rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomasi akuntansi studio sewing
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 185
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Otomasi akuntansi studio sewing

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Otomasi akuntansi studio sewing
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen otomasi akuntansi studio sewing


Organisasi studio sewing minangka proses rumit, amarga akuntansi produksi sing dipercaya, lengkap lan cepet minangka bagean sing penting kanggo kabeh proses organisasi wiwit diwiwiti nganti produksi. A studio sewing minangka bisnis tartamtu sing mbutuhake pangeluaran sumber daya sing signifikan: finansial, tenaga kerja lan materi, lan uga mbutuhake perencanaan sing tliti lan organisasi sing jelas. Penting, sampeyan kudu ngerti manawa otomatisasi akuntansi studio sewing kudu diwiwiti kanthi nyiyapake kanthi lengkap lan nyinaoni spesifikasi bisnis iki. Studio sewing nyedhiyakake kesempatan tanpa wates kanggo kreatifitas lan penghasilan stabil. Kanggo tahan kompetisi, sampeyan kudu ora mung bisa nemokake peralatan lan personel, nanging uga kreatif nggawe produk. Lan supaya ora ana sing ngganggu sampeyan saka kreativitas lan ing wektu sing padha kabeh dianggep lan ora ana sing ditinggalake, piranti lunak kita sing digawe kanggo studio studio jahitan digawe.

Nyiyapake akuntansi produksi mbutuhake profesionalisme, amarga prelu ditindakake: kanggo mesthekake supaya katrampilan ing studio, nggawe syarat lan nglacak aliran dokumen utama, adhedhasar laporan finansial lan materi digawe, analisis indikator ditindakake , ing ngendi kabeh perkara kasebut dipertanggung jawabake ing bentuk organisasi akuntansi - program otomatisasi USU-Soft studio sewing. Nalika ngatur studio sewing lan nggawe produk, sanajan teknolog lan ekonom sing duwe pengalaman ora bisa ngerteni kabeh faktor produksi; Nanging, nalika nindakake otomatisasi akuntansi studio sewing lan nggunakake USU-Soft, kabeh faktor sing lagi muncul bisa uga wis diduga. Ing ngatur karya studio sewing, penting banget kanggo njamin karya irama ing kabeh departemen, program integrasi program loading lan otomatisasi sing uga kasedhiya ing aplikasi kita.

Nggunakake sistem akuntansi USU-Soft, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol kabeh proses produksi njahit, wiwit ngrencanakake nganti entuk bathi adhedhasar urutan sing wis rampung. Kajaba iku, kanthi bantuan program otomatisasi akuntansi studio sewing, sampeyan bisa ndeleng karya saben karyawan lan, kanthi nambah produksi lokakarya, sampeyan bisa menehi motivasi kanggo para karyawan sing misuwur kanthi penghargaan, lan ngerti, motivasi minangka mesin kemajuan. Lan kanggo ngontrol bagean volumetrik kaya biaya kanggo bahan kasebut, amarga lokakarya kasebut nduwe dhaptar akeh bahan baku (kain, aksesoris), konsumsi sing mengaruhi biaya saben produk lan, bathi kasebut. Lan program otomatisasi akuntansi studio sewing bakal menehi notifikasi manawa gudang wis entek bahane, amarga atelier sampeyan bakal bisa mlaku kanthi lancar lan ora ana wektu tundha. Pesenan pelanggan bakal digawe tanpa wektu tundha, sing bakal sampeyan lan pelanggan seneng.

Ing program otomatis ngatur akuntansi studio, sampeyan bisa njaga basis data pelanggan, sing ngidini sampeyan ndeleng manawa pelanggan sing wis nggawe luwih akeh pesenan. Adhedhasar data sing dipikolehi, sampeyan bisa menehi sistem diskon sing fleksibel utawa menehi hadiah kanggo para pelanggan biasa, Kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh wong seneng lan pelanggan kasebut bakal tetep bareng, sing banjur narik kawigaten para pelanggan anyar. Otomatis produksi sewing adhedhasar platform sistem USU-Soft ngidini sampeyan cepet nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan manajemen.

Nalika ngomong babagan otomatisasi studio sewing, penting ora lali prelu nggawe proses kontrol dadi transparan. Kanthi program otomatisasi akuntansi, sampeyan bisa ngerti kabeh tumindak sing ditindakake karyawan, amarga saben wong diwenehi sandhi lan mlebu kanggo ngetik akun dhewe. Mangkono, program akuntansi otomatisasi nyimpen lan mengko nggambarake lan nganalisa saben langkah sing ditindakake karyawan. Iki migunani amarga sawetara alasan. Kaping pisanan, sampeyan ngerti jumlah kerja sing ditindakake dening anggota staf lan bisa ngetung gaji sing cukup. Kapindho, sampeyan ngerti sapa sing kerja kanthi cara paling apik supaya bisa menehi penghargaan marang karyawan sing kerja sithik lan saengga bisa nambah efektifitas. Sing nomer telu, sampeyan uga ngerti sapa sing ora produktif lan sapa sing ora bisa nindakake tugas saben dinane kanthi tepat wektu. Iki uga penting banget, amarga sampeyan ngerti sapa sing kudu diajak kanggo nambah kahanan.

Sistem kasebut nyiapake rating anggota staf sing paling sregep lan paling sithik lan nyedhiyakake statistik iki kanthi grafik sing trep, saengga sampeyan ora kudu nglampahi akeh wektu kanggo nyoba ngerti apa sing dicritakake ing laporan kasebut. Prinsip iki dileksanakake ing kabeh aspek program otomatisasi akuntansi - iku gampang, cepet lan nyumbang kanggo tuwuhing organisasi sampeyan. Ana akeh organisasi sing mutusake nginstal program akuntansi otomatisasi lan ora nuwun nuwun! Dheweke menehi umpan balik, sing dikirim ing situs web resmi. Dadi, sampeyan bisa mriksa manawa sistem kita dihargai lan dihargai dening bisnis liyane sing sukses ing saindenging jagad.

Ana akeh aplikasi sing ditawakake gratis ing Internet. Ati-ati nalika mutusake nggunakake salah siji, amarga mesthine bakal dadi program otomatisasi akuntansi kanthi kualitas sithik, tanpa dhukungan teknis. Aja kaget ngerti manawa saiki wis gratis, amarga sistem kasebut biasane larang sawise nggunakake versi demo gratis. Kita jujur karo sampeyan - nawakake supaya nggunakake versi demo gratis banjur tuku versi lengkap, sing mung kudu mbayar sepisan.