rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo produksi potong lan ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 692
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo produksi potong lan ternak

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo produksi potong lan ternak
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Akuntansi kanggo produksi potong lan ternak. Malah jeneng prosedur sing penting lan penting iki pancen katon angel banget lan angel kanggo individu sing ora trampil. Mesthine, kaya proses liyane, bisa dikuasai lan bisa dikuasai kanthi sampurna. Nanging kemungkinan kesalahan mesthi tetep ing level sing cukup dhuwur. Kepiye carane dadi Kepiye supaya bisa nyegah risiko sing meh ora bisa dihindari, lan bisa sukses kanthi sukses? Nyatane, kabeh cukup gampang. Supaya kontrol produksi potong lan ternak bisa diakses lan efektif, alat akuntansi sing cocog kudu digunakake. Bisa uga aplikasi informasi lan aplikasi khusus kanggo pertanian.

Piranti Lunak USU nawakake salah sawijining pembangunan paling apik ing wilayah iki. Fungsi aplikasi akuntansi produk sing kuat lan fleksibel ngidini sampeyan kanthi kompeten ngatur kegiyatan ing organisasi apa wae, dadi peternakan, petani, nursery, utawa peternakan unggas. Kapabilitas sing beda-beda kanthi cepet digabung karo produksi manajemen potong utawa ternak. Langkah kapisan ing kene yaiku nggawe database ekstensif sing nglumpukake informasi babagan karya sampeyan. Saben pangguna diwenehi login lan sandhi dhewe kanggo ngetik jaringan perusahaan. Mung siji wong sing diijini nggunakake sekaligus. Uga, kepala perusahaan, minangka pangguna utama, diidini ngatur independen kanthi bebas kanggo akses kanggo karyawan biasa. Pendekatan iki mbenerake dhewe, amarga sampeyan bisa njamin keamanan informasi kanthi dhuwur.

Program akuntansi produksi panen lan ternak nggambarake informasi paling anyar babagan finansial organisasi, kegiatan hewan, dinamika pembangunan, lan efektifitas personel. Adhedhasar informasi finansial kasebut, manajer organisasi ngrencanakake anggaran kanggo mbesuk, milih jalur pangembangan sing paling apik, ngilangi kekurangan sing bisa ditindakake, lan njupuk tindakan kanggo nyegah. Fungsi telusuran kontekstual mbantu sampeyan cepet nemokake entri sing dipengini. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngetik sawetara huruf utawa nomer, lan sistem kanthi otomatis nampilake match sing wis ana. Lan supaya ora ana cathetan penting babagan akuntansi produksi produksi panen utawa ternak ternak sing ilang, mula wis kasedhiya panyimpenan cadangan. Nyimpen salinan dokumen cadangan saka basis data utama.

Platform kasebut kanthi otomatis ngasilake akeh laporan manajemen bisnis. Sampeyan ora kudu nyoba maneh nganalisa tabel tanpa wates lan nyuda debit kanggo kredit, sampeyan bisa kanthi aman masrahake operasi mekanik menyang aplikasi elektronik. Sanalika, antarmuka sing gampang uga intuisi sanajan pangguna sing durung duwe pengalaman. Lan macem-macem basa lan desain ing jendela sing digunakake bakal seneng karo pangguna sing ngerti lan nggawe rutinitas saben dina luwih nyenengake. Kajaba iku, program akuntansi produksi potong lan ternak bisa ditambah karo fungsi sing menarik lan migunani kanggo urutan individu. Contone, upgrade katrampilan manajerial kanthi alkitab pimpinan modern. Dheweke bakal mulang sampeyan kanthi navigasi kanthi profesional ing jagad ekonomi pasar lan petungan rumit. Pilih Piranti Lunak USU lan tindakake langkah maju kanthi cepet. Database voluminous nglumpukake kabeh sisa akuntansi. Ing kene sampeyan bisa nemokake perkara sing paling penting. Instalasi bisa sukses digabung karo praktik peternakan, peternakan, peternakan unggas, nursery, klub anjing, lsp.

Program akuntansi produksi potong lan ternak duwe macem-macem kapabilitas sing ora nyata sing dibutuhake ing kabeh tahap kerjane. Program iki ngitung yen sampeyan kudu tuku feed sabanjure, lan barang endi sing kudu dituku dhisik. Sampeyan bisa nggawe panganan individu kanggo saben kewan, uga ngawasi biaya lan milih opsi sing paling nguntungake. USU Software ngidini sampeyan ndhaptar sapi, jaran, wedhus lan wedhus, pitik, kucing lan segawon, uga terwelu. Fungsi sing gampang lan efisien. Ora ana kombinasi rumit, perintah sing ditarik, lan kanthong sing ora perlu.

Kabeh jinis laporan manajemen lan finansial kanthi otomatis digawe ing kene, mula sampeyan ora nyia-nyia wektu kanthi rutinitas monoton.

Ora mbutuhake katrampilan khusus utawa latihan sing dawa. Cukup kanggo nonton video latihan ing situs web utawa njaluk saran saka spesialis terkemuka Piranti Lunak USU. Aplikasi akuntansi potong lan ternak ndhukung macem-macem format dokumen. Kirim file sampeyan terus kanggo dicithak tanpa kuwatir ngimpor lan nyalin. Ngatur motivasi staf luwih gampang karo asisten bisnis digital ing pucuk driji. Ayo ndeleng fungsi liyane sing disedhiyakake dening Software USU kanggo para pelanggan.

Diagnosis terus-terusan bakal mbantu ngenali karyawan sing paling aktif lan cukup menehi rajin. Nambah kacepetan nanggepi pangowahan kabutuhan konsumen sing kepengin produk sampeyan, lan akibate, nambah basis pelanggan sing ana. Sawetara tambahan sing menarik kanggo aplikasi inti. Entuk luwih akeh kesempatan kanggo pengembangan diri lan kemajuan. Versi gratis aplikasi kasedhiya ing bentuk versi demo kanggo didownload sapa wae. Bisa digunakake rong minggu ing konfigurasi dhasar Piranti Lunak USU. Fungsi sing luwih menarik nunggu sampeyan ing versi lengkap program kanggo nyathet produksi potong lan ternak.