Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 593
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi produksi garmen

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Akuntansi produksi garmen

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen akuntansi kanggo produksi sandhangan

  • order

Ing program kasebut, luwih gampang digunakake liwat Internet kanthi macem-macem gudang lan departemen sing beda-beda, ngontrol lan nindakake kabeh gerakan barang.

Iku gampang lan cepet kanggo ngetung masalah gaji pegawai kanggo karyawan produksi sandhangan. Lali babagan petungan manual lan rasakake kaendahan program akuntansi produksi garmen.

Akuntansi saldo saham, ngirim tawaran saka tuku bahan lan aksesoris tartamtu supaya entek wektu, njupuk inventaris dadi gampang lan cepet banget; data ing gudang disimpen dening piranti lunak USU.

Proses ngrancang produksi garmen kanthi tanggal pas lan pangiriman pesanan, nglereni lan njahit produk dadi trep banget.

Proses ngitung kain, aksesoris lan unsur apa wae sing dibutuhake kanggo nggawe produk dadi trep. Sadurunge, sampeyan kudu ngetung kanthi manual saben posisi sing dibutuhake kanggo nggawe produk.

Aplikasi akuntansi produksi garmen kanthi otomatis ngitung biaya sak unit produksi. Kanggo manajemen, entuk biaya minangka proses sing penting banget.

Program kasebut bisa ngetung perkiraan biaya produk rampung lan kanthi mandhiri bisa ngrampungake bahan habis.

Sistem iki digawe ing desain asli, ing endi sampeyan seneng bisa digunakake lan luwih becik mripat sampeyan.

Ngirim macem-macem dokumen menyang klien liwat email uga dadi tumindak sing terjangkau lan cepet.

Sampeyan bisa nggawe kabeh sistem kontak lan alamat pelanggan lan karyawan, sajrone sawetara detik nemokake data ing mitra kasebut.

Kemampuan kanggo ngirim pesen babagan macem-macem pangowahan ing perusahaan produksi sandhangan sampeyan kasedhiya, pangowahan alamat utawa kontak, diskon, tekane produk musiman anyar.

Buang dhaptar mailing swara kanggo ngabari pelanggan babagan informasi penting, kesiapan pesen, syarat pembayaran, lan prekara penting liyane.

Nggarap teknologi akuntansi paling anyar nggawe reputasi produksi sandhangan minangka salon modis lan modern.

Nggunakake program akuntansi, sampeyan bisa nggabungake pakaryan departemen minangka siji mekanisme.

Kanggo nggawe galeri nganggo karya rampung, sampeyan mung kudu motret nggunakake kamera web; uga ditampilake sajrone adol.