rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo pangiriman bahan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 939
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo pangiriman bahan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo pangiriman bahan

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Sistem Akuntansi Universal minangka program sing bisa adaptasi karo produksi lan bisnis apa wae, sesambungan karo macem-macem peralatan lan ngimpor data saka macem-macem jinis basis informasi. Sampeyan uga bisa nransfer informasi saka USU menyang sumber Internet, contone, supaya klien ngerti ing tahap apa transportasi kargo. Kanthi layanan kasebut, basis klien bakal tuwuh saben dina. Yen bisnis sampeyan duwe spesialisasi ing logistik utawa transportasi kargo, mula USU minangka program sing digawe khusus kanggo sampeyan. Aplikasi kasebut cocog kanggo kiriman kurir lan akuntansi pangiriman materi. Wiwit akuntansi pangiriman bahan minangka komponen penting transportasi kargo ing perusahaan. Lan mbutuhake ngawasi kanthi ati-ati kanggo nambah kualitas layanan pelanggan ing sektor layanan. Nalika milih piranti lunak kanggo bisnis sampeyan, sampeyan kudu nimbang tujuan sing sampeyan tindakake. Programer kita wis nandur modal ing USU kabeh fungsi sing dibutuhake kanggo operasi lancar saka organisasi ing bidang akuntansi kanggo layanan kanggo pangiriman bahan. Lan yen sampeyan ora nemokake fungsi sing dibutuhake, kita bakal seneng nambahake menyang Sistem Akuntansi Universal. Uga, programer kita nyedhiyakake dhukungan ing kabeh tahap implementasi piranti lunak. Lan sampeyan bisa kenal karo fungsi standar piranti lunak ing ngisor iki ing kaca kanthi ndownload versi demo.

Akuntansi layanan kanggo pangiriman bahan mengaruhi nuansa kayata: akuntansi kanggo kendaraan lan driver, biaya transportasi bahan, ngitung wektu lan rute pangiriman, uga akuntansi gudang lan produk kanggo wong-wong mau. Kaya kasebut ing ndhuwur, Sistem Akuntansi Universal minangka program universal sing bisa ngatur ora mung pangiriman, nanging uga njupuk kabeh aspek panyimpenan lan akuntansi kanggo materi ing gudang. USU bakal nampilake materi apa lan jumlah sing disimpen ing gudang, aplikasi kasebut bakal nganggep kabeh kekurangan lan nampilake keluwihan. Iki perlu kanggo ngontrol lengkap bisnis akuntansi pangiriman materi. Kanthi sesambungan karo peralatan perdagangan, tanpa kesulitan, langsung, sampeyan bisa entuk informasi babagan kabeh sing disimpen ing gudang. Saiki sampeyan ora perlu nglampahi kabeh energi lan sawetara dina kanggo persediaan. Kanthi maca kode kasebut, USU bakal nindakake inventarisasi ing wektu sing cendhak. Iku alat indispensable ing produksi, kang bakal ngirit wektu lan dhuwit.

USU dianggo minangka sistem CRM, sing tegese bakal nggawe komunikasi antarane sampeyan lan pelanggan dadi nyaman lan informatif sabisa. Sawise nampa aplikasi kanggo pangiriman bahan, sampeyan ngetik data sing dibutuhake menyang piranti lunak kanggo ngolah informasi luwih lanjut. Saben karyawan bakal ngerti pesenan anyar, amarga pop-up bakal ngandhani babagan kasebut. Sampeyan uga bisa mbedakake hak akses supaya karyawan ora ndeleng informasi sing ora perlu lan mung nindakake tugas pribadi. Program kasebut gampang digunakake, diimplementasikake ing organisasi sampeyan, saben karyawan bakal cepet ngerti apa. Antarmuka sing prasaja lan warni, menu sing trep lan informatif - kabeh wis rampung kanggo kerja sing nyaman karo piranti lunak kita. Sistem Akuntansi Universal lan akuntansi kanggo layanan pangiriman bahan bakal dadi indispensable ing organisasi transportasi lan pangiriman barang. Program kita bakal nggawa bisnis sampeyan menyang tingkat bathi lan popularitas sing luwih dhuwur ing lapangan kegiatan.

