rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi lan analisis produksi ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 519
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi lan analisis produksi ternak

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi lan analisis produksi ternak
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Yen sampeyan kudu nambah kualitas akuntansi lan analisis produksi ternak, unduh lan instal solusi rumit saka tim pangembangan Software USU. Piranti Lunak USU siyap nyedhiyakake piranti lunak kanthi kualitas dhuwur lan ing wektu sing padha regane regane larang banget. Kajaba iku, sawetara layanan nalika tuku lisensi piranti lunak kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak uga kalebu kursus pelatihan lan pitulung sing cendhak kanggo ngoperasikake produk sing sampeyan tuku. Iki kalebu kondhisi sing paling apik, tegese kudu milih pilihan babagan akuntansi lan analisis piranti lunak produksi ternak.

Akuntansi lan analisis produksi ternak ditindakake kanthi sampurna yen sampeyan ngubungi tim programer. Kita bakal menehi sampeyan sistem analisis sing nglumpukake lan ngolah informasi babagan produksi ternak, lan akuntansi, banjur, informasi iki bakal kasedhiya kanggo anggota staf sing duwe hak akses sing cocog karo sistem kasebut.

Ing piranti lunak kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak, ana pilihan kanggo mbagi tugas miturut tingkat pangakuan. Contone, yen spesialis biasa nindakake tumindak ing program kasebut, dheweke mung bakal bisa mbukak kanthi sawetara informasi winates sing bisa diakses. Informasi kasebut diwatesi mung ing macem-macem data sing kudu ditindakake wong tartamtu sajrone proses produksi. Langkah-langkah akuntansi ternak kaya ngono ngidini sampeyan dadi pimpinan ing pasar kanthi cepet, dadi wirausahawan sing paling sukses.

Sampeyan bakal bisa nggunakake niche pasar sing paling bisa ditrima, ngilangi kabeh pesaing lan ngasilake bathi kanthi jangka panjang. Ing akuntansi lan analisis produksi produksi ternak, perusahaan sampeyan kudu dadi pemimpin utama amarga kasunyatan manawa level kesadaran wong sing tanggung jawab bakal dadi maksimal. Mula, keputusan manajemen kudu digawe ing level mutu sing pas. Kajaba iku, panggunaan kompleks kita bisa nyinaoni macem-macem laporan.

Piranti lunak kasebut ngasilake laporan triwulanan utawa dokumentasi liyane. Sampeyan mung bakal kudu ngerti informasi sing diwenehake supaya bisa nggawe kesimpulan sing cocog. Yen sampeyan melu akuntansi lan analisis produksi ternak, sampeyan ora bisa nindakake tanpa kompleks kita. Piranti lunak iki cocog karo kritéria kualitas sing paling ketat. Kajaba iku, kita menehi rega sing cukup kanggo kompleks sing wis dirancang kanthi apik.

Sampeyan bakal bisa nggunakake grafik lan diagram canggih saka jinis paling anyar. Panganggone ngidini sampeyan sinau kanthi cepet informasi sing diwenehake saiki. Ing grafik, sampeyan bisa mateni saben cabang, lan kanggo diagram, sampeyan bisa mateni segmen. Cara kaya ngono ngidini sampeyan sinau babagan laporan sing kasedhiya kanthi rinci. Produksi ternak kudu diawasi kanthi dipercaya, lan sampeyan bakal bisa menehi wigati tumrap ternak.

Yen sampeyan melu produksi produksi susu, kompleks akuntansi lan analisis kita bakal dadi alat sing paling cocog. Thanks kanggo jurnal digital canggih saka Software USU, sampeyan bakal bisa ngekspor laporan. Operasi iki bisa ditindakake kanthi nggunakake kesempatan kanggo mbukak layanan cloud. Informasi sing dibutuhake bakal disimpen ing media remot, tegese ora bakal njupuk akeh banget ing hard disk komputer pribadi

Kita penting banget kanggo produksi ternak kewan, mula kita wis nggawe kompleks khusus kanggo analisis proses produksi. Yen sampeyan ana ing bisnis produksi, akuntansi kudu ditindakake kanthi sampurna. Instal produk kompleks ing komputer pribadi lan aja ngalami kesulitan nalika ngontrol tugas kantor. Sampeyan bakal bisa sesambungan karo sarana printer. Kanthi bantuan program mini iki, sampeyan bisa nyithak macem-macem dokumen lan gambar sing dibutuhake. Sanajan sampeyan nggarap peta donya, sampeyan uga bisa nyithak, nyimpen kabeh lokasi sing ditandhani lan elemen liyane ing gambar.

