Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 812
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo pangiriman ing perusahaan transportasi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara utawa kutha sampeyan!

Sampeyan bisa ndeleng gambaran babagan franchise ing katalog franchise: waralaba
Akuntansi kanggo pangiriman ing perusahaan transportasi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

Dhuwit:
JavaScript dipateni
Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union


Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut exists

Supaya akuntansi kanggo pangiriman ing perusahaan transportasi


Kanthi pangembangan layanan online kanggo tuku barang, perusahaan transportasi wis entuk pelanggan tambahan. Malah toko cilik, nyoba nahan perjuangan sing ora padha karo pesaing, nawakake layanan pangiriman kanggo kepenak para pelanggan. Nalika nerangake perusahaan sing khusus melu transportasi barang, organisasi sing kompeten babagan proses kerja lan pelaporan bakal mbantu supaya bisa urip ing wilayah kasebut. Kanthi akuntansi kanthi bener kanggo pangiriman ing perusahaan transportasi, ora mung bisa njaga posisi ing pasar barang lan layanan, nanging uga bisa maju.

Kontrol pangiriman ing perusahaan transportasi penting ora mung kanggo organisasi kerja internal. Pangiriman pungkasan, karusakan barang lan masalah liyane sing muncul ing industri iki uga kudu dibayangke ing laporan lan akuntansi supaya bisa ngembangake strategi kanggo nyilikake wektu transaksi lan biaya transportasi. Cathetan transportasi sing ditindakake kudu nyakup kabeh faktor, nyedhiyakake informasi lengkap.

Dadi melu akuntansi lan kontrol, perusahaan transportasi dalan ngembangake model tartamtu kanggo ngatur kahanan, njaga laporan lan aliran dokumen ing umum. Kontrol lan akuntansi pangiriman ing perusahaan truk mbantu ngontrol kurir, posisi barang, wektu tekan, gerakan kendaraan. Ana sistem sing nampilake posisi unit transportasi ing wektu nyata, kang nyedhiyani terus komunikasi karo driver. Iki uga kalebu accounting kanggo bahan bakar ngginakaken, biaya ndandani, paukuman kanggo non-delivery (tundha, karusakan utawa mundhut saka bingkisan). Iku nglacak upah loro driver lan karyawan liyane.

Departemen perusahaan pengiriman transportasi sing tanggung jawab kanggo kendharaan uga nyathet, nglacak kahanane, ngisi dokumentasi sing gegandhengan (contone, kanggo nyandhang lan luh), nganalisa bathi nggunakake kendaraan tartamtu sesuai karo jarak lan pitungan bensin kanggo iku. Informasi iki ditampilake ing akuntansi pengiriman kanggo perusahaan pengiriman. Ngringkes asil akuntansi kanggo departemen tartamtu, kita entuk data sing umum kanggo kabeh perusahaan. Thanks kanggo akuntansi kasebut, ora mung ngontrol kahanan armada kendaraan, nanging uga babagan finansial perusahaan kasebut.

Kaya sing sampeyan ngerteni saka ndhuwur, akuntansi ora gampang. Ora mesthi spesialis saka departemen akuntansi sing nyimpen cathetan perusahaan transportasi bisa ngolah kabeh indikator kanthi mandiri. Program khusus sing nindakake pirang-pirang proses kanthi otomatis nylametake babagan perkara kasebut. Contone, piranti lunak (software) bakal nindakake pitungan indikator babagan sukses pangiriman, perusahaan, kontrol mung sawetara detik. Kanggo mbandhingake, wong bakal ngentekake wektu luwih akeh ing tahap ngumpulake informasi sing dibutuhake kanggo akuntansi lan petungan.

Sistem Akuntansi Universal (USU) minangka piranti lunak - pimpinan akuntansi, pelaporan lan dokumentasi. Sistem Akuntansi ngotomatisasi sawetara operasi sing sadurunge ditindakake kanthi manual. Iku becik kanggo akuntansi kanggo pangiriman ing perusahaan transportasi wis amarga kasunyatan sing kemampuan kanggo nggabungake karo peralatan ngijini sampeyan kanggo njupuk pratondho sing dikarepake mbatalake, otomatis lan online.