Piranti lunak layanan kurir ngidini sampeyan gampang ngatasi macem-macem tugas lan ngolah akeh informasi babagan pesenan.

Otomatisasi layanan kurir, kalebu kanggo bisnis cilik, bisa ngasilake bathi kanthi ngoptimalake proses pangiriman lan nyuda biaya.

Yen perusahaan mbutuhake akuntansi kanggo layanan pangiriman, banjur solusi sing paling apik bisa uga piranti lunak saka USU, sing nduweni fungsi sing luwih maju lan laporan sing wiyar.

Program kanggo pangiriman barang ngidini sampeyan kanthi cepet ngawasi eksekusi pesenan ing layanan kurir lan logistik antarane kutha.

Lacak kiriman barang kanthi nggunakake solusi profesional saka USU, sing nduweni fungsi lan laporan sing akeh.

Akuntansi lengkap layanan kurir tanpa masalah lan kerumitan bakal diwenehake dening piranti lunak saka perusahaan USU kanthi fungsi sing apik lan akeh fitur tambahan.

Kanthi akuntansi operasional kanggo pesenan lan akuntansi umum ing perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal mbantu.

Program pangiriman ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan, uga nglacak indikator finansial sakabèhé kanggo kabeh perusahaan.

Otomasi pangiriman sing dileksanakake kanthi cekap ngidini sampeyan ngoptimalake karya kurir, ngirit sumber daya lan dhuwit.

Akuntansi kanggo pangiriman nggunakake program USU bakal ngidini sampeyan nglacak pemenuhan pesenan kanthi cepet lan nggawe rute kurir kanthi optimal.

Program kurir bakal ngidini sampeyan ngoptimalake rute pangiriman lan ngirit wektu lelungan, saengga bisa nambah bathi.

Antarmuka sing prasaja lan warni, menu sing trep lan informatif - kabeh wis rampung kanggo kerja sing nyaman karo piranti lunak kita.

Sistem Akuntansi Universal minangka program sing bisa adaptasi karo bisnis produksi lan layanan apa wae, sesambungan karo macem-macem peralatan.

Sampeyan bisa nransfer informasi saka aplikasi menyang sumber Internet, contone, supaya klien ngerti ing tataran apa kargo kang diangkut.

Yen bisnis sampeyan duwe spesialisasi ing logistik utawa transportasi kargo, mula USU minangka aplikasi sing digawe khusus kanggo sampeyan. Aplikasi kasebut cocog kanggo kiriman kurir lan pangiriman bahan.

Sistem Akuntansi Universal bakal dadi asisten sing ora bisa diganti ing nyedhiyakake layanan logistik.

Programer kita wis nandur modal ing piranti lunak kabeh fungsi sing dibutuhake kanggo operasi lancar organisasi ing bidang akuntansi kanggo pangiriman bahan. Lan yen sampeyan ora nemokake fungsi sing dibutuhake, kita bakal seneng nambahake menyang Sistem Akuntansi Universal.

Piranti lunak bakal nampilake: materi apa lan jumlah sing disimpen ing gudang, aplikasi kasebut bakal nganggep kabeh kekurangan lan nampilake keluwihan.

Piranti lunak sesambungan karo peralatan perdagangan, kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk informasi babagan kabeh sing disimpen ing gudang. Kanthi maca kode kasebut, USU bakal nindakake inventarisasi ing wektu sing cendhak.

Aplikasi kasebut bisa digunakake kaya sistem CRM, sing tegese asil bakal kepenak lan informatif. Layanan kualitas paling dhuwur mesthi bakal nyenengake para pelanggan.

Piranti lunak ngemot formulir sing bisa dicithak lan pilihan laporan.

Saben karyawan bakal ngerti pesenan anyar, amarga pop-up bakal ngandhani babagan kasebut.

Sampeyan bisa mbedakake hak akses supaya karyawan ora ndeleng informasi sing ora perlu lan mung nindakake tugas pribadi.

Antarmuka sing warni, pilihan desain saka atusan tema preposisional.

Mlebet aplikasi liwat jeneng pangguna lan sandhi individu.

Programer kita nyedhiyakake dhukungan ing kabeh tahap implementasi piranti lunak.

Kanggo familiarize dhewe karo fungsi standar piranti lunak, sampeyan bisa ngundhuh versi demo ing ngisor iki ing kaca.