rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 884
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Manajemen salon kecantikan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Manajemen salon kecantikan
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Aturan manajemen salon kaendahan


Manajemen salon kecantikan minangka salah sawijining proses paling aneh ing kegiyatan manungsa. Kaya ing akeh perusahaan, duwe keanehan dhewe sing mengaruhi organisasi, manajemen, alur kerja lan latihan karyawan. Program manajemen salon kecantikan sing ora aman (umume program manajemen studio, sing nyoba nyoba diunduh gratis saka Internet) asring nyebabake kegagalan, lan ora ana dhukungan teknis sing berkualitas nyebabake ilang data sing diklumpukake lan dilebokake. Ing mbesuk, iki nyebabake kurang wektu kanggo karyawan nindakake kontrol kualitas salon, uga manajemen, materi lan akuntansi, manajemen personel lan pelatihan ing salon kecantikan, lsp. Solusi lan alat paling apik kanggo ngoptimalake kegiatan perusahaan sampeyan ing kasus iki bakal dadi otomatisasi manajemen salon kecantikan. Yen perusahaan sampeyan kepengin ngatur sistem manajemen kualitas tinggi (khususe sistem manajemen personel lan kontrol latihane), ora bisa didownload kanthi gratis ing Internet. Produk piranti lunak paling apik sing bisa ngatasi tugas iki yaiku program manajemen salon kecantikan USU-Soft, sing mbantu sampeyan ngetrapake akuntansi materi, akuntansi, personel lan manajemen otomatisasi ing salon kecantikan, lan uga kanggo njaga wektu sing tepat lan kontrol kualitas ing salon kecantikan, nggunakake informasi sing dipikolehi nalika instalasi program. Program manajemen salon kecantikan USU-Soft bisa disesuaikan lan digunakake kanthi macem-macem perusahaan ing industri kecantikan: salon kecantikan, studio kecantikan, salon kuku, pusat spa, lan solarium, salon pijet, lsp. USU-Soft minangka Program manajemen salon kecantikan wis kabukten unggul ing Kazakhstan lan negara-negara CIS liyane. Bedane gedhe antarane program manajemen USU-Soft lan produk piranti lunak sing padha yaiku kesederhanaan lan panggunaan gampang. Fungsi kasebut ngidini sampeyan nganalisa kabeh informasi sing ana gandhengane karo kegiatan salon sing trep banget.

USU-Soft minangka program salon kecantikan uga cocog kanggo direktur, administrator, master salon kecantikan, lan karyawan anyar sing latihan. Otomatisasi sistem manajemen ngidini nganalisis kahanan pasar, ngevaluasi prospek pangembangan perusahaan. Kabeh jinis laporan digawe kanggo mbantu manajer nindakake iki. Piranti lunak manajemen salon kecantikan bakal dadi asisten manajer salon kecantikan sing penting kanggo ngontrol salon kecantikan, amarga nyedhiyakake informasi visual kanggo njupuk keputusan manajemen sing seimbang (kayata, kanggo ngganti interior, ngenalake macem-macem layanan anyar, kanggo nglatih staf , lsp) ing wektu paling cedhak. Kanthi tembung liyane, sistem otomatisasi lan manajemen salon kecantikan mbantu nyepetake proses, uga input lan output informasi. Program manajemen uga mbantu nganalisis kegiatan salon kecantikan, sing mbebasake wektu karyawan kanggo ngrampungake masalah liyane (kanggo latihan nguasai jinis kegiatan anyar kanggo ngetrapake katrampilan kasebut lan akibate nambah daya saing perusahaan sampeyan). Yen sampeyan duwe toko ing salon kecantikan, sampeyan bakal nemokake akeh fitur sing migunani ing karya. Modul manajemen sing paling asring sampeyan gunakake yaiku 'Sales'. Nalika ngetik modul iki, sampeyan bakal ndeleng jendela telusuran data. Yen ana akeh entri, sampeyan bisa nyaring kriteria telusuran kanggo ngoptimalake karya. Kolom 'Jual Tanggal saka' bakal nampilake kabeh penjualan wiwit tanggal tartamtu. Kanggo nindakake, klik panah ing pojok tengen kolom kosong. Ing jendhela sing katon, sampeyan bisa milih taun, wulan, tanggal utawa nyetel tanggal saiki sekaligus nggunakake fungsi 'Dina iki'. Lapangan 'Tanggal penjualan menyang' ngidini sampeyan nampilake kabeh penjualan menyang tanggal tartamtu. Lapangan 'Klien' nyedhiyakake telusuran kanggo wong tartamtu. Kanggo milih klien tartamtu, sampeyan kudu ngeklik simbol kanthi telung titik ing pojok kanan lapangan. Sawise iku, sistem manajemen kanthi otomatis mbukak dhaptar database klien. Sawise milih klien sing dibutuhake, klik tombol 'Pilih'. Sawise iku, aplikasi manajemen kanthi otomatis bali menyang jendela telusuran sadurunge. Karyawan sing adol kasebut dituduhake ing lapangan 'Jual'. Karyawan iki bisa uga dipilih saka dhaptar personel ing basis data. Bidang 'Kadhaptar' digunakake kanggo nggoleki karyawan sing wis ndhaptar penjualan ing piranti lunak.

Apa sing paling penting ing bisnis sing nyedhiyakake layanan? Akeh sing bakal ujar manawa pendekatan manajemen sing yakin, sukses ing persaingan ing pasar, lan kemampuan narik pelanggan. Ora diraguhi, peran kasebut penting banget. Nanging, sing paling penting yaiku klien lan spesialis sing apik. Iki minangka rong komponen, yen ora ana suksese salon kecantikan ora mungkin. Sampeyan kudu narik pelanggan sabisane, nggunakake macem-macem cara pariwara, sistem bonus, diskon lan promosi. Program manajemen salon kecantikan bakal ngewangi sampeyan, amarga nduweni fungsi sing apik banget. Sistem manajemen nggawe laporan akeh. Sampeyan bakal bisa ndeleng pariwara sing bisa digunakake lan narik kawigaten para pelanggan lan apa sing ora, supaya ora mbuwang dhuwit kanthi sia-sia lan ngarahake menyang kabutuhan bisnis. Utawa ana laporan sing nuduhake alasan utama kenapa pelanggan ninggalake salon kecantikan sampeyan. Sampeyan bakal ngerti sebabe kedadeyan kasebut, lan mbesuk sampeyan nindakake kabeh cara kanggo nyegah. Penting, ora mung kanggo narik pelanggan, nanging uga njaga klien lawas. Yen dadi pengunjung VIP, dheweke bakal dadi sumber dana sing bisa dipercaya lan entuk bathi sing paling stabil. Penting, supaya para pelanggan kaya ngono terus dadi tamu biasa.