rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. nyumbang kanggo manuk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 272
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

nyumbang kanggo manuk

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



nyumbang kanggo manuk
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Saben peternakan manuk modern kudu, mesthi gagal, nyathet sawijining manuk, sing kaping pisanan, mengaruhi akuntansi, amarga kanthi cara iki bakal luwih gampang nggawe kesimpulan babagan laba perusahaan kanthi sakabehe. Akuntansi manuk bisa diatur kanthi pirang-pirang cara, macem-macem organisasi isih nggunakake jurnal akuntansi kertas minangka basis kanggo petungan akuntansi, ing endi karyawan peternakan manuk kanthi manual ndhaptar kabeh informasi sing dibutuhake lan njaga tabel khusus. Nanging, cara liya kanggo ngatur kontrol bisa dipilih, ing sajrone karya wong bakal ngganti piranti lunak kanthi otomatis. Sampeyan ngidini sampeyan nindakake kabeh fungsi saben dina sing padha kaping pirang-pirang kanthi luwih cepet lan luwih apik.

Kanggo miwiti, akuntansi manuk nyebabake kontrol akeh operasi produksi, sing kudu direkam kanthi tepat wektu, lan informasi sing ditampa kudu diproses kanthi cepet. Wong sing mesthi gumantung karo kahanan eksternal lan faktor sing ana ing njaba, kayata beban kerja, ora bisa menehi kualitas akuntansi sing dijamin lan stabil. Amarga katergantungan, informasi sing dilebokake ing spreadsheet kanggo nyathet manuk bisa kleru, dilebokake kanthi cepet, utawa karyawan bisa uga nganggu kabeh lan ora nulis data sing dibutuhake. Kanthi nggunakake aplikasi komputer, sampeyan bakal minimalake kabeh risiko kasebut, amarga piranti lunak intelijen buatan bisa tanpa gangguan lan kesalahan, tanpa preduli faktor sing kasebut ing ndhuwur.

Kanthi pendekatan bisnis iki, sampeyan bakal entuk akuntansi manuk sing resik lan transparan, njaga, mangan, lan produksi. Perlu dingerteni manawa panggunaan program komputer kanggo ngatur kegiyatan manuk mbantu transfer akuntansi dadi pesawat digital, sing kedadeyan amarga peralatan komputer ing papan kerja, sing ora bisa diindhari sajrone otomatisasi. Saliyane komputer, buruh ing peternakan manuk kudu bisa nggunakake piranti kanthi sipat sing beda disinkronake karo piranti lunak ing produksi. Kanggo umume industri, digunakake kanggo ngontrol gudang ing endi pakan manuk lan produk manuk disimpen. Implementasi akuntansi digital duwe kaluwihan, nalika ditliti kanthi rinci, mula bakal jelas yen pendekatan manajemen kaya ngono wae. Data digital bisa disimpen ing basis data pamasangan sistem suwe-suwe tetep gampang diakses anggota staf, mula yen ana kahanan sing bisa dibantah, sampeyan bisa kanthi gampang ngrampungake kanthi basis bukti sing akeh. Kajaba iku, nyimpen informasi ing aplikasi otomatis kanggo akuntansi manuk supaya bisa njamin keamanan lan kerahasiaan, amarga ora mung piranti lunak modern duwe sistem perlindungan multi-tahap, nanging sampeyan uga bisa ngonfigurasi akses menyang saben pangguna kanthi kapisah. Yen sampeyan wis mutusake transfer bisnis menyang kontrol otomatis, banjur langkah sabanjure minangka pilihan piranti lunak sing optimal, sing saiki akeh.

Versi paling apik saka aplikasi komputer kanggo ngotomatisasi kegiatan apa wae yaiku produk unik saka pangembang terkenal kanthi pengalaman suwene, perusahaan pangembangan Software USU. Iki diarani Software USU lan wis ana ing pasar teknologi luwih saka 8 taun. Aplikasi kasebut cocog kanggo ngetung manuk lan ngontrol aspek kegiatan produksi liyane ing peternakan manuk. Kanthi pitulung sampeyan, sampeyan bisa kanthi gampang ngontrol personel, pitungan lan pitungan upah, gerakan finansial, sistem panyimpenan, lan panyimpenan feed, uga macem-macem produk, ngembangake arah CRM, lan liya-liyane. Kajaba iku, konfigurasi Piranti Lunak USU kanggo akuntansi manuk ora mung minangka fitur, amarga pabrikan nggambarake luwih saka rong puluh macem-macem konfigurasi program, sing dikembangake khusus kanggo manajemen otomatis macem-macem sektor bisnis. Piranti lunak komputer kanthi lisensi resmi gampang digunakake lan nginstal. Bisa rampung nalika lungguh ing kantor, tanpa prelu lunga ing endi wae, amarga programer kita bisa digunakake kanthi adoh lan bisa ngonfigurasi piranti lunak sanajan jarak adoh, sing mung kudu menehi akses menyang komputer lan menehi koneksi Internet. Iki menehi spesialis Perangkat Lunak USU kauntungan gedhe amarga kanthi cara iki bisa kerja sama karo macem-macem perusahaan ing saindenging jagad tanpa alangan. Desain antarmuka program sing bisa diakses ngidini sampeyan miwiti nggarap tanpa persiyapan utawa latihan, mula karyawan sing nduweni kualifikasi bisa nggunakake Software USU. Apike, sanajan menu program multitasking iki mung kasusun saka telung bagean, kayata 'Laporan', 'Modul lan Referensi. Ing masing-masing, sawetara subyek liyane wis ditampilake sing mbantu nindakake kegiatan akuntansi kanthi luwih rinci. Kabeh operasi sing dibutuhake kanggo implementasi akuntansi manuk dicathet ing bagean Modul, ing endi ana kontrol kanggo saben jeneng utawa subyek kanthi cara nggawe rekaman elektronik utawa tabel khusus. Dhewe, bagean iki bisa ditampilake minangka spreadsheet akuntansi multi-fungsi kanggo akuntansi manuk, paramèter kasebut disesuaikan karo kabutuhan saben pangguna. Dheweke bisa ngetik informasi babagan kabeh operasi produksi sing isih ana, nglacak status urusan saiki. Supaya akuntansi bisa dijaga kanthi otomatis, sadurunge miwiti kerja ing Piranti Lunak USU, kudu nyawisake wektu kanggo ngrampungake bagean 'Referensi', sing intine mbentuk struktur nominal perusahaan kasebut dhewe. Ing kene sampeyan bisa nambah template sing dikembangake kanggo dokumentasi internal; dhaptar karyawan, manuk, panganan, obat-obatan; jadwal shift karyawan; jadwal pakan manuk lan macem-macem kegiyatan hewan, lsp.

