rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo organisasi pangiriman
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 205
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo organisasi pangiriman

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo organisasi pangiriman

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pangembangan pangembangan informasi ing donya modern ora mandheg. Saben taun, teknologi paling anyar muncul kanggo mbantu organisasi nindakake bisnis. Thanks kanggo otomatisasi proses bisnis, kabeh indikator dioptimalake. Akuntansi kanggo organisasi pangiriman ditindakake kanthi nggunakake program khusus.

Sistem akuntansi universal nganggep panggunaan ing perusahaan apa wae, preduli saka ukuran fasilitas produksi lan profil kerja. Layanan manajemen pangiriman tetep terus-terusan kanthi urutan kronologis. Saben transaksi digawe ing wektu nyata. Wong sing tanggung jawab ditetepake lan diwenehi nomer seri.

Ing akuntansi kanggo pangiriman organisasi kurir, perlu diwenehi perhatian gedhe babagan cara ngangkut barang. Ing ngarsane kendaraan sampeyan dhewe ing perusahaan mbutuhake kontrol sing ati-ati. Perlu kanggo nindakake langkah-langkah kanggo njaga kondisi teknis, uga, yen perlu, ndandani.

Layanan pangiriman minangka proses sing tanggung jawab banget. Sampeyan kudu njaga properti komersial lan ngontrol konten sajrone kabeh perjalanan. Kemasan barang sing bener nduweni peran penting, dadi sampeyan kudu menehi informasi tambahan nalika ngrampungake kontrak. Nggunakake template dokumen standar, proses ngisi dokumentasi mbutuhake wektu minimal. Malah spesialis anyar ing layanan ngatur pangiriman barang bisa ngatasi tugas kasebut.

Program Sistem Akuntansi Universal duwe macem-macem bagean sing bisa dipilih perusahaan kanggo kegiatane. Layanan pangiriman saya tambah apik. Kualitas saya tambah lan, kanthi mangkono, panjaluk saya tambah akeh, mula introduksi konfigurasi modern mung perlu.

Kabeh organisasi ngupayakake maksimalake bathi. Sawise saben periode laporan, dheweke nganalisa kahanan indikator finansial sing mbantu nggawe keputusan manajemen. Ing rapat kasebut, tujuan strategis lan tugas taktis dibahas. Yen perlu, owah-owahan dicathet ing kabijakan akuntansi.

Akuntansi layanan kanggo organisasi pangiriman diuripake menyang mode otomatis supaya ora ana gangguan ing karya karyawan. Optimasi pangolahan nggunakake program khusus ngidini sampeyan ngawasi saben operasi, uga menehi laporan kanggo periode sing dipilih. Thanks kanggo fungsi ngurutake lan pilihan, sampeyan bisa nggawe panjalukan kanthi kritéria lan nyorot, contone, gudang utawa pelanggan.

Sistem akuntansi universal ngemot struktur sing paling relevan, sing kalebu tumindak lengkap kegiatan ekonomi. Asisten elektronik lan dhukungan teknis sing dibangun bakal mbantu yen sampeyan duwe pitakon. Grafik khusus, klasifikasi lan buku referensi ngidini sampeyan nggawe operasi khas ing format sing trep. Pangembang wis nggawe manawa karya ing program kasebut trep lan nyenengake nalika digunakake.

Program kanggo pangiriman barang ngidini sampeyan kanthi cepet ngawasi eksekusi pesenan ing layanan kurir lan logistik antarane kutha.

Program pangiriman ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan, uga nglacak indikator finansial sakabèhé kanggo kabeh perusahaan.

Piranti lunak layanan kurir ngidini sampeyan gampang ngatasi macem-macem tugas lan ngolah akeh informasi babagan pesenan.

Akuntansi lengkap layanan kurir tanpa masalah lan kerumitan bakal diwenehake dening piranti lunak saka perusahaan USU kanthi fungsi sing apik lan akeh fitur tambahan.

Kanthi akuntansi operasional kanggo pesenan lan akuntansi umum ing perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal mbantu.

Otomasi pangiriman sing dileksanakake kanthi cekap ngidini sampeyan ngoptimalake karya kurir, ngirit sumber daya lan dhuwit.

Otomatisasi layanan kurir, kalebu kanggo bisnis cilik, bisa ngasilake bathi kanthi ngoptimalake proses pangiriman lan nyuda biaya.

Akuntansi kanggo pangiriman nggunakake program USU bakal ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan kanthi cepet lan nggawe rute kurir kanthi optimal.

Yen perusahaan mbutuhake akuntansi kanggo layanan pangiriman, banjur solusi sing paling apik bisa uga piranti lunak saka USU, sing nduweni fungsi sing luwih maju lan laporan sing wiyar.

Lacak kiriman barang kanthi nggunakake solusi profesional saka USU, sing nduweni fungsi lan laporan sing akeh.

Program kurir bakal ngidini sampeyan ngoptimalake rute pangiriman lan ngirit wektu lelungan, saengga bisa nambah bathi.

Gunakake ing sembarang cabang ekonomi.

Implementasi ing organisasi gedhe lan cilik.

kinerja dhuwur.

Login menyang sistem ditindakake kanthi nggunakake jeneng pangguna lan sandhi.

Nggawe gudang, divisi, departemen lan layanan tanpa wates.

Nggawe salinan serep sistem informasi menyang server.

Buku referensi lan klasifikasi nyata.

Nganyari database pas wektune.

Nggawe rencana lan jadwal kanggo jangka pendek lan jangka panjang.

Ijol-ijolan informasi karo situs web perusahaan.

Konsolidasi.

Preparation saka accounting lan laporan tax.

Akuntansi karyawan lan upah.

Njupuk inventaris.

Perbandingan indikator sing direncanakake lan aktual adhedhasar asil manajemen.

Macem-macem laporan, buku lan majalah.

Distribusi kendaraan miturut karakteristike.

Nggawe perkiraan biaya lan perkiraan anggaran.

Penentuan beban kerja.

Analisis pasokan lan panjaluk layanan.

Pitungan saka biaya layanan.

Pembayaran nggunakake terminal pembayaran.

Akuntansi kanggo pangiriman barang.

Identifikasi telat pembayaran.

Nelusuri transaksi ing wektu nyata.

Output data menyang layar amba.

Distribusi SMS lan layang menyang e-mail.

Identifikasi lan koreksi perkawinan.

Evaluasi kualitas layanan sing diwenehake.

Asisten elektronik sing dibangun.

Cithakan wangun standar saka macem-macem dokumen kanthi logo lan rincian perusahaan.

basis Unified supplier lan pelanggan.

Akuntansi kanggo karya ndandani lan inspeksi, yen ana unit khusus.

Otomatis kegiatan lengkap.

Optimization saka proses bisnis.

Pranyatan rekonsiliasi.

Kontrol statement bank.

Desain padhang.

Antarmuka pangguna-loropaken modern.