rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo pesenan lan pangiriman
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 798
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo pesenan lan pangiriman

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo pesenan lan pangiriman

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Program Sistem Akuntansi Universal dirancang khusus kanggo bisnis sukses logistik, transportasi, kurir lan malah perusahaan dagang: piranti lunak sing dipikirake kanthi ati-ati ngidini sampeyan ngotomatisasi proses kerja, nambah organisasi kerja, ngontrol eksekusi pesenan, nglacak saben tahapan. saka pangiriman, nganalisa kualitas layanan kasedhiya lan njaga accounting rinci saben pesenan mlebu lan rampung. Piranti lunak sing ditawakake nyedhiyakake macem-macem alat kanggo sistematis kabeh bidang bisnis, saka njaga lan nganyari database nganti ngembangake rencana finansial kanggo masa depan; nanging tugas utama sing sistem iki solves accounting pesenan lan pangiriman. Pangiriman barang mbutuhake proses koordinasi sing ati-ati lan pelacakan wektu nyata supaya bisa cepet ngganti rute lan njupuk kabeh langkah sing dibutuhake kanggo nepaki pesenan sesuai karo tanggal sing direncanakake. Mangkono, sistem akuntansi nyumbang kanggo nambah kualitas layanan, konversi dhuwur saka panjalukan customer, expansion lan pangembangan bisnis lan, mesthi, panrimo saka income terus-terusan dhuwur.

Piranti lunak USU beda karo sistem sing padha kanthi gampang lan kacepetan kerja, struktur visual lan antarmuka. Program akuntansi dipérang dadi telung blok utama, sing saben-saben nindakake tugas dhewe lan disambungake karo wong liya. Bagean Referensi minangka perpustakaan data sing terus dianyari lan ditambah dening pangguna. Iki nyimpen informasi babagan item finansial lan akun bank, kontak karyawan lan pelanggan, data cabang, sawetara layanan lan biaya, jadwal penerbangan lan deskripsi rute. Bagian Modul minangka sing utama lan minangka ruang kerja kanggo ndhaptar pesenan anyar kanggo pangiriman lan ngawasi pesenan sing lagi ditindakake. Saben pesenan ngemot informasi babagan pangirim lan panampa, subyek pangiriman, dimensi, biaya, kontraktor, pitungan biaya lan rega. Ing wektu sing padha, program kasebut nindakake fungsi ngisi kuitansi lan slip pangiriman kanthi otomatis, uga nyetak dokumen sing ana gandhengane, sing nyederhanakake karya lan nggawe luwih efisien. Uga, informasi babagan pesenan bisa diimpor lan diekspor saka sistem ing format file MS Excel lan MS Word. Kanthi jadwal kiriman mangsa ngarep, koordinator bakal luwih gampang ngontrol proses pangiriman kargo. Mangkono, blok Modul minangka sumber kerja lengkap kanggo kabeh departemen. Bagean Laporan nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo akuntansi finansial lan manajemen liwat fungsi ngasilake macem-macem laporan kanggo periode tartamtu. Manajemen perusahaan sawayah-wayah bisa ngunggah informasi analitis babagan dinamika lan struktur penghasilan, tingkat wutah bathi, lan bathi perusahaan. Sembarang informasi finansial bisa dideleng ing wangun grafik lan diagram.

Sistem akuntansi pesenan pangiriman perlu kanggo layanan kurir kanggo nglacak kualitas eksekusi pesenan, nindakake saben tahapan transportasi, mriksa kewajaran kabeh biaya sing ditindakake, ngontrol kepatuhan indikator penghasilan nyata karo sing wis direncanakake, lsp. Tuku Akuntansi Universal Piranti lunak sistem kanggo karya sing efektif lan efisien!

Piranti lunak layanan kurir ngidini sampeyan gampang ngatasi macem-macem tugas lan ngolah akeh informasi babagan pesenan.

Akuntansi kanggo pangiriman nggunakake program USU bakal ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan kanthi cepet lan nggawe rute kurir kanthi optimal.

Program pangiriman ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan, uga nglacak indikator finansial sakabèhé kanggo kabeh perusahaan.

Kanthi akuntansi operasional kanggo pesenan lan akuntansi umum ing perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal mbantu.

Otomatisasi layanan kurir, kalebu kanggo bisnis cilik, bisa ngasilake bathi kanthi ngoptimalake proses pangiriman lan nyuda biaya.

Program kanggo pangiriman barang ngidini sampeyan kanthi cepet ngawasi eksekusi pesenan ing layanan kurir lan logistik antarane kutha.

Program kurir bakal ngidini sampeyan ngoptimalake rute pangiriman lan ngirit wektu lelungan, saengga bisa nambah bathi.

Lacak kiriman barang kanthi nggunakake solusi profesional saka USU, sing nduweni fungsi lan laporan sing akeh.

Otomasi pangiriman sing dileksanakake kanthi cekap ngidini sampeyan ngoptimalake karya kurir, ngirit sumber daya lan dhuwit.

Yen perusahaan mbutuhake akuntansi kanggo layanan pangiriman, banjur solusi sing paling apik bisa uga piranti lunak saka USU, sing nduweni fungsi sing luwih maju lan laporan sing wiyar.

Akuntansi lengkap layanan kurir tanpa masalah lan kerumitan bakal diwenehake dening piranti lunak saka perusahaan USU kanthi fungsi sing apik lan akeh fitur tambahan.

Pangopènan lengkap basis klien kanthi indikasi kontak, rapat lan acara, ngirim kabar babagan diskon lan acara liyane.

Ngirim menyang pelanggan kabar individu babagan status lan pemenuhan pesenan, uga pangeling babagan kudu mbayar.

Manajemen utang lan regulasi, panrimo dana pas wektune saka klien, nyegah kahanan defisit finansial.

Analisis daya beli pelanggan kanthi ngasilake laporan babagan tagihan rata-rata, uga nganggep kinerja finansial saben dina kerja.

Sistem kasebut nduweni alat marketing kanggo corong penjualan kanggo mbandhingake indikator saka jumlah tawaran pangiriman sing digawe, pelanggan sing wis ngubungi, lan bener-bener ngrampungake kiriman.

Perhatian khusus dibayar kanggo njupuk indikator finansial sing paling penting babagan mbayar maneh bisnis, ngevaluasi dinamika laba lan nilai potensial, nganalisa untung lan prospek pembangunan.

Iku trep kanggo nindakake karya interconnected kabeh departemen ing platform kerja siji karo siji prosedur kerja lan organisasi pangolahan.

Pesenan liwat prosedur persetujuan elektronik, sing nyepetake transportasi kanthi signifikan.

Akuntansi gaji ditindakake kanthi ngotomatisasi petungan potongan lan persentase upah, sing mbantu ngilangi kasus kesalahan.

Kesempatan sing cukup kanggo prakiraan finansial sing efektif, kanthi nggatekake statistik periode kepungkur lan pambentukan rencana bisnis.

Rute pangiriman bisa diganti nalika transportasi yen perlu.

Audit kinerja personel kanthi njupuk panggunaan wektu kerja lan kacepetan ngrampungake tugas sing ditugasake.

Sistem iki ngidini sampeyan masang lampiran lan ngirim liwat email.

Macem-macem konfigurasi program bisa nyukupi kabeh syarat lan proses internal organisasi amarga keluwesan setelan.

Akuntansi kanggo asil sing ditampa ing konteks item penghasilan ndadekake bisa ngenali wilayah pembangunan sing paling janjeni.