kabeh mbutuhake pembayaran rutin supaya diidini, utawa ora duwe fungsi ekstensif sing pengin dideleng ing aplikasi kaya ngono. Pangecualian ing ndhuwur yaiku USU-Soft - program otomasi kedokteran gigi tingkat lanjut. USU-Soft nggabungake kabeh fitur sing bakal ditemokake wirausahawan kanthi otomatis babagan kedokteran gigi. Program otomatisasi kedokteran gigi gampang digunakake lan ora nggawe syarat langganan saben wulan kanggo digunakake. Program otomotif kedokteran gigi bisa digunakake ing komputer ing omah sing sederhana lan ora dibutuhake peralatan khusus. Sumur fungsi minangka kauntungan sing gedhe, amarga program otomatisasi kedokteran gigi bisa nemokake pendekatan kanggo kerja klinik kedokteran gigi lan ngenalake otomatisasi kanthi cara dhewe. Kanthi bantuan program otomotif gigi, sampeyan ngontrol jam kerja anggota staf, nggawe janji karo pasien, ngontrol obat, ngetung biaya kanggo layanan, lan sampeyan uga bisa kerja bareng sawetara dhaptar rega lan macem-macem klompok klien ing sapisan

Program otomatisasi dokter gigi USU-Soft ora mbutuhake akeh saka komputer lan mung butuh sawetara ruang supaya bisa operasi kanthi sukses. Lan sampeyan bisa nyimpen informasi minangka salinan serep ing drive USB biasa, supaya yen ana kedadeyan, sampeyan bakal gampang njupuk informasi kasebut. Kajaba iku, program otomotif gigi uga komunikasi karo registrar fiskal, printer kuitansi, sing sabanjure nggampangake kacepetan kerja karo para pelanggan lan ngidini sampeyan menehi dokumen finansial minangka pambayaran kanggo layanan. Kanthi pitulung saka program USU-Soft otomasi kedokteran gigi, sampeyan nggawe kontrol lan proses kerja organisasi sing seimbang sing bisa digunakake kanthi otomatis. Sanalika, nggarap pasien dadi luwih cepet, supaya sampeyan bisa menehi layanan kanggo luwih akeh wong. Iki ngidini sampeyan dadi pemimpin ing antarane saingan lan entuk penghasilan luwih akeh.

Kanggo njupuk keputusan kanggo ngotomatisasi klinik, sampeyan kudu waspada babagan kaleksanan teknologi kasebut. Kita bakal nyathet, mupangate, keuntungan utama (ekonomi lan liya-liyane) sing bisa diduweni klinik untu utawa pusat medis saka implementasi program manajemen otomatis otomotif. Keuntungan kasebut bisa diklompokaké dadi sawetara masalah utama. Kaping pisanan, yaiku pangecualian utawa minimalake ancaman kanggo perusahaan dening personel sing ora sopan (rujukan pasien kanggo perawatan mbayar klinik liyane, penyediaan layanan bayangan, limbah bahan habis pakai). Kapindho, yaiku disiplin finansial pasien (kaya sing dituduhake, yen ora ana kontrol sing tepat saka administrasi, pasien sing ora mbayar bisa nyebabake kerusakan finansial sing signifikan ing perusahaan). Ketelu, peningkatan kehadiran klinik dening pasien liwat aktif nggarap database klien (ujian pencegahan, telpon kanggo nerusake perawatan); nyuda pasien sing ora teka liwat pangeling telpon lan SMS

Asring dokter ing klinik ora ngontrol pambayaran pasien, lan nuli nurani administrasi. Iki bisa dibenerake, amarga dhokter kudu luwih seneng proses perawatan. Program komputer otomasi untu kanthi otomatis ngidini sampeyan nglacak utang kanthi jelas, ngelingake utang ing kunjungan pasien sabanjure, lan nglacak jangka waktu program asuransi kasebut. Kepiye cara nglindhungi sampeyan saka kerugian? Program otomasi kedokteran gigi bisa ngelingake babagan utang ora mung nalika registrasi layanan sing diwenehake, nanging uga nalika pasien teka utawa malah nalika registrasi pasien ing jadwal kasebut. Iki ngidini administrator ngelingake pasien babagan utang ing wektu sing tepat, lan bisa uga nundha layanan tambahan sing larang nganti utang dibayar. Modul khusus ('Pemasaran') ngidini sampeyan nggawe pilihan utang supaya bisa kerja bareng kanthi khusus kanggo nutup utang. Program USU-Soft otomasi kedokteran gigi ngelingake babagan program asuransi sing kadaluwarsa.

Kita nawakake program multifungsi sing kualitas sing ngotomatisasi kabeh aspek klinik gigi lan kabeh iki kanthi rega sing terjangkau. Aplikasi USU-Soft kalebu modul piranti lunak murah kanthi kualitas dhuwur sing bisa diaktifake kanthi selektif utawa sing dibutuhake. Modul kasebut dituku sapisan lan ora ana biaya langganan wajib.

Aplikasi USU-Soft bisa diarani universal, amarga bisa diatur karo bisnis apa wae. Kita wis nganalisa akeh program sing padha, nganggep kesalahan sing paling ditindakake para programer lan nggawe kesimpulan yen sistem kita kudu bisa semudah, supaya proses makarya luwih gampang lan ora rumit. Asile, sampeyan entuk sistem sing bisa nggawe proses kerja luwih apik, kanthi kualitas kacepetan lan akurasi sing anyar. Kapabilitas aplikasi ora bisa ngejutake sampeyan kanthi kekuwatan otomatis teknologi modern. Mung teknologi canggih sing bisa njamin sukses pangembangan perusahaan sampeyan.