rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo bengkel sewing
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 874
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo bengkel sewing

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Akuntansi kanggo bengkel sewing
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi kanggo bengkel sewing


Piranti lunak akuntansi lokakarya njahit mbantu sampeyan kanthi otomatis ngatur kabeh proses ing perusahaan sampeyan. Kanthi bantuan, sampeyan bisa ngawasi barang wiwit tuku bahan nganti wayahe adol menyang klien lan nampa dana, ngontrol pembayaran ing kabeh wilayah lan ngawasi karya personel ing saben cabang lan ing saben titik. Sistem akuntansi lokakarya njahit digunakake dening lokakarya njahit kanggo nambah bathi kanthi ngitung biaya kanthi tetep lan tundha pungkasan pesanan, tuku lan pambayaran bank minimal. Kanthi sistem akuntansi lokakarya jahitan, sampeyan bisa nganalisa operasi lokakarya njahit lan ngenali kekurangane kanggo ngilangi sabanjure. Iki bisa uga dadi pembayar, kreditor lan panyedhiya sing ora sopan, uga karyawan sing butuh latihan, lan liya-liyane.

Thanks kanggo aplikasi kasebut, sampeyan bisa uga ngidentifikasi anané utawa ora ana pencurian ing perusahaan lan kanthi cepet ngetung efisiensi saben departemen. Program akuntansi lokakarya jahitan ngidini sampeyan ngetung penghasilan kanggo kabeh perusahaan lan saben cabang, departemen lan karyawan individu, ngenali bathi, lan ngetung biaya, biaya lan pajak. Iki minangka asisten lengkap sing nyakup kabeh database barang, pelanggan lan finansial sekaligus, sing bisa ngatur kabeh sekaligus. Aplikasi akuntansi lokakarya sewing kita bisa lancar karo program kerja liyane. Nggunakake piranti lunak, sampeyan ora sithik wektu ngatur aset sing ana lan sampeyan duwe luwih akeh wektu kanggo istirahat, uga kanggo nggawe lan ngembangake proyek anyar. Milih sistem akuntansi ing bengkel jahitan saka Perusahaan USU, sampeyan entuk aplikasi lengkap babagan bisnis kanthi antarmuka sing gampang lan intuisi. Iki mbantu nyederhanakake proses ngatur urusan perusahaan kanthi signifikan.

Kita ngerti kepiye angel kanggo pengusaha kanggo njaga kontrol lengkap babagan perusahaan, ngawasi saben departemen lan kabeh tuku lan penjualan, lan mulane kita menehi aplikasi modern kanggo ngatur perusahaan sampeyan. Sampeyan ora kudu njagong lan ngerteni kabeh pirang-pirang dina suwene; ing program lokakarya akuntansi sewing sampeyan bisa ngerteni sajrone sawetara jam. Karyawan kita bakal mbantu sampeyan ngrampungake. Ana demonstrasi khusus lan bahan pelatihan - presentasi lan video. Kabeh diterangake ing dheweke kanthi rinci lan bisa diakses. Kabeh alur kerja ing program akuntansi kontrol lokakarya sewing diatur dadi bagean, sing nyederhanakake akses menyang informasi sing dibutuhake, tinimbang yen sampeyan nggoleki liwat arsip umum. Kita terus ningkatake piranti lunak, ngembangake kapabilitas lan ngapikake antarmuka supaya luwih gampang sampeyan ngatur perusahaan. Sawise tuku piranti lunak saka kita, sampeyan bisa uga mesthi ngubungi kita kanggo pangopènan teknis.

Kanthi ngatur akuntansi ing lokakarya njahit nggunakake program akuntansi lokakarya sewing, sampeyan yakin babagan bener bahan sing dituku lan jam tenaga kerja sing digawe, lan, ora wedi kelangan bathi amarga kesalahan petungan. Sampeyan ora prelu tuku program akuntansi lokakarya langsung. Kanggo mesthekake yen praktis, sampeyan bisa nggunakake demo nyoba kanggo ngerti fungsionalitas lan antarmuka.

Salah sawijining fitur utama saka aplikasi canggih yaiku kontrol sing ketat kanggo kabeh proses sing ana ing perusahaan sampeyan. Yen sampeyan duwe akeh masalah kanggo ngetung bathi lan biaya, mula ana kabar apik, amarga aplikasi kasebut uga bisa nggawe akuntansi arus masuk lan aliran finansial sing pas. Mangkono, sampeyan bakal ngerti apa biaya sampeyan. Iki mbantu sampeyan njupuk keputusan sing tepat kanggo mesthekake pangembangan perusahaan sing stabil. Kajaba iku, piranti lunak kasebut misuwur amarga akurasi kerja. Ana kesalahan sing dikecualekake amarga sistem akuntansi bisa digunakake kaya jam lan njamin supaya organisasi sampeyan sawise dina nggunakake sistem.

USU-Soft wis nggawe manawa sampeyan wis kepenak karo prospek aplikasi. Ana akeh tema lan sampeyan bisa milih pilihan sing paling apik kanggo nyedhiyakake karyawan kanthi lingkungan kerja sing paling apik. Manfaatake kesempatan kasebut lan coba nganggo desain anggere sampeyan butuh! Yen ana keraguan manawa sistem kasebut cocog kanggo sampeyan utawa ora, sampeyan bisa nyoba versi demo gratis. Sampeyan bisa nggunakake wektu winates. Kajaba iku, fungsine uga winates. Nanging, tujuan versi iki yaiku kanggo nuduhake kemungkinan piranti lunak, supaya sampeyan mikir bakal entuk aplikasi kasebut utawa ora. Kita bisa njamin manawa versi iki luwih saka cukup kanggo dingerteni!

Akuntansi lokakarya jahit dudu tugas sing gampang. Ana akeh proses sing ora bisa dikontrol. Nanging, perusahaan butuh akeh buruh kanggo ngontrol kabeh proses kasebut. Iki tegese biaya tambahan lan nyuda bathi lan efektifitas. Mula akeh pengusaha seneng ngenalake otomatisasi ing usahane, amarga akeh mupangate. Kaping pisanan, otomatisasi nggawe manawa kabeh tugas sing monoton lan kadang angel (kanggo manungsa) ditindakake kanthi otomatis tanpa kesalahan utawa telat. Kapindho, sampeyan bisa mbebasake karyawan saka tugas kasebut lan supaya dheweke nindakake perkara sing luwih penting. Relokasi sumber daya tenaga kerja kaya ngono ora bisa nguntungake bisnis sampeyan lan nggawa prestasi sampeyan ing level anyar. Kajaba saka iku, sistem USU-Soft dituku mung sapisan. Kita ora butuh pembayaran saben wulan kanggo nggunakake aplikasi. Pramila kita dipilih dening akeh perusahaan ing saindenging jagad!