rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. accountig kanggo petani
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 873
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

accountig kanggo petani

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



accountig kanggo petani
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Akuntansi kanggo petani kudu ditindakake kanthi bener lan kompeten. Kanggo entuk asil sing signifikan ing proses kasebut, sampeyan kudu nginstal piranti lunak sing cocog kanggo tujuan sing wis ditemtokake. Gunakake layanan tim profesional programer saka perusahaan pangembangan Software USU. Piranti lunak iki nuntun sampeyan babagan akuntansi peternak sapi kanthi bener. Program kasebut ora bakal nggawe kesalahan sajrone proses kantor amarga kasunyatane komunikasi karo informasi nggunakake metode otomatis.

Cara komputer kanggo komunikasi karo aliran informasi minangka ciri khas kabeh aplikasi sing diluncurake tim kanggo pangguna. Sampeyan bisa nindakake akuntansi manajemen ing peternakan tanpa cacat yen sampeyan nginstal aplikasi ing komputer pribadi perusahaan. Aplikasi iki nduweni rekor pasar kanggo kinerja lan optimalisasi. Thanks kanggo operasine, sampeyan bakal bisa entuk kauntungan serius ing kompetitif pasar tani. Ora ana saingan sing bakal bisa nolak apa wae kanggo perusahaan sing ngoperasikake aplikasi akuntansi pertanian canggih.

Produk komprehensif mbantu sampeyan nyuda volume bathi sing ilang. Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, bathi sing ilang yaiku penghasilan sing ilang. Dadi, kanthi ngoperasikake kompleks akuntansi kanggo petani, sampeyan bisa nambah tingkat untung kanthi radikal saka kegiatan perusahaan. Solusi akuntansi ternak sapi end-to-end minangka pimpinan pasar mutlak ora mung optimalisasi. Program iki disedhiyakake kanthi rega murah lan, sekaligus, nduweni konten fungsional sing nyengsemake.

Yen sampeyan melu akuntansi manajemen ing peternakan, sampeyan ora bisa nindakake tanpa kompleks adaptif, aplikasi iki ngidini sampeyan ngrampungake kanthi cepet macem-macem masalah lan kanthi cepet nanggepi kahanan mbebayani. Sampeyan bakal bisa ngindhari pangembangan kritis ing bisnis tani kanthi nggunakake aplikasi profesional iki. Para petani bakal seneng yen akuntansi ditindakake nggunakake program kita, amarga efisiensine.

Para petani kudu tumindak tanpa cacat yen ditrapake kanggo manajemen akuntansi petani. Piranti lunak canggih bakal mbantu sampeyan ngawasi kunjungan penting. Kabar sing tepat wektu ditampilake ing desktop operator sing tanggung jawab. Kajaba iku, sistem notifikasi wis dioptimalake kanthi apik lan ora ngganggu gaweyane para tani. Notifikasi digawe ora mung tembus, nanging uga klompok gampang digunakake miturut jinis supaya ora kakehan ruang kerja.

Ing akuntansi manajemen, sampeyan bakal melu, nyalip kabeh pesaing ing pasar. Petani bakal diwenehi kebebasan tumindak, tegese bakal bisa ngadhepi lawan sing paling kuat kanthi istilah sing padha. Sampeyan bakal bisa nindakake manajemen ing peternakan kanthi tingkat kualitas sing cocog yen sampeyan nginstal solusi lengkap ing komputer pribadi.

Produk kompleks iki kanggo ubungan karo bahan informasi nyebabake pasar amarga kasunyatane nduweni optimasi sing dhuwur banget. Sampeyan bakal bisa nggawa perusahaan menyang posisi sing unggul lan menehi tani kondisi kerja sing paling apik. Ngurus akuntansi manajemen alur kerja ing level kualitas sing tepat, tanpa lali karo rincian sing paling penting. Program responsif kita mbantu sampeyan dadi pimpinan kanthi tetep ing jangka panjang lan kolom Forbes sing sah. Sawise kabeh, perusahaan kudu bisa nambah tingkat penghasilan anggaran kanthi signifikan, tegese bisa nambah negara kanggo finansial perusahaan.

Yen sampeyan lagi kerja ing peternakan sapi, instal piranti lunak khusus saka tim, Software USU. Produk akuntansi petani menehi sampeyan kemampuan kanggo nganalisis bisnis kanthi skala saindenging jagad yen dibutuhake. Kanggo iki, interaksi karo peta donya diwenehake, ing endi lokasi saiki sing cocog ditandhani.