Kajaba iku, penting ing instalasi piranti lunak kanggo akuntansi manuk yaiku bagean Modul, sing tanggung jawab kanggo fungsi analitis ing kegiatan produksi. Thanks kanggo fungsine, sampeyan bisa kanthi cepet lan efisien, lan sing paling penting, nganalisa kanthi rinci apa wae aspek sing sampeyan minat, nyusun statistik adhedhasar analisis lan nampilake kejelasan ing formulir sing dipengini, kayata spreadsheet, diagram, grafik, diagram . Uga ing blok iki, bisa ngasilake lan nyiyapake laporan finansial lan akuntansi kanthi otomatis, sing dadi peran utama ing akuntansi. Ora mung bisa dikompilasi dening program kasebut dhewe, nanging uga bakal dikirim menyang sampeyan liwat email. Kanthi akeh alat sing migunani ing gudang senjata, Software USU kudu dadi asisten sing paling penting kanggo manajer utawa pamilik apa wae.

Ing kesimpulan, aku arep ujar manawa aplikasi otomatis kita kanggo akuntansi manuk ora mung duwe fungsi ekstensif lan konfigurasi sing gampang, nanging uga rega implementasi sing cukup demokratis; sistem penyelesaian pangembang USU ora ateges panggunaan biaya langganan, mula panggunaan piranti lunak sajrone kabeh wektu pancen gratis.

Ing Piranti Lunak USU, karya karo manuk lan pengawetan ditindakake kanthi terus-terusan, amarga sampeyan bisa ndeleng operasi sing ditampilake dina kasebut ing database. Nalika nggarap tabel, sampeyan bisa ngatur paramèter kanthi cara sampeyan dhewe, kanthi ngganti nomer baris lan sel, mbusak utawa ngganti, ngurutake konten informasi ing kolom kanthi urutan munggah utawa mudhun. Thanks kanggo nggawe laporan keuangan kanthi otomatis, sampeyan dijamin nyiyapake lan ngirimake kanthi tepat wektu lan tanpa kesalahan. Ing spreadsheet akuntansi, nalika ngisi, bisa nggunakake basa sing kasedhiya kanggo pangerten nalika tuku versi piranti lunak komputer internasional. Kanggo kenyamanan feed akuntansi kanggo konten ing aplikasi kasebut, sampeyan bisa nggawe sawetara gudang.

Manajemen bisnis elektronik ing Piranti Lunak USU ngidini sampeyan nampa informasi sing akurat, dipercaya, lan paling anyar kanggo akuntansi kabeh wektu. Luwih gampang ngontrol langkah-langkah hewan kanggo manuk yen sampeyan nggunakake glider tugas sing ana ing aplikasi kasebut. Biaya produk sing diproduksi ing peternakan manuk diwilang kanthi program kanthi otomatis, adhedhasar data biaya sing kasedhiya, sing cocog banget kanggo akuntansi. Ing spreadsheet, sistem kasebut ora mung ngemot informasi babagan manuk, keturunan lan produke, nanging uga basis klien perusahaan kasebut. Kanthi nggawe basis data klien, piranti lunak kasebut nggawe kertu pribadi kanggo saben wong, supaya kabeh informasi kasedhiya ing wong kasebut. Sampeyan bisa nggawe template sing bakal digunakake kanggo mbentuk aliran dokumen ing organisasi utawa njupuk conto sing ditemtokake dening negara.

Parameter tabel ing 'Modul' mung bisa diganti karo pangguna sing wis nampa kekuwatan lan akses sing padha saka manajer. Manajemen peternakan manuk bisa ngatur kasedhiyan file rahasia saka database elektronik, gumantung karo panguwasa pegawe tartamtu. Nggarap Piranti Lunak USU gampang banget kanggo kegiyatan gabungan saka pirang-pirang unit sing disambungake karo jaringan lokal utawa Internet. Thanks kanggo fitur gawe serep data akuntansi, kalebu spreadsheet manajemen manuk, program kami ngidini sampeyan njaga informasi kanthi suwe.