Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 884
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Manajemen salon kecantikan

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Manajemen salon kecantikan

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Aturan manajemen salon kaendahan

  • order

Manajemen salon kecantikan minangka salah sawijining proses paling aneh ing kegiyatan manungsa. Kaya ing akeh perusahaan, duwe keanehan dhewe sing mengaruhi organisasi, manajemen, alur kerja lan latihan karyawan. Program manajemen salon kecantikan sing ora aman (umume program manajemen studio, sing nyoba nyoba diunduh gratis saka Internet) asring nyebabake kegagalan, lan ora ana dhukungan teknis sing berkualitas nyebabake ilang data sing diklumpukake lan dilebokake. Ing mbesuk, iki nyebabake kurang wektu kanggo karyawan nindakake kontrol kualitas salon, uga manajemen, materi lan akuntansi, manajemen personel lan pelatihan ing salon kecantikan, lsp. Solusi lan alat paling apik kanggo ngoptimalake kegiatan perusahaan sampeyan ing kasus iki bakal dadi otomatisasi manajemen salon kecantikan. Yen perusahaan sampeyan kepengin ngatur sistem manajemen kualitas tinggi (khususe sistem manajemen personel lan kontrol latihane), ora bisa didownload kanthi gratis ing Internet. Produk piranti lunak paling apik sing bisa ngatasi tugas iki yaiku program manajemen salon kecantikan USU-Soft, sing mbantu sampeyan ngetrapake akuntansi materi, akuntansi, personel lan manajemen otomatisasi ing salon kecantikan, lan uga kanggo njaga wektu sing tepat lan kontrol kualitas ing salon kecantikan, nggunakake informasi sing dipikolehi nalika instalasi program. Program manajemen salon kecantikan USU-Soft bisa disesuaikan lan digunakake kanthi macem-macem perusahaan ing industri kecantikan: salon kecantikan, studio kecantikan, salon kuku, pusat spa, lan solarium, salon pijet, lsp. USU-Soft minangka Program manajemen salon kecantikan wis kabukten unggul ing Kazakhstan lan negara-negara CIS liyane. Bedane gedhe antarane program manajemen USU-Soft lan produk piranti lunak sing padha yaiku kesederhanaan lan panggunaan gampang. Fungsi kasebut ngidini sampeyan nganalisa kabeh informasi sing ana gandhengane karo kegiatan salon sing trep banget.

USU-Soft minangka program salon kecantikan uga cocog kanggo direktur, administrator, master salon kecantikan, lan karyawan anyar sing latihan. Otomatisasi sistem manajemen ngidini nganalisis kahanan pasar, ngevaluasi prospek pangembangan perusahaan. Kabeh jinis laporan digawe kanggo mbantu manajer nindakake iki. Piranti lunak manajemen salon kecantikan bakal dadi asisten manajer salon kecantikan sing penting kanggo ngontrol salon kecantikan, amarga nyedhiyakake informasi visual kanggo njupuk keputusan manajemen sing seimbang (kayata, kanggo ngganti interior, ngenalake macem-macem layanan anyar, kanggo nglatih staf , lsp) ing wektu paling cedhak. Kanthi tembung liyane, sistem otomatisasi lan manajemen salon kecantikan mbantu nyepetake proses, uga input lan output informasi. Program manajemen uga mbantu nganalisis kegiatan salon kecantikan, sing mbebasake wektu karyawan kanggo ngrampungake masalah liyane (kanggo latihan nguasai jinis kegiatan anyar kanggo ngetrapake katrampilan kasebut lan akibate nambah daya saing perusahaan sampeyan). Yen sampeyan duwe toko ing salon kecantikan, sampeyan bakal nemokake akeh fitur sing migunani ing karya. Modul manajemen sing paling asring sampeyan gunakake yaiku 'Sales'. Nalika ngetik modul iki, sampeyan bakal ndeleng jendela telusuran data. Yen ana akeh entri, sampeyan bisa nyaring kriteria telusuran kanggo ngoptimalake karya. Kolom 'Jual Tanggal saka' bakal nampilake kabeh penjualan wiwit tanggal tartamtu. Kanggo nindakake, klik panah ing pojok tengen kolom kosong. Ing jendhela sing katon, sampeyan bisa milih taun, wulan, tanggal utawa nyetel tanggal saiki sekaligus nggunakake fungsi 'Dina iki'. Lapangan 'Tanggal penjualan menyang' ngidini sampeyan nampilake kabeh penjualan menyang tanggal tartamtu. Lapangan 'Klien' nyedhiyakake telusuran kanggo wong tartamtu. Kanggo milih klien tartamtu, sampeyan kudu ngeklik simbol kanthi telung titik ing pojok kanan lapangan. Sawise iku, sistem manajemen kanthi otomatis mbukak dhaptar database klien. Sawise milih klien sing dibutuhake, klik tombol 'Pilih'. Sawise iku, aplikasi manajemen kanthi otomatis bali menyang jendela telusuran sadurunge. Karyawan sing adol kasebut dituduhake ing lapangan 'Jual'. Karyawan iki bisa uga dipilih saka dhaptar personel ing basis data. Bidang 'Kadhaptar' digunakake kanggo nggoleki karyawan sing wis ndhaptar penjualan ing piranti lunak.

Apa sing paling penting ing bisnis sing nyedhiyakake layanan? Akeh sing bakal ujar manawa pendekatan manajemen sing yakin, sukses ing persaingan ing pasar, lan kemampuan narik pelanggan. Ora diraguhi, peran kasebut penting banget. Nanging, sing paling penting yaiku klien lan spesialis sing apik. Iki minangka rong komponen, yen ora ana suksese salon kecantikan ora mungkin. Sampeyan kudu narik pelanggan sabisane, nggunakake macem-macem cara pariwara, sistem bonus, diskon lan promosi. Program manajemen salon kecantikan bakal ngewangi sampeyan, amarga nduweni fungsi sing apik banget. Sistem manajemen nggawe laporan akeh. Sampeyan bakal bisa ndeleng pariwara sing bisa digunakake lan narik kawigaten para pelanggan lan apa sing ora, supaya ora mbuwang dhuwit kanthi sia-sia lan ngarahake menyang kabutuhan bisnis. Utawa ana laporan sing nuduhake alasan utama kenapa pelanggan ninggalake salon kecantikan sampeyan. Sampeyan bakal ngerti sebabe kedadeyan kasebut, lan mbesuk sampeyan nindakake kabeh cara kanggo nyegah. Penting, ora mung kanggo narik pelanggan, nanging uga njaga klien lawas. Yen dadi pengunjung VIP, dheweke bakal dadi sumber dana sing bisa dipercaya lan entuk bathi sing paling stabil. Penting, supaya para pelanggan kaya ngono terus dadi tamu biasa.