rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi panggunaan jaringan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 993
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi panggunaan jaringan

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi panggunaan jaringan
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi kanggo panggunaan jaringan


Akuntansi Tekstil minangka spesifikasi kelas internasional sing nambah jaringan ing basa asing apa wae. Kerja ing atelier ana gandhengane langsung karo pasokan lan panggunaan aksesoris lan jaringan. Ing industri, tuku kasebut mbutuhake ngitung aplikasi sing dibutuhake. Nindakake kontrol, kanthi ngetrapake jinis fittings, nganggep penting nggunakake layanan dhukungan sistem. Struktur akuntansi sing luwih apik nyedhiyakake kontrol sing signifikan babagan panggunaan jaringan. Manajemen penyediaan layanan nggabungake panggunaan jaringan ing produksi, biaya produksi produk, ngatur dina kerja sing sukses. Ditetepake, akuntansi panggunaan jaringan dibenerake kanthi piranti lunak sing bisa diakses, dingerteni, ora rumit sing ngidini kerja lan layanan bermutu ing level sing dibutuhake. Kanggo saben pesenan, ana petungan bahan bakar internal; nuduhake aksesoris apa sing dibutuhake kanggo njahit. USU duwe kekuwatan sing dibutuhake kanggo manajemen jaringan lan panggunaan bahan habis. Ing industri garmen, nyathet panggunaan data, mbandhingake panggunaan, kita ngirit ngasilake bahan. Ngontrol biaya lan panggunaan jaringan iku penting banget kanggo manufaktur. Program kasebut ngetrapake layanan kanthi urutan sing dibutuhake, ngontrol eksekusi sing nggawa bisnis sampeyan menyang level sabanjure. Akuntansi jaringan jaringan otomatis nganakake panrima lan konsumsi kain miturut dokumen tetep.

Kabeh dhaptar produk gudang kalebu ing nomenklatur, kanthi jelas mbentuk kabeh dokumen penjualan produk. Ana setelan mlebu barang kalebu kabeh ciri, ukuran, jumlah, gambar, nomer individu. Ing departemen atelier wae, sampeyan bisa ndeleng laporan babagan gudang, sisa-sisa jaringan, aksesoris, lan produk jadi. Sampeyan bisa uga nyedhiyakake kasedhiyan barang ing wektu iki, uga panggunaan ing wektu kasebut. Laporan kapisah digawe kanggo jaringan sing digunakake. Adhasar perkiraan pabrikan, laporan pesenan digawe. Laporan kasebut kalebu: nomer pesenan, jeneng produk, warna, ukuran, biaya, lan jumlah. Akuntansi panggunaan jaringan minangka akuntansi bahan sing digunakake lan pambentukan macem-macem jinis laporan. Kanthi implementasi lan introduksi, sistem kontrol dadi luwih gampang lan gampang digunakake. Perlu dielingake yen program kanthi otomatis ngitung kabeh lan ndeteksi kesalahan produksi. Akses menyang aplikasi ngalangi personel mbusak utawa mbenerake dokumentasi penting dhewe. Akuntansi ing atelier ditindakake kanthi njahit lan jaringan bekas. Kanggo ngrampungake bisnis, saben karyawan nampa gaji, sing dietung nggunakake sistem. Kanggo nyiyapake produk, bahan kasebut ditutup saka gudang. Ing proses kerja, sampeyan ora kudu kanthi manual ngetik urutan tumindak, lan jaringan sing dibutuhake, sistem kasebut dhewe sing ngatur kabeh. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa nyetel pangaturan saka kain utawa ngarang. Pesenan pelanggan sajrone produksi didaftarkan ing atelier miturut dokumen, yen wis siyap dikirim menyang gudang produk sing wis rampung. Karyawan kasebut dipandu dening barang sing isih ana ing gudang lan ing atelier. Kanggo saben aplikasi, biaya layanan diwilang. Kabeh operasi kasebut otomatis ing siji database.

Ing ngisor iki minangka dhaptar cendhak fitur USU. Dhaptar kemungkinan bisa beda-beda gumantung karo konfigurasi piranti lunak sing dikembangake.

Panggunaan jaringan direkam kanthi otomatis nganggo sistem kontrol;

Pembentukan upah karyawan, ngelingi kerja sing wis rampung;

Pasokan produksi fittings dicathet karo data saham, kayata jumlah, tanggal, jeneng, pemasok;

Nalika nambah materi menyang nomenklatur, kita menehi katrangan lengkap, saengga kita bakal cepet golek produk kanthi paramèter;

Cathetan kiriman penjualan layanan, invoice, cek, kontrak digawe kanthi otomatis dening sistem, miturut data sing sadurunge diisi kanggo kabeh norma;

Ing laporan babagan produk, nuduhake manawa barang kasebut disimpen utawa peralatan sing rusak, produk kasebut bisa diotomatisasi nganggo aplikasi, utawa diilangi;

Piranti Lunak USU minangka pambentukan laporan babagan keseimbangan barang;

Kabar manawa karyawan babagan aksesoris pungkasan, yen karyawan ora kasedhiya, kabar kasebut bakal dikirim liwat SMS - pesen;

USU duwe kabar modern kanggo klien, kayata SMS - kabar, kirim swara, email liwat e-mail;

Analisis fittings disusun saka item sing luwih disenengi lan paling laris, sing kurang disenengi, lan apa sing paling ora didol;

USU minangka pertumbuhan sing direncanakake, stabil dadi sukses, lan kontrol manajemen sing efektif;

Ing ngarsane apike diskon implementasi layanan, ngotomatisasi dokumen siap kalkulasi akurat;

Distribusi karyawan paling apik gumantung karo jumlah lan kualitas karya sing ditindakake;

Aplikasi kasebut menehi informasi babagan tumindak saben dina, supaya produktivitas dhuwur;

Basis data njaga pelanggan kabeh periode eksistensi atelier;

Sistem kasebut nyedhiyakake kerja, nggawe, nyimpen, ngolah, nggunakake informasi sing dibutuhake kanggo jaman biyen lan saiki;

Nggambar lan nyithak laporan apa wae, kanthi diagram, grafik;

Modul karyawan ngemot kabeh informasi, judhul, data pribadi, lan tanggal panrima kanggo posisi kasebut;

Bagean sales tetep nyathet kabeh penjualan layanan jaman biyen lan saiki;

Saben inventaris sing ditindakake kacathet ing bentuk tabel, kanthi jeneng lan jumlah;

USU kalebu akeh tugas liyane sing digunakake ing modul manajemen mutu lan pangembangan produksi.