Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 833
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Program akuntansi sewing

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Program akuntansi sewing

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen program akuntansi sewing

  • order

Piranti lunak akuntansi sewing minangka piranti lunak paling anyar sing digawe dening programer kelas profesional profesional kanggo desain lan industri khusus. Dheweke nggawe program adhedhasar kabeh standar lan kebutuhan industri iki. Duwe kualitas lan penake program sing dibutuhake, iki minangka pimpinan sing ora diperdaya ing antarane program liyane kanggo nyetak klambi.

Nggawe sandhangan minangka proses teknologi sing kompleks, kalebu sawetara unsur lan langkah cilik nanging penting banget. Sampeyan malah ora prelu babagan dheweke nganti ora bisa diramalake. Subtleties kasebut kudu dipikirake. Kayane katon aneh, nanging pabrik sandhangan diwiwiti kanthi komunikasi pelanggan karo perwakilan atelier nalika nampa pesenan kasebut. Program sing saiki ditampilake menehi perhatian gedhe kanggo nggarap klien ing bengkel jahitan. Program kanggo akuntansi ngarang bisa ngetung jumlah pelanggan tanpa wates. Nalika klien komunikasi karo manajer atelier, nggunakake program akuntansi, perwakilan atelier bisa nuduhake kabeh jinis lan macem-macem sandhangan sing diproduksi dening organisasi. Program USU duwe folder gudang, ing endi sampeyan bisa nyelehake foto sandhangan lan desain sing beda-beda, sing kalebu macem-macem atelier. Pelanggan bakal seneng karo pendekatan kasebut lan produk sing diproduksi.

Pelanggan beda, dhuwur lan cekak, lancip lan lemu, model sandhangan sing padha bakal mbutuhake bahan sing beda-beda miturut ukurane. Program akuntansi sewing nyathet lan njupuk kabeh dimensi sing dibutuhake, sing dijupuk saka klien. Sapa wae karyawan perusahaan sing njait, amarga pakaryan, bisa ngerteni dimensi kasebut kanthi gampang. Kabeh mau bakal ana ing database lan nyegah kalkulasi sing bola-bali. Model busana apa wae sing dipilih pelanggan bisa digawe saka bahan sing paling disenengi pengunjung. Kerep banget, ing atelier utawa bengkel jahitan biasa, nalika nampa prentah, administrator nglewati babagan kasedhiyan kain ing gudang. Kanthi program akuntansi sewing kita, kahanan kaya ngono pancen mokal, amarga program USU nggawe akuntansi total kasedhiyan kain, tombol, lan macem-macem aksesoris ing gudang, bakal menehi informasi luwih dhisik babagan pungkasan barang sing bakal teka. . Thanks kanggo masalah akuntansi sewing sampeyan ora kudu kuwatir maneh, sing ngidini sampeyan nindakake prekara sing luwih penting, kayata pranyata langsung pesen.

Ing wayahe ndhaptar klien, nomer telpon mlebu ing program kasebut. Program kasebut nduweni fungsi notifikasi swara. Aja kaget, nanging program iki bakal ngirim informasi sing dibutuhake menyang klien kanthi swara. Sampeyan bisa menehi informasi babagan diskon, promosi, lan uga matur suwun kanthi macem-macem preinan, kalebu ulang taune. Yen kabar kaya ora nyenengake sampeyan, program akuntansi sewing mung bisa ngirim teks, E-mail utawa pesen menyang Viber.

Temokake bahan lan aksesoris sing pas ing gudang nggawe luwih gampang nggunakake barcode. Program 'Universal Accounting System' nduweni fungsi maca barcode, nyithak label, sing nuwuhake fasilitasi akuntansi lan nggoleki barang ing gudang.

Muga-muga atelier sampeyan bisa digunakake kanthi apik lan sampeyan duwe akeh pesenan. Nanging apa ora angel golek pelanggan sing digoleki ing tumpukan kertas. USU nduweni fungsi kanggo nggoleki pesenan miturut kriteria sing dibutuhake ing arsip, kayata: miturut tanggal, jeneng pelanggan, jeneng karyawan sing nampa pesenan kasebut.

Wong sing beda duwe sesambetan sing beda. Mesthi wae ana hubungane karo atelier lan pelanggan. Basis data pelanggan bisa diklumpukake miturut macem-macem kritéria, contone, kanggo nggawe database pelanggan VIP, lan sawetara pelanggan bermasalah, lan iki uga bisa dicathet supaya nalika sampeyan ngubungi kita maneh, sampeyan bakal ngerti kepiye lan sapa sing kudu ditindakake , utamane kanthi sopan utawa tliti.

Nalika nampa pesen, klien asring banget duwe syarat khusus kanggo njahit. Syarat kasebut dilebokake ing lapangan khusus ing program kasebut. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora mesthi para pelanggan seneng banget bisa kerja bareng, mula mbesuk, persyaratan khusus kasebut kabeh bakal dicithak nalika kuitansi, lan pelanggan ora bakal bisa nantang klaim sing ditrapake kanthi adoh. Kaya sing sampeyan ngerteni, program akuntansi jahitan siyap kanggo nuansa kaya ngono.

Puncak saka nyocogake yaiku pembayaran klien kanggo layanan sampeyan. Program USU kanthi otomatis ngasilake kuitansi pembayaran. Syarat sewit khusus, bahan sing dikonsumsi, pembayaran sadurunge, lan saldo sing luar biasa uga bakal didaftar ing kene.

Ing ngisor iki ing kaca situs web sampeyan bisa nemokake link langsung sing bisa ndownload versi nyoba Piranti Lunak Akuntansi Sewing. Versi demo ora kalebu kabeh fungsi sing ditampilake ing program utama. Ing wektu rong puluh siji dina, sampeyan bisa ngrasakake kepiye program iki bakal dadi luwih gampang kanggo ngontrol jahitan klambi. Yen sampeyan butuh syarat khusus, sampeyan mesthi duwe kesempatan kanggo ngubungi dhukungan teknis lan nambah sawetara fungsi ing program USU. Soft Accounting System Universal - kalebu macem-macem sumber daya fungsional!