rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomasi akuntansi produksi sewing
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 821
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Otomasi akuntansi produksi sewing

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Otomasi akuntansi produksi sewing
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen otomatisasi akuntansi produksi sewing


Otomasi akuntansi produksi sewing pancen nyederhanakake umur para pamilik bisnis lan atelier lan ngidini bisa ngetrapake jaman. USU mesthi dadi pimpinan program otomatisasi lan kudu diwenehi perhatian. Utilitas kita dirancang supaya pangguna apa wae bisa kanthi intuitif bisa ngerteni tanpa kudu sinau dhasar babagan otomatisasi sewing. Lan kaunggulan utamane yaiku kasunyatan manawa saiki mekanisasi lan otomatis produksi njahit ditindakake ing level kualitatif sing luwih dhuwur. Kita mangertos, kaping pisanan, piranti lunak khusus kudu narik kawigaten pangguna kanthi gampang ngatur lan gampang ngerteni, ora mbutuhake wektu suwe kanggo sinau dhasar kerja ing program kasebut, duwe macem-macem fungsi, nanging padha wektu dadi gampang. Otomatisasi akuntansi produksi sewing ing 1C saiki dadi fenomena umum. Nanging apa perusahaan sampeyan butuh program rumit iki sing mbutuhake akeh setelan, dhukungan terus saka spesialis lan latihan wajib kabeh karyawan? Temenan, kabeh perkara ing ndhuwur mbutuhake biaya kanthi aktif, nalika tuku sistem akuntansi ora ateges mbayar biaya langganan sajrone operasi, lan sapa wae sing bisa nggunakake - saka bakul nganti akuntan. Ora perlu ngatasi kesulitan, cukup kanggo milih pilihan kanggo sistem universal sing ngidini sampeyan ngoptimalake proses produksi tanpa biaya finansial lan sumber daya sing serius.

Produksi jahitan mesthi adhedhasar multistage. Mula, otomatisasi utamane ngupayakake tujuan kontrol total ing kabeh tahapane. Iki ngidini sampeyan ndeleng gambaran nyata lan, adhedhasar dhasar, nggawe pangaturan kanggo bisnis sampeyan. Sanalika, akuntansi bisa uga dileksanakake ing sak perusahaan lan liwat jaringan cabang, nggunakake sinkronisasi data sederhana liwat Internet. Ing bisnis njahit, iki pancen bener, amarga kabeh tahap kerja, minangka aturan, disebarake ing macem-macem karyawan. Yen kabeh kerja ing sistem otomatisasi, iki bakal tetep terus, ngilangi kesalahan apa wae, lan uga transparan kabeh tumindak.

Aplikasi manajemen mekanisasi lan otomatisasi akuntansi produksi njahit bebarengan dadi basis pelanggan lan pemasok, mbantu njaga akuntansi bahan lan aksesoris lan ngetung level saham sing dibutuhake, ngawasi kegiyatan para pekerja, nyebarake pesanan ing antarane, ngevaluasi efisiensi tenaga kerja. Kanthi dhasar, sampeyan bisa nyambung lan nggunakake peralatan dagang tambahan, ngotomatisasi papan kerja kasir, njaga akuntansi finansial babagan kuitansi lan biaya, bisa digunakake karo wong sing utang.

Kanggo ngevaluasi produktivitas mekanisasi perusahaan jahitan sampeyan, fungsi nggarap laporan migunani: bisa uga digawe adhedhasar indikator apa wae, lan kabeh informasi ditampilake kanggo sampeyan kanthi visual: tabel, grafik, diagram.

Sanalika, akuntansi program otomasi produksi sewing uga minangka alat sing kuat kanggo nggarap layanan pelanggan: basis pelanggan elektronik, nyetak formulir dokumen kanthi otomatis, kabar babagan kesiapan pesen utawa tahapan implementasine, promosi lan nawakake, diskon lan personalisasi dhaptar rega.

Utilitas kita ora mung bisa digunakake, nanging njupuk karakteristik saben perusahaan, adaptasi, utamane, kanggo bisnis jahit, sing mbuktekake efektifitas wiwit dina-dina pisanan.

Ing ngisor iki minangka dhaptar cendhak fitur USU. Dhaptar kemungkinan bisa beda-beda gumantung karo konfigurasi piranti lunak sing dikembangake.

Instal program sing gampang, wiwitan cepet, undemandingness kanggo data sistem komputer;

Wektu adaptasi kanggo nggarap otomatis minimal; sampeyan bisa ngerti piranti lunak lan nyiyapake proses otomatis ing sedina wae;

Ora kaya macem-macem jinis aplikasi liyane, USU ora mbutuhake investasi material sing tetep; sampeyan mbayar mung kanggo tuku program kanthi macem-macem pilihan;

Otomatisasi lan mekanisasi proses jahitan ngidini sampeyan ngawasi produksi;

Otomatisasi mbantu sampeyan nggawe aliran dokumen elektronik;

Nggunakake aplikasi kasebut, sampeyan bisa nindakake inventaris lan ngawasi gerakan gudang;

Analisis produksi klambi rampung nambah kegiatan karyawan; nyebarke wektu makarya kanthi luwih kompeten;

Fungsi personel kanthi jelas dipérang dadi area tanggung jawab;

Saben karyawan bisa duwe hak akses beda-beda gumantung saka posisi lan panguwasa;

Modul kasebut nyathet wektu pelaksanaan tugas dening saben karyawan kanthi kapisah;

Tabel staf digawe, adhedhasar data sing dilebokake, upah saben jam utawa potongan kerja diitung;

Karya cabang produksi diselarasake; mekanisme interaksi antar personel sing debug;

Otomatis aplikasi akuntansi produksi sewing bisa kanthi gampang ngolah informasi akeh lan nindakake akeh tugas;

Gampang banget nyiyapake perancang tugas elektronik, uga sistem notifikasi lan pangeling;

Laporan bisa digawe kanthi otomatis kanthi nyetel jadwal sing dikarepake lan kritéria;

Aplikasi kasebut nyedhiyakake panyimpenan sing dipercaya lan nyalin kabeh informasi penting sing tepat wektu;

Kabeh cabang lan bagean saka perusahaan jahit sistematis dadi siji kompleks, dene fungsine jelas digambarake;

Analisis data babagan otomatisasi akuntansi produksi ditindakake kanthi terus-terusan, saben laporan bisa digawe kapan wae lan ing konteks pratondho adhedhasar asil.