rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo biaya lan asil saka produk ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 280
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo biaya lan asil saka produk ternak

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi kanggo biaya lan asil saka produk ternak
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Akuntansi biaya lan asil produk ternak ditindakake miturut standar standar dokumentasi sing wis disetujoni. Dokumen kasebut beda-beda lan ana macem-macem bentuk, kudune dicathet. Kanthi dhasar, entri digawe ing registrasi akuntansi. Ing perusahaan gedhe modern, dokumen lan dhaptar kasebut, umume, disimpen ing bentuk digital. Ing akuntansi biaya produk ternak, ana telung kategori utama. Sing pertama kalebu biaya produk ternak, produk ternak setengah rampung, pametu feed, lan bahan habis, sing digunakake kanthi lengkap ing proses produksi. Biaya kasebut kalebu ing prosedur akuntansi miturut macem-macem dokumentasi, lan invoice. Sing nomer loro kalebu biaya instrumen kerja, kayata peralatan akuntansi, piranti teknis, sing uga ditampilake ing dokumentasi akuntansi. Lan, pungkasane, perusahaan nindakake akuntansi lan manajemen biaya kerja miturut lembar wektu, gaji, macem-macem pesenan kanggo tugas, lan staf. Dokumen kanggo akuntansi lan manajemen asil panen ternak kalebu jurnal panen susu, keturunan kewan, tumindak transfer kewan menyang klompok umur liyane, budhal amarga disembelih utawa tiwas.

Bisa uga ing peternakan cilik kabeh cathetan kasebut isih disimpen ing kertas. Nanging, kanggo kompleks ternak gedhe, ing endi ternak kasebut atusan kewan, jalur mekanik kanggo perah lan distribusi pakan, pamrosesan bahan baku, lan produksi daging lan produk susu digunakake, sistem kontrol komputer penting banget kanggo alur kerja sing ora terganggu.

USU Software minangka produk unik sing nyukupi kabeh syarat kanggo program akuntansi ngasilake ternak sing paling efisien. Perusahaan peternakan kanthi ukuran lan spesialisasi, kayata pabrik peternakan, perusahaan cilik, peternakan penggemukan, kompleks produksi gedhe, lan liya-liyane bisa uga nggunakake program sing nyedhiyakake akuntansi kanthi simultan kanggo sawetara titik kontrol. Akuntansi kanggo biaya lan asil saka produk ternak bisa disimpen kanthi kapisah kanggo saben unit, kayata situs eksperimen, komplotan, lini produksi, lsp., Lan ing formulir ringkesan kanggo perusahaan kanthi sakabehe. Antarmuka panganggo Piranti Lunak USU wis diatur kanthi apik lan ora nyebabake kesulitan nalika nguasai. Sampel lan template dokumen kanggo akuntansi biaya produksi lan asil produk rampung, formulir akuntansi, lan tabel digawe dening desainer profesional.

Spreadsheet sing bisa diprogram ngidini sampeyan nggawe prakiraan biaya kanggo saben jinis produk, kanthi otomatis ngetung yen ana rega rega bahan baku, produk setengah jadi, lsp. Pesenan kanggo nyedhiyakake panganan, data babagan asil produk saka jalur produksi, laporan babagan stok gudang, lsp. dikumpulake ing siji basis data terpusat. Nggunakake informasi statistik sing dikumpulake, spesialis perusahaan bisa ngetung tarif konsumsi bahan baku, pakan, produk setengah jadi, saldo saham, ngrancang kerja layanan pasokan lan lini produk. Data panenan uga digunakake kanggo ngembangake lan ngatur rencana produksi, nglumpukake pesenan lan dikirim menyang pelanggan, lsp. Alat akuntansi internal ngidini manajemen peternakan bisa nampa informasi babagan kuitansi tunai, biaya sing penting, pemukiman karo pemasok lan anggaran , dinamika penghasilan lan biaya ing wektu tartamtu, lsp.

Piranti Lunak USU nyedhiyakake otomatisasi kegiatan lan akuntansi saben dina ing perusahaan kewan, ngoptimalake biaya, lan nyuda biaya operasi sing mengaruhi rega biaya, nambah untung bisnis kanthi sakabehe. Akuntansi biaya lan asil saka produk ternak ing kerangka Software USU ditindakake miturut wujud dokumen sing disetujoni kanggo industri lan sesuai karo aturan akuntansi. Program kasebut nyukupi kabeh persyaratan undang-undang sing ngatur peternakan tartamtu, uga standar TI modern.

Setelan digawe kanthi mempertimbangkan spesifikasi pelanggan, norma internal, lan prinsip perusahaan. Biaya bola-bali diwenehake lan dikirim menyang item akuntansi kanthi otomatis. Asil produk rampung dicathet saben dina miturut dokumen utama. Sawetara titik kontrol ing program kasebut nyathet biaya lan panen produk ternak ora mengaruhi efisiensi sistem.

Prakiraan biaya sing diwilang kanthi otomatis wis disetel kanggo saben produk. Yen ana biaya ganti bahan baku, produk setengah jadi, pakan, lsp amarga ana kenaikan rega adol, utawa sebab liyane, petungan kasebut dietung maneh kanthi program kasebut kanthi mandhiri. Formulir internal ngitung biaya produksi nalika metu saka situs produksi. Pesenan kanggo produk ternak pertanian disimpen ing siji database.

Operasi gudang dioptimalake amarga integrasi macem-macem piranti teknis, kayata scanner kode bar, skala elektronik, terminal pengumpulan data, lsp. Sing njamin penanganan kargo cepet, kontrol mlebu sing ati-ati, inventaris saldo online, manajemen omset inventaris sing nyuda panyimpenan biaya lan karusakan saka barang sing kadaluwarsa, ngunggah laporan saldo saiki kanggo tanggal tartamtu. Otomatis proses bisnis lan akuntansi ngidini sampeyan ngrancang kanthi efektif babagan layanan pasokan lan produksi, nemtokake tingkat konsumsi bahan baku, pakan, lan bahan, ngatur pesenan lan ngembangake rute transportasi sing optimal nalika produk dikirim menyang pelanggan.

Formasi lan nyetak dokumen standar, lembar biaya, jurnal metu, formulir pesen, invoice, lsp. Ditindakake kanthi sistem kanthi otomatis. Penjadwal internal nyedhiyakake kemampuan kanggo program paramèter lan istilah kanggo nyiyapake laporan analitis nyetel frekuensi cadangan, lan liya-liyane. Alat akuntansi njamin panrimo laporan operasional babagan panrima pembayaran, pamukiman karo pemasok, pembayaran kanggo anggaran, nulis- mati saka biaya saiki, lsp.