Ing produksi, sampeyan bakal dadi pemimpin utama, lan sampeyan bakal melu akuntansi produksi kewan kanthi kompeten. Produksi kasebut bisa dikontrol kanthi bener, lan analisis kabeh proses sing kedadeyan ing perusahaan kasebut bakal ditindakake kanthi sampurna. Kanggo tujuan kasebut, sampeyan mung kudu nggunakake layanan Piranti Lunak USU, situs kita luwih gedhe ngluwihi meh kabeh analog sing misuwur babagan rega lan kualitas.

Kanthi tuku piranti lunak, sampeyan bisa nggunakake program bermutu sing bisa mbantu sampeyan kanthi cepet ing sembarang tipe kantor. Nindakake akuntansi lan analisis kabeh proses sing ana ing perusahaan nggunakake alat otomatis. Kanthi nggunakake solusi lengkap, sampeyan bakal bisa ngrekam lan nganalisa kontrol produksi tanpa kangelan. Rangkaian macem-macem bahan informasi bakal ditrapake sabenere wong sing duwe wewenang sing cocog kanggo ngolah. Sampeyan bakal duwe alat analitik ternak sing paling kuat kanggo sinau babagan laporan rinci. Salajengipun, piranti lunak iki duwe teknologi paling canggih kanggo nggawe pelaporan sing cukup. Thanks kanggo program canggih kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak, perusahaan sampeyan kudu bisa dadi pemimpin pasar. Bakal ana kesempatan kanggo gelut kanthi adil karo mungsuh.

Amarga kasedhiyan informasi sing anyar lan alokasi sumber daya sing kompeten, sampeyan bakal bisa nggawe kabijakan bisnis sing bener.

Instalasi kompleks kita kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak minangka proses sing ditindakake kanthi pitulung para spesialis USU Software. Nalika tuku lisensi kanggo jinis piranti lunak iki, sampeyan bisa nggunakake pitulungan teknis lengkap saka tim Software USU.

Kita ora mung bakal menehi kursus latihan singkat, nanging uga mbantu nginstal program akuntansi lan analisis ternak ing komputer pribadi.

Kanthi pitulung saka anggota tim, konfigurasi sing dibutuhake wis disiyapake, uga paramèter dhisikan mlebu ing memori PC. Sampeyan bakal bisa ngatasi akuntansi lan analisis produksi tanpa kesulitan amarga intelijen buatan bakal nindakake pitulung sing dibutuhake. Bisa nganggo peta donya supaya bisa nglacak macem-macem pesenan. Sampeyan bisa menehi tandha status lan bisa digunakake karo indikator informasi kasebut. Sampeyan uga bisa ndownload versi nyoba gratis kompleks manajemen ternak, sing dirancang khusus kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak. Edisi demo diwenehake kanthi gratis, nanging ora ditrapake kanggo panggunaan komersial.

Sampeyan bisa mandhiri lan ngenalake dhewe karo antarmuka lan konten fungsional piranti lunak iki. Nggawe keputusan manajerial babagan apa sampeyan butuh piranti lunak iki utawa sampeyan kudu nolak tuku, nanging sampeyan bakal tanggung jawab. Yen sampeyan milih nginstal versi lisensi aplikasi canggih kanggo akuntansi lan analisis produksi ternak, sampeyan bisa kerja bareng karo basis klien. Sampeyan bakal duwe kesempatan sing apik kanggo njawab pitakonane para pelanggan lan ngatasi keluhan kanthi koordinasi karo informasi sing disimpen ing hard drive komputer pribadi sampeyan.