Piranti lunak layanan kurir ngidini sampeyan gampang ngatasi macem-macem tugas lan ngolah akeh informasi babagan pesenan.

Akuntansi lengkap layanan kurir tanpa masalah lan kerumitan bakal diwenehake dening piranti lunak saka perusahaan USU kanthi fungsi sing apik lan akeh fitur tambahan.

Akuntansi kanggo pangiriman nggunakake program USU bakal ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan kanthi cepet lan nggawe rute kurir kanthi optimal.

Program kurir bakal ngidini sampeyan ngoptimalake rute pangiriman lan ngirit wektu lelungan, saengga bisa nambah bathi.

Otomasi pangiriman sing dileksanakake kanthi cekap ngidini sampeyan ngoptimalake karya kurir, ngirit sumber daya lan dhuwit.

Otomatisasi layanan kurir, kalebu kanggo bisnis cilik, bisa ngasilake bathi kanthi ngoptimalake proses pangiriman lan nyuda biaya.

Yen perusahaan mbutuhake akuntansi kanggo layanan pangiriman, banjur solusi sing paling apik bisa uga piranti lunak saka USU, sing nduweni fungsi sing luwih maju lan laporan sing wiyar.

Program kanggo pangiriman barang ngidini sampeyan kanthi cepet ngawasi eksekusi pesenan ing layanan kurir lan logistik antarane kutha.

Kanthi akuntansi operasional kanggo pesenan lan akuntansi umum ing perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal mbantu.

Lacak kiriman barang kanthi nggunakake solusi profesional saka USU, sing nduweni fungsi lan laporan sing akeh.

Program pangiriman ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan, uga nglacak indikator finansial sakabèhé kanggo kabeh perusahaan.

Kontrol otomatis kendaraan ing perusahaan pangiriman.

Pendekatan anyar kanggo akuntansi kanggo pangiriman ing perusahaan truk.

Komunikasi cepet karo sopir. Kemampuan kanggo ngganti pangiriman rute nalika lelungan.

Ngontrol kabeh indikator kanggo kendaraan sing melu. Nelusuri syarat pangopènan, syarat operasi, jam kerja, wektu lelungan.

Sistem sing trep kanggo nglacak wektu kerja kurir, ngitung gaji. Nampilake kabeh informasi kerja ing (dawa layanan, kegiatan, tugas rampung, gaji, cuti sakit, bonus).

Database produk sing trep. Kemampuan kanggo ngatur data kanthi gampang, nemokake bingkisan ing sistem kanthi nomer, pabrikan, panampa.

Pembukuan lan akuntansi perusahaan transportasi. Sistem Akuntansi cocok kanggo perusahaan saka sembarang orientasi lan ukuran. Ing wilayah apa wae bisnis sampeyan dipromosikan, program kasebut bakal bisa ngoptimalake.

Nyederhanakake kontrol pembayaran mlebu lan metu. Piranti lunak kasebut duwe sistem kabar sing bakal menehi pitutur marang kowe yen tanggal pungkasan wis cedhak, yen ana wong sing durung mbayar kanthi tepat.

Pembentukan laporan kanthi cepet babagan pangiriman barang. Tampilan kabeh indikator sing relevan. Kemampuan kanggo ngurutake persis indikator sing sampeyan pengin nggawe laporan.

Nggawe rute ing program, njupuk menyang akun kabeh titik lan tujuan.

Antarmuka multiuser.

Perlindhungan profil lan data pribadhi.

Akses remot. Penak yaiku ing dalan akses menyang informasi sing dibutuhake tetep. Kabeh sing dibutuhake yaiku Internet.

Ringkesan kahanan ing gudang pangiriman transportasi, nyathet gerakan produk ing gudang, ngawasi kepatuhan karo kahanan panyimpenan sing cocog karo deskripsi produk.

Njamin pangiriman cepet, ningkatake pelacakan.

Formulir laconic kanggo laporan kanthi logo organisasi transportasi sampeyan. Nampilake ing formulir mung item sing dibutuhake ing topik tartamtu.

Ringkesan indikator kanggo kabeh garasi kendaraan bermotor, kanggo kurir, departemen, lsp.