Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 77
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program kanggo ngitung layanan komunal

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Program kanggo ngitung layanan komunal

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesenan program kanggo ngitung layanan komunal

  • order

Utilitas saben wulan ngrampungake masalah pangisian daya pembayaran sing bener kanggo layanan kasebut. Biaya agregat kanggo tagihan sarana gumantung saka akeh komponen. Kanggo nggawe kahanan urip sing nyaman, macem-macem layanan sing diwenehake kanggo penduduk kalebu dhaptar karya sing dawa kanggo ningkatake bangunan omah lan wilayah sing cedhak, lan dhaptar sumber daya sing padha karo kabeh penduduk. Saben layanan, saben sumber nduweni pratondho lan cara kanggo biaya, gumantung karo kahanan urip, tarif konsumsi lan tarif sing wis ditetepake. Kanthi kabeh iki, saben pemilik omah duwe dhaptar pribadi peralatan sing dipasang ing apartemen, sing uga kudu dianggep nalika ngitung tagihan utility. Ing kahanan sing diterangake, pitulung mung bisa diwenehake dening piranti lunak "Utilitas" saka perusahaan "Sistem Akuntansi Universal" (USU) lan aplikasi kasebut kanggo Kalkulator kanggo ngitung tagihan utility. Kalkulator kanggo ngitung tagihan utami nawakake macem-macem pilihan kanggo biaya gumantung apa ana piranti metering omah umum, apa ana piranti metering ing apartemen, apa area sing dikuwasani warga lan kepiye akeh wong. Setuju, meh mokal kanggo nganggep kabeh faktor kasebut ing wektu sing padha sanajan kanggo kabeh ahli khusus. Kalkulator tagihan utiliti bakal nindakake karya iki kanthi mandiri. Kalkulator kanggo ngitung tagihan sarana dianggo karo sistem informasi sing dimuat menyang komputer pakaryan. Program gampang dipasang dhewe. Sawetara ahli bisa makarya bebarengan, sing diwenehake sandhi pribadi sing mbatesi akses menyang informasi layanan ing njaba kegiatan. Sampeyan bisa makarya ing Kalkulator kanggo ngitung tagihan utami sacara lokal lan mbatalake. Antarmuka sing ramah pangguna lan tata informasi visual ngidini pangguna uga ora yakin supaya bisa nyathet. Kabeh isi program kasedhiya kanggo manajemen perusahaan kasebut. Kalkulator kanggo ngitung tagihan utami duwe konfigurasi fleksibel lan ngidini sampeyan nginstal layanan tambahan kanggo ngatasi masalah anyar sing wis suwe. Sistem informasi, minangka basis aplikasi, yaiku data - kabeh informasi kanggo pelanggan sing manggon ing wilayah bawahan menyang perusahaan: jeneng, area omah, nomer penduduk, kontak, dhaptar layanan, dhaptar alat pemeter lan katrangane. Karakteristik bangunan omah lan dhaptar peralatan omah umum uga dituduhake, amarga Kalkulator kanggo ngitung tagihan utami kudu nganggep kabeh nuansa nalika ngitung biaya kanggo konsumsi sumber daya, sing gumantung saka akeh kahanan. Kalkulator kanggo ngitung tagihan utami ndadekake pitungan kanthi otomatis kanggo kabeh pelanggan perusahaan ing sawetara detik sajrone wiwitan periode laporan. Nalika mlebu ing maca instrumen ngukur, program kasebut bakal langsung ngitung kira-kira nilai-nilai anyar lan lawas, tarif konsumsi, lan bedane tarif. Yen pelanggan ana tunggakan, banjur Kalkulator kanggo ngitung tagihan kanthi otomatis bakal ngisi hukuman kanthi proporsi karo utang lan wektu watesan. Itungan asil kalkulator diformat ing cathetan pambayar lan dicithak mung kanggo sing dibutuhake kanggo mbayar sabanjure lan / utawa mbayar utang maneh. Kalkulator kanggo ngitung tagihan utilitas kanthi cepet nyedhiyakake informasi babagan parameter sing diwenehake lan berjuang kanthi efektif marang akun sing bisa ditampa.