Komplek modern kanggo akuntansi para petani saka USU Software nggawe cepet ngrampungake tugas produksi. Audit peternakan sapi bakal ditindakake kanthi sampurna yen produk komprehensif diwiwiti. Piranti lunak iki bisa menehi tandha ing sembarang lokasi ing peta, sing nyedhiyakake tampilan informasi sing jelas. Yen sampeyan wis menehi akuntansi manajemen, instal produk modern kanggo peternak sapi. Thanks kanggo solusi lengkap saka USU Software, peternakan sampeyan kudu bisa ngarahake pasar lan ora menehi siji-sijine saingan marang sampeyan. Gunakake mesin telusuran sing dirancang kanthi apik sing ngidini sampeyan nemokake informasi sanajan mung kasedhiya informasi.

Aplikasi saka proyek USU Software ndadékaké pasar amarga kasunyatané nduwé optimasi sing dhuwur banget, lan ing wektu sing padha cukup murah. Piranti lunak akuntansi petani saka USU Software menehi sampeyan kesempatan kanggo ngrancang macem-macem tugas produksi kanthi piktogram lan elemen visualisasi liyane. Solusi terintegrasi modern kanggo akuntansi para petani mbantu sampeyan ngatur akeh tugas kanthi cepet nalika ora kelangan sumber finansial saka perusahaan tani.

Tegal sampeyan bakal bisa mlaku kanthi sampurna lan data sing dibutuhake bakal disimpen ing memori komputer pribadi sampeyan. Sanajan sampeyan mung duwe sambungan Internet sing ringkih, informasi kasebut bisa disimpen ing komputer pribadi lan digunakake kanggo tujuan sing dituju.

Produk akuntansi petani USU Software sing komprehensif nguatake sampeyan dadi pengusaha paling sukses sing ngeksploitasi sumber daya dhuwit kanthi sampurna. Audit kanggo petani sapi ditindakake kanthi bener, lan bisnis sampeyan ora bakal entuk bathi. Nindakake akuntansi manajemen petani lan ing wektu sing padha nindakake analisis kegiatan pariwara. Piranti lunak kanggo peternakan sapi mbantu sampeyan kanthi cepet ngatur tugas promosi logo perusahaan.

Logo kasebut bisa digunakake kanggo nggawe gaya perusahaan sing nyawiji nalika nggawe jinis dokumentasi. Nyelehake logo kanthi latar mburi dokumen sing digawe bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nindakake kegiatan pariwara. Kesadaran merek mundhak sacara dramatis, lan kapercayan pelanggan ing institusi kasebut bakal saya tambah. Piranti lunak modern kanggo ngatur akuntansi manajemen peternak sapi bisa digunakake kanthi akeh pesenan, disebar miturut statuse. Ing perusahaan sampeyan, kabeh bakal maju yen kompleks saka perusahaan mbantu sampeyan ngleksanakake macem-macem tugas sing penting. Sampeyan uga bisa nggunakake peta donya kanggo menehi tandha babagan struktural dhewe lan lokasi lawan.

Manfaatake piranti lunak akuntansi manajemen canggih kanggo peternak sapi lan sampeyan ora bakal bisa lali karo pesanan sing paling penting. Lambang bakal murup ing peta, sing nglambangake kasep. Sampeyan bakal bisa njupuk langkah-langkah ing wektu lan ngladeni pelanggan sing wis aplikasi kanthi cepet. Perusahaan sampeyan bisa nganakake pasar amarga kompleks kita nyedhiyakake lapuran analitik lan kompeten sing paling relevan.

Tim Piranti Lunak USU nggunakake teknologi paling canggih kanggo mesthekake yen laporan kasebut paling anyar lan bisa digunakake kanthi sampurna. Produk lengkap kanggo ndhaptar petani sapi yaiku produk sing ngidini sampeyan nanggapi kanthi cukup karo kedadeyan sing bisa mbebayani. Tumindak manajemen ing peternakan ditindakake kanthi tanpa cacat, tegese sampeyan bakal bisa saingan kanthi istilah sing padha karo mungsuh sing paling sukses. Produk kompleks khusus, sing digawe khusus kanggo akuntansi manajemen peternak sapi, mbantu sampeyan nggunakake fitur nyetak kertu profil khusus.

Sampeyan bakal bisa nggunakake printer kanggo dokumentasi metu ing kertas ing wektu rekaman.

Optimalake perusahaan lan kegiyatan para spesialis kanthi pitulung pangembangan lan banjur, tingkat penghasilan bakal paling dhuwur. Piranti lunak iki dilengkapi menu utama sing dirancang kanthi apik. Nduwe dashboard intuisi sing ngidini sampeyan njelajah nglaporake kanthi rinci. Piranti lunak akuntansi manajemen petani sapi minangka solusi sing paling terjangkau ing pasar. Fungsi peternakan tanpa cacat amarga kabeh buruh mung bisa sesambungan karo sawetara pratondho informasi saiki sing diwenehake dening aplikasi pangembangan alur kerja adaptif.